آمریکا سعی کرد که آمادگی مصر را طی روزهای گذشته بیازماید/ اسرائیل توان جنگیدن با ارتش مصر را ندارد

ژنرال مصری با اشاره به آمادگی ارتش مصر برای هر نبردی و تقابل جنگنده های مصری با هواپیماهای جنگی آمریکایی گفت: زمانی که قوی باشی احدی جرات نزدیک شدن به تو را نخواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، سرتیپ «سمیر فرج» کارشناس نظامی مصری گفت: اسرائیل توان جنگیدن با ارتش مصر ... آمریکا سعی کرد که آمادگی مصر را طی روزهای گذشته بیازماید/ اسرائیل توان جنگیدن با ارتش مصر را ندارد

ادامه

آمریکا, اسراییل, تحلیل, جهان, فلسطین, مصر

هشدار مشاور سابق پنتاگون درباره گسترش حضور نظامی آمریکا در منطقه

مشاور سابق پنتاگون درباره افزایش حضور نظامی ایالات متحده در غرب آسیا و پیامدهای درگیری نظامی با ایران هشدار داد. به گزارش ایسنا، «داگلاس مک گرگور» سرهنگ بازنشسته و مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: درگیری‌های جدید در خاورمیانه در حال شکل‌گیری است. اما از آنجایی ... هشدار مشاور سابق پنتاگون درباره گسترش حضور نظامی آمریکا در منطقه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, افغانستان, ایران, تحلیل, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, ویتنام

پیام شدیداللحن مصر خطاب به اسرائیل

وزیر خارجه مصر یک پیام شدیداللحن خطاب به اسرائیل مخابره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معا، بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر در جریان دیدار با هیئت جنبش فتح تاکید کرد که قاهره با تلاش‌های اسرائیل برای جدا کردن نوار غزه از کرانه باختری مخالف است. وی افزود: مصر کاملاً با تجاوزات اسرائیل ... پیام شدیداللحن مصر خطاب به اسرائیل

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, صهیونیسم, فتح, فلسطین, مصر

یدیعوت آحارونوت: یمنی‌ها در آفریقا قدرت گرفته‌ اند؛ آن ها به ما نزدیک می‌شوند

یک روزنامه عبری زبان به گسترش نفوذ نیروهای یمن در کشورهای آفریقایی و در نزدیکی اراضی اشغالی اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رأی الیوم، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت گزارش داد: نیروهای یمنی در حال قدرت گرفتن در آفریقا هستند و به «اسرائیل» نزدیک می‌شوند. خطر بسیار بزرگ‌تر از آن چیزی ... یدیعوت آحارونوت: یمنی‌ها در آفریقا قدرت گرفته‌ اند؛ آن ها به ما نزدیک می‌شوند

ادامه

آفریقا, آمریکا, اسراییل, جهان, جیبوتی, خاورمیانه, خلیج عدن, دریای سرخ, سودان, شاخ آفریقا, گزارش, یمن

میدل ایست آی؛ ۴۰ هزار کودک فقط در غزه یتیم شده‌اند

حملات اسرائیل به غزه تاکنون بیش از ۵۰ هزار کشته، ۱۱۴ هزار مجروح و ۳۹ هزار کودک یتیم بر جای گذاشته است. به گزارش باشگاه خبرنگاران: گزارش جدیدی نشان داده است که بیش از ۳۹ هزار کودک در غزه یکی یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند، در حالی که شمار قربانیان حملات ... میدل ایست آی؛ ۴۰ هزار کودک فقط در غزه یتیم شده‌اند

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, کودکان

تحلیلگر آمریکایی: حضور نظامی آمریکا در عراق آزار دهنده است

نشریه آمریکن کانسروتیو در یادداشتی به قلم “دنیل لاریسون” ضمن بررسی حملات هوایی اخیر آمریکا به خاک عراق یادآور شده که حضور نظامی آمریکا در عراق بیش از حد برای مردم این کشور آزاردهنده هست، به ویژه اکنون که واشنگتن از خاک این کشور برای دشمنی با ایران استفاده می‌کند.

 

به گزارش ایرنا دنیل لاریسون از سردبیران این نشریه آمریکایی در نوشتاری با عنوان “جنگ بی‌پایان و عقده روحی نسبت به ایران” افزود: پنتاگون روز یکشنبه ادعا کرد که گروه “کتایب حزب الله”، در حمله روز شنبه بیش از ۳۰ راکت علیه پایگاه”کی۱” (k۱) شلیک کرده است. علاوه بر این، به گزارش نیویورک تایمز مقامات آمریکایی مدعی هستند این حملات نشان دهنده “افزایش خطر حملات نیروهای شیعه علیه منافع و نیروهای آمریکایی در منطقه” است و یکی از دو حمله بزرگ اخیر در منطقه بشمار می‌رود.

 

اما حملات هوایی آخر هفته آمریکا، بیش از هرچیز یادآور تنش های فزاینده میان ایالات متحده و ایران است. نیروهای آمریکایی حاضر در عراق امروز بیش از هر زمان دیگر از تاریخ خروج آمریکا از برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) و آغاز جنگ اقتصادی علیه ایران در معرض خطر قرار دارند. شرایط کنونی همچنین یادآور این است که حضور نظامی ایالات متحده در عراق بیش از اندازه برای این کشور آزاردهنده است، به ویژه اکنون که آمریکا از خاک عراق برای دشمنی با ایران استفاده می‌کند. ایالات متحده هنوز هم در عراق و سوریه بسیار درگیر است و این حملات می تواند حضور واشنگتن را بیش از پیش شدت بخشد.

 

نویسنده در ادامه مطلب درج شده در این نشریه دارای مواضع ضدجنگ آورده است: آمریکا برای حضور نظامی در این کشورها توجیه های مخصوص به خود را دارد؛ حفظ حضور نظامی و افزایش آن برای جلوگیری از حملات احتمالی از جمله دلایل ایالات متحده برای حضور نظامی در این کشورها است. بدون تردید همین توجیهات، کارکنان ارتش آمریکا را در معرض خطر قرار می دهد و این آخرین حملات هوایی را نمی‌توان از بستر شکست کامل سیاست دولت ترامپ جدا دانست.

 

از طرفی حملات هوایی صورت گرفته در داخل عراق، از سوی دولت بغداد محکوم شده است و مقامات این کشور حملات صورت گرفته در خاک عراق را نقض حاکمیت خود می‌دانند.

 

“عادل عبدالمهدی” حملات تلافی جویانه روز یکشنبه ایالات متحده را محکوم کرد. وی این حملات را نقض حاکمیت عراق دانست که امنیت عراق و منطقه را تهدید می‌کند.

 

لاریسون در ادامه تاکید می کند: سیاست ایالات متحده آمریکا دولت عراق را در وضعیت بسیار دشوار و پیچیده ای قرار داده است. عراق به ۵ هزار سرباز آمریکایی اجازه داده تا در این کشور بمانند، اما مجوزی برای اجرای عملیات نظامی علیه نیروهای عراقی نداده است.

 

از سوی دیگر، در پی حملات روز یکشنبه ایالات متحده، کتایب حزب الله نسبت به اقدامات انتقام جویانه هشدار داده است. کتایب حزب الله در این خصوص اعلام کرد: “ما چاره ای جز رویارویی نداریم. ترامپ باید بداند که او باید هزینه های سنگینی را در عراق و دیگر کشورهایی که نیروهای جنایتکارش حضور دارند، بپردازد”.

 

این تهدید نشان می دهد که نیروهای آمریکایی چه در عراق و چه در سوریه احتمالا در آینده نزدیک با حملات متقابل روبرو شوند و این امکان وجود دارد که این حملات خیلی زود از کنترل خارج شده و به درگیری بزرگتری بدل شود که نه ایالات متحده خواهان آن است و نه منطقه تحمل آن را دارد.

 

در سوی دیگر ماجرا، ایالات متحده نسبت به هشدارهای دولت عراق در مورد حملات هوایی اهمیتی نداده و درخواست های آنها برای خاتمه حمله را نادیده گرفت.

 

عبدالمهدی در بیانیه ای پس از این حملات اظهار داشت که “مارک اسپر” وزیر دفاع ایالات متحده تنها حدود نیم ساعت پیش از حملات آمریکا با وی تماس گرفته تا وی را از اهداف واشنگتن برای هدف قرار دادن پایگاه های این نیروهای مظنون به حمله راکتی روز جمعه خبردار کند.

 

عبدالمهدی در این بیانیه گفت که از اسپر خواسته برنامه های انتقام جویانه کشورش را در خاک عراق لغو کند.

 

عبرالمهدی افزود: “برهم صالح” رییس جمهوری عراق نیز پیش از این، از اهداف تلافی جویانه آمریکا از طریق یک دیپلمات آمریکایی مطلع شده و خواستار لغو این حملات شده بود.

 

خبرگزاری «تاس»؛ افزایش همکاری‌ها دوجانبه بین روسیه و ایران درسطوح مختلف در سال ۲۰۱۹

وزرای امور خارجه روسیه و ایران، امروز در شرایطی با یکدیگر مذاکره می‌کنند همکاری‌های تجاری- اقتصادی گسترش یافته، مذاکرات سیاسی فعال‌تر از همیشه ادامه داشته و مشارکت نظامی نیز آغاز شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, استرالیا, امارات, امریکا, انگلستان, ایران, بحرین, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, عربستان سعودی

گاردین؛ ۲۰۱۹؛ سال فروپاشی سیاست خارجی آمریکا

یک روزنامه انگلیسی نوشت، رویکرد دولت آمریکا در زمینه سیاست خارجی در سال ۲۰۱۹ بیشتر بر اساس منافع شخصی، خودشیفتگی و توئیت‌بازی رئیس‌جمهور بود تا روابط دیپلماتیک و قوانین بین‌المللی.

ادامه

اسراییل, افغانستان, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, ترکیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سوریه, عربستان سعودی, کره شمالی, مذاکرات اتمی