
سازمان ضد جنگ “کد پینک” آمریکا اخیرا گزارشی منتشر کرد مبنی بر این که در ۲۰ سال گذشته، آمریکا و متحدانش به طور مداوم کشورهای دیگر را بمباران کرده و به طور متوسط بیش از ۴۰ بمب و موشک در هر روز پرتاب کردهاند.
سازمان ضد جنگ “کد پینک” آمریکا اخیرا گزارشی منتشر کرد مبنی بر این که در ۲۰ سال گذشته، آمریکا و متحدانش به طور مداوم کشورهای دیگر را بمباران کرده و به طور متوسط بیش از ۴۰ بمب و موشک در هر روز پرتاب کردهاند.
از نگاه ما در شرایط فعلی یافتن راه های جلوگیری از جنگی دیگر در منطقه بسیار دشوار است.
اعلامیهٔ کمیتهٔ مرکزی حزب تودۀ ایران: ضرورت بسیج افکارعمومی ایران و جهان، برای جلوگیری از فاجعهٔ دهشتناک جنگی دیگر در منطقه!
به ابتکار رهبری حزب تودۀ ایران بیانیۀ زیر برای اظهار نظر و حمایت در اختیار حزب های کارگری و کمونیستی جهان قرار گرفت. متن بیانیۀ و حزب های امضاء کننده بیانیه در زیر آمده است.
بیش از دویست نفر از فعالان سیاسی و مدنی داخل و خارج کشور، از طیفهای مختلف فکری و سیاسی، طی بیانیهای خواهان «استقبال از میانجیگری» و «مذاکره بی قید و شرط ایران و آمریکا» شدهاند.
یک مایل آنسوتر از کاخ سفید، گروهی از فعالان آمریکایی شب و روز خود را در سفارت ونزوئلا میگذرانند.
از دو هفته پیش، اعضای گروه ضدجنگ کدپینک وارد ساختمان چهارطبقه سفارت ونزوئلا در آمریکا شدند. بیشترشان جز چند دست لباس، پتو و مسواک چیزی به همراه نداشتند.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه خبری سیانان، «آریل گولد»، سرپرست این گروه، گفت: «ما برای مهمانی نرفتهایم. ما اینجاییم تا از این سختمان دفاع کنیم.»
پس از آنکه دیپلماتهای ونزوئلا این ساختمان و خاک آمریکا را ترک کردند، فعالان تصمیم میگیرند تا وارد این ساختمان شده و نگذارند تا هواداران «خوان گوایدو»، رهبر مخالفان این کشور، آن را تسخیر کنند.
«مدیا بنجامین»، از مؤسسان این گروه، گفت که دیپلماتهای دولت «نیکلاس مادورو»، رئیسجمهوری ونزوئلا، پیش از رفتن به آنها اجازه اقامت در این ساختمان را دادند و حتی کارتهای ورودی را نیز در اختیارشان گذاشتند. وی افزود که این گروه بیشتر فعالیتهای خود را در اتاق کنفرانس در طبقه دوم پی میگیرد.
عکسهای گرفته شده از داخل سفارت، دفاتر خالی، چندین میز پر از کاغذ، چندین جعبه و اسباببازیهای بچهها را نشان میدهد
اعتمادآنلاین
صدها تن در واشنگتن به خیابانها آمدند و اعتراض خود را نسبت به نشست پیش روی وزرای خارجه ناتو ابراز کردند. این معترضان همچنین با حضور آمریکا در بحران سیاسی ونزوئلا مخالفت کردند.
پنجاه و یک گروه حامی دمکراسی در آمریکا از قانونگذاران این کشور خواستند تا از بازگشت ایالات متحده به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حمایت کنند.
در مذاکرات صلح افغانستان در مسکو رئیس جمهور سابق افغانستان حضور داشت اما نمایندگان دولت فعلی افغانستان غایب بودند زیرا طالبان آنها را دست نشانده آمریکا میدانند. با خواست طالبان برای اجرای قانون اساسی اسلامی موافقت نشد.
خبرگزاری ‘آسیا نیوز’ وابسته به واتیکان نوشت: روشنفکران، اساتید دانشگاه و فعالان حقوق بشری و ضدجنگ جهان ضمن انتقاد از نشست ضدایرانی ترامپ در ورشو لهستان خواهان برگزاری کنفرانس بزرگ صلح با حضور ایران شدند.