سناتور آمریکایی: تاریخ همدستی آمریکا در جنایات غزه را فراموش نخواهد کرد

یک سناتور مترقی آمریکا و منتقد سرسخت اسرائیل درحالی که تلاش خود را برای تعلیق کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل از سر گرفته است گفت که تاریخ همدستی آمریکا در جنایات غزه را فراموش نخواهد کرد. به گزارش ایرنا از الجزیره،‌ برنی سندرز در پیامی در رسانه ایکس نوشت: تقریباً تمام جمعیت غزه دچار سوءتغذیه ... سناتور آمریکایی: تاریخ همدستی آمریکا در جنایات غزه را فراموش نخواهد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

اعتراف رسمی آمریکا؛ «الجولانیِ تروریست را بر کرسی قدرت نشاندیم»

سفیر سابق آمریکا در سوریه به نقش این کشور در نشاندن الجولانیِ تروریست بر کرسی قدرت اذعان کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، رابرت فورد سفیر سابق آمریکا نزد دمشق در یک گفتگوی مطبوعاتی تاکید کرد که آمریکا و اروپا به صورت غیر مستقیم در سوق دادن ابومحمد الجولانی سرکرده تروریست‌های حاکم ... اعتراف رسمی آمریکا؛ «الجولانیِ تروریست را بر کرسی قدرت نشاندیم»

ادامه

آمریکا, اروپا, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, غرب

سی ان ان: اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود

سی ان ان به نقل از منابع آگاه مدعی شد که اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود. به گزارش ایلنا، سی‌ان‌ان شامگاه گذشته سه‌شنبه، به نقل از منابع آگاه آمریکایی ادعا کرد که اطلاعات جدید به دست آمده توسط ایالات متحده نشان می‌دهد اسرائیل در حال آماده شدن برای حمله به تأسیسات ... سی ان ان: اسرائیل برای حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران آماده می‌شود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر

آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

جهان هفتهٔ گذشته شاهد نمایش بی‌شرمانهٔ قدرت‌نمایی امپریالیسم آمریکا بود که دونالد ترامپ و گروهی از میلیاردرهای بدنام آمریکایی در کنار رهبران مستبد عربستان سعودی، قطر، و امارات متحدهٔ عربی اجرا کردند. برخورداری از ثروت‌های افسانه‌یی، سابقهٔ خشونت و آدم‌کشی، و اعتقاد به حکومت اقتدارگرایانه تا گرایش‌های فاشیستی از جمله نقاط اشتراک این بازیگران است. ... آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, اقتصادی, امارات, امپریالیسم, ایران, تروریسم, حقوق بشر, خاورمیانه, دموکراسی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, عدالت اجتماعی, عراق, عربستان, غرب آسیا, فاشیسم, قطر, مارکسیسم, نئولیبرالیسم

قدردانی جبهه مردمی فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره دریایی بندر حیفا

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین از آغاز محاصره دریایی بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی توسط ارتش یمن استقبال کرد. به گزارش ایسنا، این نهاد فلسطینی از تصمیم شجاعانه نیروهای مسلح یمن برای تحریم دریایی بندر حیفا استقبال کرده و این اقدام کیفی را تحولی عظیم در معادلات بازدارندگی دانست که نیروهای مسلح یمن بنا نهاده‌اند. ... قدردانی جبهه مردمی فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره دریایی بندر حیفا

ادامه

استقلال, اشغالگری, جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, یمن

تجمع دوباره هزاران مخالف نتانیاهو در بیت‌المقدس + فیلم

ساکنان بیت‌المقدس اشغالی عصر جمعه با تجمع مقابل محل سکونت “بنیامین نتانیاهو” نخست وزیر اسرائیل، خواستار استعفای وی به خاطر پرونده‌های متعدد فساد و وضعیت بد اقتصادی در دوران شیوع ویروس کرونا شدند.

 

به گزارش ایرنا، شبکه تلویزیونی “فلسطین الیوم” به نقل از روزنامه اسرائیلی “یدیعوت آحارانوت” گزارش داد: این دوازدهمین تظاهرات اعتراضی ساکنان سرزمین اشغالی در هفته‌های اخیر علیه نتانیاهو است.

 

از دیگر موضوعاتی که خشم معترضان را در هفته‌های گذشته بر انگیخته مدیریت ضعیف دولت نتانیاهو و شخص نخست وزیر در کنترل ویروس کرونا و پیامدهای اقتصادی ناشی از آن بر زندگی ساکنان سرزمین‌های اشغالی است.

 

به اعتقاد معترضان از زمان شیوع ویروس کرونا و مدیریت ضعیف نتانیاهو هزاران اسرائیلی شغل خود را از دست داده‌اند و نرخ بیکاری در سرزمین‌های اشغالی به بیش از ۲۱ درصد رسیده است.

 

نتایج نظرسنجی شبکه ۱۲ اسرائیل نشان می‌دهد که ۵۸ درصد شهروندان اسرائیل از عملکرد نتانیاهو در کاهش تاثیر کرونا بر اقتصاد ناراضی هستند.

 

وزارت بهداشت اسرائیل روز جمعه از مثبت شدن آزمایش کرونا ۴ هزار و ۲۱۷ تن جدید در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد تا شمار مبتلایان به کووید ۱۹در سرزمین‌های اشغالی به ۱۵۰ هزار و ۷۵۹ نفر برسد که از این تعداد، یکهزار و ۷۷ تن جان خود را از دست داده‌اند.

 

نخست وزیر اسرائیل و همسرش به اتهام فساد چندین بار تحت بازجویی قرار گرفته‌اند، پرونده‌هایی که در رسانه‌ها به «پرونده ۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» معروف است.

 

نتانیاهو در پرونده موسوم به ۱۰۰۰، متهم است که حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه‌داران یهودی دریافت کرده است.

 

در پرونده ۲۰۰۰ نیز نخست وزیر رژیم اسرائیل، متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه معروف «یدیعوت آحارونوت» اسرائیل بوده تا پوششی مثبت از او و فعالیت‌هایش در این روزنامه داده شود و روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» (اسرائیل امروز) یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت از سوی دولت زیر فشار قرار گیرد.

 

پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو اما به پرونده ۳۰۰۰ بر می‌گردد که مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به راه انداخت و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند.

 

پرونده موسوم به ۴۰۰۰ نیز به مسأله زد و بند نخست وزیر اسرائیل با مالک شرکت بزک که خود صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است، باز می‌گردد که بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، وی در این پرونده متهم به فساد گسترده است.

 

نتانیاهو در این پرونده متهم است میلیون‌ها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاؤول الویچ» مالک این شرکت قرار داده است تا پایگاه خبری واللا رسانه زیر نظر این شرکت از نخست وزیر و خانواده‌اش حمایت رسانه‌ای کند.

 

بایدن و تکرار برنامه ترامپ؛ خروج نیروها در آینده نزدیک از افغانستان، سوریه و عراق ممکن نیست و نگهداری نیرو در حد کوچکتر

نامزد ریاست‌جمهوری حزب دموکرات آمریکا در اظهاراتی عنوان کرد اگر چه از خارج شدن نظامیان کشورش از خاورمیانه حمایت می‌کند اما اگر به ریاست‌جمهوری انتخاب شود حضور کوچک نظامی کشورش را در آنجا با هدف جلوگیری از تهدید شدن آمریکا و همپیمانانش توسط افراطگران حفظ می‌کند.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, تروریسم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, روسیه

منابع امنیتی عراق: هدف کاهش نیروهای آمریکایی،‌ جایگزینی ناتو است

برخی منابع امنیتی عراق گفتند که هدف از کاهش شمار نظامیان آمریکایی در عراق، جایگزینی آن با نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آینده است.

ادامه

اسپانیا, امریکا, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, فرانسه, مداخله نظامی, ناتو

انهدام «اتاق عملیات» جبهه النصره در ادلب در ۴ حمله هوایی ارتش سوریه

یک جنگنده ارتش سوریه دیروز با انجام چهار بار حمله هوایی به غرب ادلب، «اتفاق عملیات» گروهک موسوم به جبهه النصره را منهدم کرد که در نتیجه آن، ۱۱ نفر از عناصر تروریستی وابسته به النصره کشته شدند.

ادامه

جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, سوریه