گزارش بلومبرگ از افزایش عدم رغبت به دلار

به گزارش بلومبرگ، آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات غیردلاری است و به دلیل تنش‌های تجاری درخواست برای ارز‌های جایگزین شتاب گرفته است. باشگاه خبرنگاران به گزارش بلومبرگ، بانک‌ها و دلالان در آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات ارزی هستند که دلار را دور می‌زنند، زیرا تنش‌های تجاری، ضرورت تغییر سال‌ها استفاده از دلار را ... گزارش بلومبرگ از افزایش عدم رغبت به دلار

ادامه

آسیا, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, امارات, خلیج فارس, سنگاپور, فیلیپین, گزارش, مصر, هنگ کنگ

سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

درحالیکه جهان با جنگ‌های تجاری و تعرفه‌ای آمریکا متزلزل و بی‌ثبات نشان می‌دهد، برگزاری مجمع چین-سلاک در پکن مسیرهای جدید توسعه برای همکاری کشورهای جنوب جهانی با چین را ایجاد کرده است. به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه فارن پالسی با پرداختن به پیشرفت روابط پکن و آمریکای لاتین نوشت: روز سه‌شنبه، مجمع مشترک جامعه ... سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروگوئه, اقتصادی, اقیانوس اطلس, برزیل, پاناما, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا, کارائیب, کلمبیا, ونزوئلا

آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

جهان هفتهٔ گذشته شاهد نمایش بی‌شرمانهٔ قدرت‌نمایی امپریالیسم آمریکا بود که دونالد ترامپ و گروهی از میلیاردرهای بدنام آمریکایی در کنار رهبران مستبد عربستان سعودی، قطر، و امارات متحدهٔ عربی اجرا کردند. برخورداری از ثروت‌های افسانه‌یی، سابقهٔ خشونت و آدم‌کشی، و اعتقاد به حکومت اقتدارگرایانه تا گرایش‌های فاشیستی از جمله نقاط اشتراک این بازیگران است. ... آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, اقتصادی, امارات, امپریالیسم, ایران, تروریسم, حقوق بشر, خاورمیانه, دموکراسی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, عدالت اجتماعی, عراق, عربستان, غرب آسیا, فاشیسم, قطر, مارکسیسم, نئولیبرالیسم

سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

استدلال این است: چون دلار نداریم ارز ترجیحی گوشت قرمز را قطع می‌کنیم، چون دلار نداریم ارز ترجیحی خوراک دام را قطع می‌کنیم؛ خب این یعنی شریان حیات مردم را به بازی گرفته‌اند؛ باید بدانند طبقه مزدبگیر دیگر نایی ندارد که اشتباهات دولت را بیش از این گردن بگیرد. به گزارش خبرنگار ایلنا، جدالِ ناکام ... سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تورم, حقوق بشر, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, گزارش, معیشت

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

تجارت چین و آمریکا به بالاترین میزان طی سالجاری میلادی رسید

داده های جدید گمرک چین نشان می دهد، آمریکا در ماه نوامبر همچنان سومین شریک بزرگ تجاری چین با تجارت دوجانبه به ارزش ۷۲ میلیارد دلار بوده است.

 

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روزنامه «گلوبال تایمز» چین، تحلیلگران معتقدند تجارت دوجانبه چین و آمریکا  امسال احتمالا به بالاترین میزان خود خواهد رسید. براساس اطلاعات گمرگ چین در ماه نوامبر تجارت دوجانبه میان دو کشور به ۷۲ میلیارد دلار رسیده است.

 

« تی آن یون » اقتصاد دان چینی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: آمریکا مجبور است برای رهایی از کمبود ذخایر داخلی، واردات از چین را افزایش دهد. چنانچه واردات را افزایش ندهد تورم در این کشور همچنان افزایش می‌یابد.

 

وی همچنین پیش بینی کرد، تجارت غول آسای دوجانبه آمریکا و چین به رکورد جدیدی خواهد رسید و  این روند در سال آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد. او تخمین زد نرخ رشد صادرات چین در سال ۲۰۲۲، ۵ درصد از سال ۲۰۲۱ بیشتر خواهد شد.

 

با این حال نرخ رشد تجارت دوجانبه از ۳۵.۴ درصد در ماه سپتامبر به ۳۳.۴ درصد در ماه اکتبر کاهش داشته است.

 

« تی آن یون » خاطرنشان کرد: اگر آمریکا تعرفه های تنبیهی را از کالاهای چینی بردارد، برای هر دو طرف شرایط برد-برد ایجاد می شود. چرا که به آمریکا نیز کمک خواهد کرد از زیر فشار تورم خارج شود و به افزایش صادرات چین هم منجر خواهد شد.

 

با این وجود او در ادامه پیش بینی کرد، چشم انداز کنونی “روابط اقتصادی گرم، روابط سیاسی سرد ” میان دو قدرت اقتصادی دنیا همچنان ادامه داشته باشد.

 

وی گفت: دو کشور باید از فرصتی برای گفت و گو درباره تجارت دوجانبه پیش از آنکه از دست برود استقبال کنند. حتی اگر « جو بایدن » رئیس جمهوری آمریکا تصمیم  بگیرد که در بازی های المپیک پکن حضور نداشته باشد، به عنوان سیاستمداری کهنه کار به روشنی می داند ادامه گفت و گوی دو جانبه اقتصادی با چین مهم و عملگرایانه است.

 

داده ها نشان می دهند تجارت کلی از ماه ژانویه تا نوامبر سال جاری  میان دو کشور به ۶۸۲.۳۲ میلیارد دلار رسیده که افزایش سالانه ۳۰.۲ درصد داشته است.

 

« جانت ییلن » وزیر خزانه داری آمریکا اوایل ماه نوامبر در مصاحبه ای  با شبکه خبری « سی بی اس » گفت: حذف و برداشتن تعرفه های تجاری که دولت « دونالد ترامپ » رئیس جمهوری پیشین آمریکا بر کالاهای چینی گذاشته بود، موجب تغییراتی برای کاهش تورم در آمریکا می شود.

حسین راغفر و سیاست‌های ضد ملیِ ویرانگر دلالان حکومتی

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا اظهار داشت: در اسفند سال ۹۶ انتقال آب از دریای عمان به صنایع مرکزی ایران تصویب شد که یک فاجعه بزرگ است و با حیله‌گری بزرگ از آن به عنوان موفقیت صنعتی یاد شد در حالی که صنایع فولادی باید به حاشیه خلیج فارس منتقل شود.

ادامه

اقتصادی, ایران, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, فساد, محیط زیست, نئولیبرالیسم

وال استریت ژورنال؛ همراه کردن روسیه و چین برای فشار بر ایران مشکل است

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی درباره مذاکرات وین اذعان کرد همراه کردن روسیه و چین برای فشار بر ایران مشکل خواهد بود.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, ایران, تایوان, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, شرق اروپا, عربستان سعودی, مذاکرات اتمی, مقاله

تفکر برده‌داریِ رژیم قرون وسطایی ولایی و کشاندن جامعه به سمت فعالیت‌های دلالی

حتی در کشورهای سرمایه‌داری هم کشور را با مالیات اداره می‌کنند. در آنجا از تمام فعالیتٰ‌هایی که سودشان بیشتر از تولید است مالیات سنگین می‌گیرند تا آن‌ها به سمت تولید بروند. در واقع اینگونه از تولید حمایت می‌کنند نه اینکه بر سر حداقل حقوق کارگران چانه بزنند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امریکا, ایران, تحلیل, حقوق بشر, عدالت اجتماعی