رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشاندهنده “تشدید بیسابقه” تنشها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بیسابقه تنشها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین گفت که بهروزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشکهای دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیتهای تسلیحات هستهای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
لاوروف: هدف آمریکا از استقرار دفاع موشکی در اروپا، روسیه است نه ایران و کرهشمالی
وزیر امور خارجه روسیه ارزیابیهای مسکو از استقرار سامانههای دفاع موشکی آمریکا در اروپا را موجه توصیف و تاکید کرد که این، تلاشی برای ایجاد مزیت در برابر روسیه است، نه ایران و کرهشمالی. به گزارش ایسنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره افتتاح پایگاه دفاع موشکی آمریکا در ... لاوروف: هدف آمریکا از استقرار دفاع موشکی در اروپا، روسیه است نه ایران و کرهشمالی
تاثیر منفی جنگ تجاری با چین بر خانوارهای آمریکایی
از این پس به دلیل افزایش تعرفهها مصرف بسیاری از کالاها از شیر گرفته تا لوازم ورزشی چینی برای خانوارهای آمریکایی حداقل ۱۵ درصد گرانتر خواهد شد.
به گزارش یورونیوز، دولت آمریکا از امروز یکشنبه اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات ۱۱۲ میلیارد دلار کالای چینی را آغاز میکند. در مقابل چین نیز تعرفه واردات ۷۵ میلیارد دلار کالای آمریکایی را از ۵ درصد به ۱۰ درصد افزایش میدهد.
با این اقدام دامنه جنگ تجاری میان چین و آمریکا به سبد مصرفی روزانه خانوارها گسترده میشود. از این پس مصرف بسیاری از کالاها از شیر گرفته تا لوازم ورزشی چینی برای خانوارهای آمریکایی حداقل ۱۵ درصد گرانتر خواهد شد و در مجموع مطابق برآورد بانک سرمایه گذاری جی.پی مورگان، متوسط سبد مصرفی خانوارهای آمریکایی هزار دلار در سال افزایش خواهد یافت.
این سطح از رشد هزینهها ناشی از وضع تعرفه واردات بر صدها قلم کالای مصرفی چینی است که فهرست رسمی آنها بالغ بر ۱۲۲ صفحه است. این کالاها تنها بخشی از ۳۰۰ میلیارد دلار کالای وارداتی چینی است که رئیس جمهوری آمریکا یک ماه پیش از لزوم وضع تعرفه ۱۰ درصدی بر آنها سخن گفته بود.
در همین حال، شرکت ولز فارگو که در حوزه ارائه خدمات مالی به شرکتهای آمریکایی فعال است، اعلام کرده که تعرفه جدید وضع شده بر واردات کالاهای چینی، هزینه تولید بیش از ۱۶۰ گروه صنعتی را افزایش خواهد داد و در مجموع جنگ تجاری ایالات متحده و چین تاکنون موجب کاهش سودآوری ۳۰ درصد از شرکتهای آمریکایی شده است.
در مقابل دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت که علت اصلی آسیب دیدن برخی شرکتها از افزایش تعرفه واردات کالاهای چینی، مشکلات ریشهدار مدیریتی و راهبری ناکارآمد آنها طی سالیان گذشته بوده است.
در حالی که رئیس جمهوری آمریکا همچنان به تهدید چین ادامه میدهد، دولت این کشور از طرف آمریکایی خواسته تا با خویشتنداری بیشتری مذاکرات تجاری را ادامه دهد و انتظار حل سریع مسایل را نداشته باشد.
با وجود این که اعلام شد، مذاکرات روز پنجشنبه گذشته دو طرف در سطحی متفاوت انجام شده ولی کاخ سفید هنوز از انتشار جزئیات این مذاکرات امتناع کرده است. البته دو طرف تاکید کردهاند که در ماه سپتامبر نیز به مذاکرات خود ادامه خواهند داد.
جنگ تجاری میان چین و آمریکا از حدود یکسال و نیم پیش و با اعتراض دونالد ترامپ به کسری تجاری۴۳۰ میلیارد دلاری ایالات متحده در قبال واردات کالاهای چینی آغاز شد.
در این مدت آمریکا تعرفه واردات ۲۵۰ میلیارد دلار کالای چینی را از ۱۰ درصد به ۲۵ درصد افزایش داده و دولت چین نیز در اقدامی متقابل واردات ۱۱۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی آمریکایی را مشمول پرداخت تعرفه کرده است.
تسنیم
اقتصاد آمریکا و اثرات معکوس تعرفههای اعمالی ترامپ علیه چین
به نظر کارشناسان مختلف راهبرد رئیس جمهوری آمریکا در تحت فشار قرار دادن چین از راه تجارت نتیجهای برای واشنگتن به همراه نخواهد داشت.
ترامپ: من برگزیده خدا برای مقابله با چین هستم!
رئیسجمهور آمریکا در ادعایی مضحک به خبرنگاران گفت بر این باور است که وی برای مبارزه با چندین دهه فریبکاری و نیرنگ پکن «برگزیده شده است.»
وال استریت ژورنال: آمریکا در جنگ تجاری از چین شکست خواهد خورد
روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: سیاست افزایش تعرفه ای ترامپ باعث افزایش شک و تردید و رکورد بازارها شده است و در صورت ادامه این روش، آمریکا در جنگ تجاری از چین شکست خواهد خورد.
جنگ تجاری چین و آمریکا بالا گرفت
دارین فردریش، تحلیلگر ارشد در شرکت INTL FCStone در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ اظهار کرد: اهرمی که چین در اختیار دارد، خرید بزرگ محصولات کشاورزی است و این مسئله روی کشاورزان آمریکایی و پایگاه رای دهندگان روستایی آمریکا که حامی ترامپ بودهاند، تاثیر میگذارد.