اعتراض کوبا به «همدستی» وزیر خارجه آمریکا در نسل‌کشی غزه

وزیر امور خارجه کوبا با انتقاد از «حمایت بی‌قید و شرط» وزیر امور خارجه آمریکا از سیاست‌های اسراییل وی را به «همدستی» در نسل‌کشی تل‌آویو علیه غزه متهم کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا در انتقاد از «مارکو روبیو» در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ... اعتراض کوبا به «همدستی» وزیر خارجه آمریکا در نسل‌کشی غزه

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسراییل, جهان, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

دولت ترامپ به‌جای تقابل با چین و روسیه، باید هم‌زمان با هر دو تنش‌زدایی کند تا از شکل‌گیری یک ائتلاف ضدآمریکایی جلوگیری شود. باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اینترست دولت ترامپ به‌جای تلاش برای اولویت دادن به بازدارندگی در برابر چین نسبت به روسیه، بهتر است مسیر کاهش تنش با هر دو قدرت را ... پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اقتصادی, امنیتی, ایدئولوژیک, تایوان, تحلیل, تشنج زدایی, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, محیط زیست

نماینده ویژه ترامپ: نگرانی روسیه درباره گسترش ناتو مشروع است

کیت کلوگ نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا و فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور روسیه و اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد که نگرانی روسیه درباره گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به شرق، مشروع است. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از تارنمای پراودا، کلوگ در پاسخ به این پرسش که آیا ایالات متحده ... نماینده ویژه ترامپ: نگرانی روسیه درباره گسترش ناتو مشروع است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, امنیتی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, ناتو

کانال عبری: ترامپ هماهنگی با اسرائیل را به دلیل ممانعت از حمله احتمالی به ایران متوقف کرد

کانال ۱۲ عبری فاش کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا از ترس اینکه «حمله احتمالی به تأسیسات هسته‌ای ایران»، مذاکرات جاری با تهران را از مسیر خود خارج کند، دستور توقف هماهنگی نظامی با اسرائیل را صادر کرده است. به گزارش ایسنا، طبق گزارش این کانال، ترامپ اخیراً با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل ... کانال عبری: ترامپ هماهنگی با اسرائیل را به دلیل ممانعت از حمله احتمالی به ایران متوقف کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, مذاکرات هسته‌ای

دادگاه فدرال از اجرای تعرفه‌های ترامپ جلوگیری کرد

یک دادگاه فدرال در آمریکا با صدور حکمی از اجرایی شدن تعرفه‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده بر واردات به این کشور جلوگیری کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیوان تجارت بین‌المللی بامداد پنجشنبه اعلام کرد، ترامپ در مساله تعرفه‌ها پا را فراتر از اختیارات خود گذاشته است و قانون اساسی آمریکا ... دادگاه فدرال از اجرای تعرفه‌های ترامپ جلوگیری کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

بیانیه ۳ سناتور آمریکایی: زمان اقدام علیه ایران فرا رسیده است!

سه سناتور جمهوری‌خواه ایالات متحده با ابراز رضایت از رویکردهای رئیس جمهور این کشور در قبال ایران از وی خواستند تا علیه ایران دست به اقدام عملی بزند.

 

به گزارش فاکس‌نیوز، «تاد یانگ» نماینده جمهوری‌خواهان ایندیانا، «جان کورنین» نماینده جمهوری‌خواهان تگزاس و «مارکو روبیو» نماینده جمهوری‌خواهان فلوریدا در سنای آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، ضمن ابراز رضایت از رویکردهای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری جدید این کشور در قبال ایران، از وی خواسته‌اند که به اقدام عملی علیه ایران دست بزند.

 

این سه سناتور با آماده کردن لیستی، از ضعف‌های «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق امریکا در برخورد با ایران انتقاد کرده و از ترامپ خواسته‌اند در برابر ایران دست به واکنش شدید بزند.

 

در این بیانیه تصریح شده است: «مارک تواین» اعتقاد داشت برخی اوقات صدای حرف از عمل بلندتر است و این رویه در قبال ایران در دولت قبل معمول بود.

 

در این بیانیه ادعا شده است: «اوباما توافق هسته‌ای را به مردم آمریکا تحمیل کرد و قول داد این توافق تاثیری بر دیگر تحریم‌های ایران نخواهد داشت ولی این اقدام اوباما باعث شد ایران نسبت به اقدامات خود در توسعه صنعت موشکی و حمایت از تروریسم و همچنین نقض حقوق بشر آزادانه به پی‌گیری کارهای سابق خود بپردازد که این امر با پاسخ مناسبی از جانب دولت سابق روبرو نشد. این عدم پاسخ مناسب در دولت قبل باعث امیدوارتر شدن ایران، که مسئول مرگ صدها آمریکایی در لبنان، عراق و افغانستان است، شده است. ایران مجددا دست به آزمایش موشک بالستیک زد که این امر ضرورت اتخاذ سیاست‌های سخت‌گیرانه را نشان می‌دهد. برای کنترل ایران ما در صدد اعمال تحریم‌های مالی و اقتصادی شدیدتر به دلیل آزمایش موشکی اخیر، نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم علیه این کشور هستیم تا عوقب سختی متوجه ایران شود.»

 

این سناتورها در ادامه ادعاهای افزودند: «ایران با داشتن بزرگترین زرادخانه موشکی بالستیک در منطقه برای سربازان ما در منطقه، اسرائیل و دیگر متحدان آمریکا در منطقه تهدید به شمار می‌رود.»

 

این سناتورها اضافه کردند: «اکنون ما باید برای حفاظت از منافع ملی و امنیت آمریکا و متحدان خود باید اقدامی مناسب و عملی علیه ایران اتخاذ کنیم.»

 

ما با حمایت از بیانیه دونالد ترامپ و «مایکل فلین» (مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا) در قبال آزمایش موشکی ایران اعلام می‌کنیم وقت آن شده است که در قبال تهدیدات موشکی ایران، حمایت این کشور از «تروریسم»  و «نقض حقوق بشر» اقدامی انجام دهیم.

ایلنا

ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

نامزد جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری گفت که طرح رقیب دموکراتش هیلاری کلینتون درباره سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود.   به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز که عمدتا روی مسائل سیاست خارجی متمرکز بود، گفت، شکست داعش اولویت بالاتری نسبت به متقاعد کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای ... ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انتخابات, جهان, خبر