از کارگران مهاجر، کارگران افغانستانی، حمایت کنیم!

سیاست‌های تبعیض‌آمیز ولایت فقیه علیه مهاجران افغانستانی به‌ویژه پس از آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه و به‌بهانهٔ جاسوسی برای اسرائیل نگرانی‌هایی به‌حق بین نیروهای مترقی و طرفداران حقوق بشر نسبت به سرنوشت این مهاجران که سالیان دراز در میهن ما زیسته‌اند، کار کرده‌اند، و زحمت کشیده‌اند بر انگیخته است. بن مایه این سیاست ها توسط نولیبرال ... از کارگران مهاجر، کارگران افغانستانی، حمایت کنیم!

ادامه

اسراییل, افغانستان, ایران, بازنشستگان, تحلیل, جهان, حقوق بشر, دستمزد, زنان, طبقه کارگر, فقر, کشاورزی, کودکان, مهاجران

آیا جنگ برای «اتاق بازرگانی» نعمت است؟!

تغییر آیین‌نامهٔ “مشاغل سخت و زیان‌آور” در اتاق بازرگانی به‌نفع کلان‌سرمایه‌داران سود جو است! “اتاق بازرگانی” که صریحاً یکی از وظایف راهبردی‌اش را “کمک و ترغیب ارکان مختلف حکومت به بهبود فضای اقتصادی در جهت توسعهٔ بخش خصوصی و حمایت از کارآفرینی” [بخوان: حمایت از کارفرمایان] تعریف کرده است، در واقعیت امر در این راه ... آیا جنگ برای «اتاق بازرگانی» نعمت است؟!

ادامه

آمریکا, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, نئولیبرالیسم

پیروزی نامزد کمونیست در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری شیلی

صدر حزب کمونیست شیلی: “حزب کمونیست در حال گذار از لحظه‌ای تاریخی است و باید تمام توانش را به کار گیرد و از عهدهٔ انجام این وظیفه برآید” ژانت خارا، عضو حزب کمونیست و وزیر کار سابق در دولت گابریل بوریچ، با کسب بیش از ۶۰درصد آرا در انتخابات مقدماتی نامزدهای ائتلاف مترقی در روز ... پیروزی نامزد کمونیست در انتخابات مقدماتی ریاست‌جمهوری شیلی

ادامه

آمریکای لاتین, بازنشستگان, جهان, حزب کمونیست, شیلی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, همبستگی

کارزار اعتراض به واگذاری بانک رفاه کارگران

جمعی از کارگران، بازنشستگان تامین اجتماعی و حقوق‌دانان کشور در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مسعود پزشکیان -که امکان امضای عمومی دارد- نسبت به تصمیم دولت و مجلس در واگذاری بانک رفاه اعتراض کردند. به گزارش ایلنا، جمعی از بازنشستگان، فعالان کارگری و حقوق‌دانان حوزه کار و تامین اجتماعی، در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور ... کارزار اعتراض به واگذاری بانک رفاه کارگران

ادامه

ایران, بازنشستگان, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر

اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

اعتصاب سراسری کامیون‌داران که از روز ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز شده، در سومین هفته اعتصاب به یکی از گسترده‌ترین حرکت‌های اعتراضی در بیش از ۱۶۰ شهر در تمام استان‌های کشور تبدیل شده است. کامیون‌داران و رانندگان کامیون به سیاست‌‌های ویرانگر، ضد مردمی، و بحران‌زای رژیم ولی فقیه که شرایط کار و زندگی را برای آنان ... اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

ادامه

استبداد, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, رانندگان, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فرهنگیان, کودکان, معیشت, همبستگی

بیانیه گروه اتحاد بازنشستگان پیرامون اعتراضات سراسری مردم در آبان‌ماه ۹۸

فریاد خشمی که از گلوگاه کارگران، معلمان، بازنشستگان، زنان و دانشجویان و همه مردم زحمتکش علیه فقر، بی‌عدالتی و تبعیض، به ویژه طی ماه‌های گذشته از تمامی نقاط جاری گشته بود، به همصدایی و خیزش گسترده اکثریت زحمتکش بی‌چیز و فراموش شده حاشیه‌ها پیوست.

 

افزایش ۳ برابری قیمت بنزین و حتی شیوه اعلام آن به جامعه، در راستای تداوم سیاست تخفیف بحران همه جانبه گریبانگیر حاکمان، از طریق غارت هست و نیست مردم و صف آرایی و سرکوب خشن و امنیتی مقابل مطالبات مسلم و به حق مردم به جان آمده بود. وعده‌ها و قول‌های مسئولان که تا یک هفته قبل اطمینان می‌دادند بنزین گران نخواهد شد و….، فریبی بیش از کار در نیامد و تاثیرات ویرانگر این افزایش قیمت، باز هم بر سر زحمتکشان آوار خواهد شد.

 

این امر واقعیتی بود که به شکل گسترده و سراسری مناطق کارگری و حاشیه‌نشینان را به اعتراضات خیابانی کشاند. اما متولیان حاکم همانگونه که پیش از آن تجمعات مسالمت‌آمیز مزدبگیران و بازنشستگان را با یورش نیروهای ویژه به شیوه حکومت نظامی سرکوب نمودند، مردم بی‌دفاع معترض را بیرحمانه تر به خون کشیده و بازداشتگاه ها را انبوه ساختند تا خاطره کهریزک‌ها از یاد نرود!!

 

در نتیجه این سرکوب وحشیانه صدها کشته و زخمی و هزاران نفر دستگیر شدند. این رویکرد خشونت‌بار با لگدکوب ساختن حق آزادی بیان و ارتباطات و از دسترس خارج کردن طولانی مدت تکنولوژی اینترنت، علیه مردم تکمیل گردید! غافل از این که سرکوب عریان تا کنون در هیچ کجای جهان، بحران گریبانگیر حکومت‌ها را پایان نبخشیده و مردمی را که روز به روز تحت تاثیر اجرای سیاست‌های ویرانگر ریاضت اقتصادی و بازپس‌گیری دستاوردهایشان، با مرگ تدریجی دست و پنجه نرم می‌کنند، خفه نخواهد ساخت. لشکرکشی گسترده با استفاده از تمام امکانات و سلاح‌های کشتارگر نظامی، گسیل انواع و اقسام نیروهای نظامی و انتظامی و استفاده از افراد آموزش دیده بسیج برای سرکوب معترضان تجلی جنگ تمام عیار بر علیه مردم حق طلبی می‌باشد که برای اعتراض به گرانی روز افزون مایحتاج زندگی فریاد می‌زدند.

 

بی‌دلیل نیست که این خشونت و کشتار سازمان‌یافته از سوی مسئولان حکومت به جنگ تشبیه می‌گردد و از خیابان‌های شهرها هم به عنوان جبهه‌های جنگی نام برده می‌شود. مردم نیز دشمنانی تلقی می‌گردند که ریختن خونشان “‌واجب شرعی‌” است. معادله‌ای که دستگاه قدرت برای مردم زحمتکش ترسیم می‌کند هیچ راهی برای حل بحران باقی نمی‌گذارد جز آنکه مردم ستمدیده به نیرو و قدرت خود اتکا داشته باشند و با آگاهی، تشکل و اتحاد این معادله نابرابر را به نفع خود تغییر دهند.

 

هم اکنون خانواده‌های داغدار و بازداشت شده و نیز خانواده‌هایی که از سرنوشت عزیزانشان بی اطلاع نگه داشته شده‌اند، رنجی مضاعف را به دوش می‌کشند، و بخشی از بازداشت شدگان دانش‌آموز و دانشجو علیرغم سن پایین در معرض تجربه خشونت و آسیب‌ها قرار دارند. آزادی فوری و بی‌قید و شرط تمامی بازداشت شدگان و پاسخگویی و مجازات آمران و مجریان سرکوب فاجعه بار اعتراضات حق طلبانه مردمی را خواهانیم و به یاد و خاطره مردم بپا خاسته درود می‌فرستیم.

گروه اتحاد بازنشستگان _ ۹۸/۹/۹

لایحه بودجه ۹۹ و عزم دولت برای ۱۵ درصد افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان

در حال حاضر همه آمارهای رسمی بر تورم حدوداً ۴۰ درصدی در سال ۹۸ تاکید دارند و پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش نرخ تورم در سال بعد حداقل به میزان ۲ درصد است؛ با این حساب، باید پرسید چرا دولت برای مزدبگیرانِ زیرمجموعه خود، فقط ۱۵ درصد افزایش حقوق در نظر گرفته است.

ادامه

ایران, بازنشستگان, حقوق بشر, کارگری, گزارش

دولت خواستار استرداد لایحه اصلاح «قانون مدیریت خدمات کشوری» است، نمایندگان می‌گویند غیرقانونی‌ست!

در پی اظهارنظرهای نمایندگان مجلس مبنی بر غیرقانونی بودن استرداد لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری، به نظر می‌رسد تصمیم قطعی به بعد از تعطیلات اربعین موکول شده است.

ادامه

اجتماعی, ایران, بازنشستگان, خبر