هشدار کارگران صنعت حمل و نقل هند! خصوصی سازی را لغو کنید

سه شنبه جمع بزرگی از کارگران بخش حمل و نقل از سراسر کشور در دهلی نو تظاهرات کرده و خواستار تغییر قانون خصوصی‌سازی به نفع رانندگان اتوبوس‌ها و کارگران خدمات ریلی و.. هند شدند. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه هندی نیوکلیک، صبح روز سه شنبه بیست و پنجم مارس، صدها کارگر بخش‌های ... هشدار کارگران صنعت حمل و نقل هند! خصوصی سازی را لغو کنید

ادامه

امنیت شغلی, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, هندوستان

دولت موقت بنگلادش به دنبال خرید جت جنگنده از چین است

رسانه‌های بنگلادش از مذاکره دولت موقت این کشور برای خرید ۱۶ جت جنگنده از چین خبر دادند. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از بلاگ دیفنس بنگلادش، بنا بر گزارش رسانه های محلی، شیخ عبدالحنان رئیس نیروی هوایی این کشور، داکا در حال تلاش برای دستیابی به ۱۶ جت جنگنده چند منظوره J-۱۰C از چین است. ... دولت موقت بنگلادش به دنبال خرید جت جنگنده از چین است

ادامه

اقتصادی, اوکراین, بنگلادش, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا, غرب

سفر وزیر دفاع هند به روسیه؛ دهلی‌نو خواستار سامانه دفاعی اس-۴۰۰ است

رسانه‌های هندی با اشاره به سفر سه روزه وزیر دفاع کشورشان به روسیه، مهم‌ترین هدف دهلی‌نو از این سفر را دریافت بخش نهایی سامانه دفاعی اس-۴۰۰ اعلام کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای خبری روزنامه ایندیا تودی، راجنات سینگ وزیر دفاع هند در سفری سه روزه، یکشنبه شب وارد مسکو شد و مورد ... سفر وزیر دفاع هند به روسیه؛ دهلی‌نو خواستار سامانه دفاعی اس-۴۰۰ است

ادامه

اقتصادی, بریکس, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا, هندوستان

یک کشته و بیش از۱۰۰ مجروح در درگیری پلیس پاکستان با حامیان عمران‌خان

براساس اعلام مقامات پاکستان، در پی درگیری حامیان نخست وزیر سابق محبوس این کشور با نیروهای امنیتی، دست کم یک نفر کشته و ده‌ها تن مجروح شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در پی درگیری معترضان حامی عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان که در زندان به‌سر می‌برد با نیروهای امنیتی این ... یک کشته و بیش از۱۰۰ مجروح در درگیری پلیس پاکستان با حامیان عمران‌خان

ادامه

آزادی, امنیتی, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر

پیروزی چپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سری‌لانکا

نوشتهٔ آتول چاندرا – ویجی پراشاد بخشی از روند بازسازی جبههٔ آزادی‌بخش خلق شامل طرد سکتاریسم [خودمحوری] چپ‌روانه در آن حزب بوده است. این حزب برای شکل‌گیری ائتلاف قدرت ملی خلق (NPP) متشکل از بیست و یک گروه چپ و چپِ میانه کوشید. برنامهٔ مشترک این ائتلاف شامل مقابله با فساد و سیاست‌های صندوق بین‌المللی ... پیروزی چپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سری‌لانکا

ادامه

استقلال, تحلیل, جنوب آسیا, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فساد, کشاورزی, مارکسیسم, مارکسیسم-لنینیسم, نئولیبرالیسم

به دنبال افزایش تنش‌ها و سرنگون‌شدن دو جنگنده هند، روسیه خواستار خویشتنداری هند و پاکستان شد

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که مسکو افزایش تنش‌ها میان هند و پاکستان را از نزدیک دنبال می‌کند و از هر دو کشور می‌خواهد تا خویشتنداری و بردباری خود را حفظ کنند.

 

به گزارش تارنمای ‘اسپوتنیک’ سخنگوی کرملین افزود: ما به شدت از خبرهای منتشر شده در خصوص هند و پاکستان نگران هستیم و از هر دو طرف درخواست می کنیم تا نهایت بردباری خود را حفظ کنند.

 

ضمیر کابلوف رییس بخش جنوب آسیا در وزارت خارجه روسیه و همچنین نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان نیز گفت: ما به شدت نگران وضعیت پیش آمده هستیم. هند و پاکستان هر دو کشورهای دوست روسیه هستند. ما امیدواریم که تنش ها میان دو کشور در آینده ای نزدیک خاتمه یابد.

 

حمله انتحاری ۱۴ فوریه(۲۵ بهمن) گروه تروریستی موسوم به جیش محمد به نیروهای هندی در پولوامای کشمیر و کشته‌شدن دستکم ۴۱ تن از آنها به تنشی دنباله دار در کشور تبدیل شد.

 

جنگنده های هندی سه شنبه به مواضع این گروه تروریستی مستقر در پاکستان حمله کردند و گفته می‌شود، ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن از آنها را کشتند.

 

در حالی که پاکستان امروز از سرنگون کردن دو جنگنده هندی در آسمان خود خبر داد، هند اظهارات اسلام آباد را بی مورد خواند و گفت، خطای خلبان موجب سقوط این جنگنده ها شد. هند نیز امروز از سرنگونی یک جنگنده پاکستانی خبر داد.

 

در پی تشدید تنش بین اسلام آباد و دهلی نو، ‘عمران خان’، نخست وزیر پاکستان، امروز چهارشنبه، خطاب به طرف هندی گفت: بیایید مجرایی برای مذاکره باز کنیم.

 

نارندرا مودی، نخست وزیر هند، امروز با مقامات عالیرتبه این کشور، از جمله مشاور امنیت ملی، وزرای دفاع و خارجه و نیز مقامات اطلاعاتی کشور دیدار و درباره تحولات اخیر بین هند و پاکستان با آنها گفت وگو کرد.

 

استقلال پاکستان و جدایی از هند در سال ۱۹۴۷ میلادی، وقوع چندین جنگ میان دو کشور، رقابت در آزمایش‌های اتمی و پرتاب موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای، بازداشت صیادان در آبهای آزاد، موضوع برداشت از حوزه‌های آبی مشترک، مشکلات اخذ روادید تجاری، اقدامات تروریستی در دو کشور، قربانی‌شدن شهروندان پاکستانی و هندی و انگشت اتهام بسوی اتباع دو کشور در این حملات و درگیری‌ها میان مرزبانان هند و پاکستان را می‌توان از دلایل عمده سردی روابط سیاسی و اقتصادی میان دو کشور همسایه در منطقه جنوب آسیا عنوان کرد.

ایرنا

هند: ۳۰۰ تن در حمله هوایی هند به پاکستان کشته شدند

به گزارش زی نیوز، نیروی هوایی ارتش هند اعلام کرد که نیمه شب گذشته جنگنده های «میراژ ۲۰۰۰» این کشور با بمباران پایگاه شبه نظامیان در نزدیکی خطوط کنترل مرزی کشمیر، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ شبه نظامی را کشته‌اند.

ادامه

پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, هندوستان

روزنامه «سندی‌تایمز»: غارت آثار باستانی افغانستان توسط نیروهای آمریکایی

وزارت دفاع انگلیس شواهدی را به پنتاگون ارائه کرد که نشان می‌دهد نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۰۹ آثار باستانی متعلق به قرن هجدهم را از ولایت قندهار به‌تاراج برده‌اند.

ادامه

افغانستان, امریکا, انگلستان, جنوب آسیا, جهان

دیدبان حقوق بشر: بی‌توجهی آمریکا به تلفات غیرنظامیان خشم مردم افغانستان را برانگیخته است

سازمان بین‌المللی دیدبان حقوق بشر اعلام کرد که بی‌توجهی نیروهای آمریکایی به تلفات غیرنظامیان در افغانستان نقض قوانین جنگی محسوب شده و خشم مردم نسبت به آمریکا را افزایش داده است.

ادامه

افغانستان, امریکا, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر