وضعیت فاجعه‌بار کارگران در ایران: علل داخلی و بین‌المللی

طبقه کارگر نقشی حیاتی در اقتصاد ایران دارد. امروزه کارگران و خانواده‌های آنان نزدیک به ۶۰ درصد جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند و در بخش‌های تولیدی، خدماتی، کشاورزی، و صنعتی فعالیت می‌کنند. هر تغییری در وضعیت اقتصادی کشور به‌طور‌مستقیم و غیرمستقیم بر زندگی و درنتیجه فعالیت این طبقه تأثیر می‌گذارد. بااین‌حال، در سال‌های اخیر وضعیت ... وضعیت فاجعه‌بار کارگران در ایران: علل داخلی و بین‌المللی

ادامه

آمریکا, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, ایمنی, تحریم, تورم, جمهوری ملی و دموکراتیک, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, معیشت, همبستگی

تجمع کارگران و کشاورزان کوبایی علیه محاصره اقتصادی آمریکا + فیلم

ده‌ها هزار کارگر و کشاورز و بازنشسته کوبایی در اعتراض به تحریم‌های آمریکا به خیابان آمدند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از پایگاه فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، هزاران کارگر، کشاورز و بازنشسته کوبایی در اعتراض به تحریم‌ها و محاصره اقتصادی جنایتکارانه آمریکا علیه این کشور به خیابان‌های هاوانا (پایتخت این کشور) آمده و ... تجمع کارگران و کشاورزان کوبایی علیه محاصره اقتصادی آمریکا + فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فیلم, کشاورزان, کوبا, نسل‌کشی

چگونه ترکیه در جنگ داخلی سوریه پیروز شد

سقوط اسد موهبتی برای اردوغان است- دست‌کم فعلاً نوشتهٔ گونول تول در نشریهٔ آمریکایی فارین اَفِرز، ۱۱ دسامبر ۲۰۲۴ [۲۱ آذر ۱۴۰۳] در بیشتر پایتخت‌های کشورهای خاورمیانه، خبر سقوط بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، نگرانی‌های زیادی برانگیخت. اما نه در آنکارا. رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، به‌جای نگرانی در مورد چشم‌انداز آتی سوریه بعد از بیش ... چگونه ترکیه در جنگ داخلی سوریه پیروز شد

ادامه

آمریکا, اردن, ارمنستان, امارات, پناهجویی, تحریم, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, سوریه, عراق, عربستان سعودی, لبنان, مصر, ناتو

احسان سلطانی: هیچ حسن نیت و اراده و صداقتی برای درست کردنِ امور نمی‌بینم / افزایش نرخ ارز راحت‌ترین راه برای سودجویی عده‌ای خاص است!

این کارشناس مسائل اقتصادی گفت: هیچ حسن نیت و اراده و صداقتی برای درست کردنِ امور نمی‌بینم. سیاستِ سال‌ها این بوده که به جای حلِ مشکلات به شکل ساختاری، سیاستی پیش می‌گرفتند که تنها به نفع عده‌ای خاص باشد. بانک‌های فاسد و دیگر نهادهای اقتصادی فقط به دنبال حفظ منافع خاص خود هستند، در حالی ... احسان سلطانی: هیچ حسن نیت و اراده و صداقتی برای درست کردنِ امور نمی‌بینم / افزایش نرخ ارز راحت‌ترین راه برای سودجویی عده‌ای خاص است!

ادامه

اقتصادی, ایران, تحریم, تحلیل, تورم, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, غارتگری, فساد, فقر, معیشت

ده‌ها هزار کوبایی در اعتراض به تحریم‌های آمریکا علیه این کشور تظاهرات کردند

ده‌ها هزار نفر از مردم کوبا در هاوانا علیه تحریم‌های آمریکا علیه کشورشان تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، این تظاهرات روز جمعه به وقت محلی و مقابل سفارت آمریکا در هاوانا و به رهبری رائول کاسترو رئیس جمهور سابق و میگل دیاز کانل رئیس جمهور فعلی کوبا برگزار شد. تظاهرات‌کنندگان پرچم‌های ... ده‌ها هزار کوبایی در اعتراض به تحریم‌های آمریکا علیه این کشور تظاهرات کردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اعتراضات اجتماعی, تحریم, تروریسم, جهان, خبر, کوبا

بلومبرگ: تحریم آمریکا علیه ایران، بزرگترین میدان گازی جهان را تقدیم چین کرد

بلومبرگ در گزارشی از ایران با لحنی طعنه‌آمیز نوشت: تحریم‌های آمریکا علیه ایران دست بالا را در بزرگترین میدان گازی جهان به چین بخشید.

 

خبرگزاری بلومبرگ نوشت: پس از آنکه شرکت توتال فرانسه ناگزیر شد به‌دلیل تحریم‌های آمریکا از ایران خارج شود، انتظار می‌رود شرکت سی‌ان‌پی‌سی چین به سهامدار عمده بزرگترین مخزن گازی جهان تبدیل شود.

 

شرکت دولتی سی‌ان‌پی‌سی چین که در سال ۲۰۱۶ به‌همراه توتال و پتروپارس ایران به کنسرسیوم پروژه توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی در خلیج فارس پیوسته بود، سهام خود را از ۳۰ درصد فعلی افزایش خواهد داد. توتال ابتدا قرار بود مالک ۵۰.۱ درصد از سهام این پروژه باشد، اما به‌گفته محمد مصطفوی، رئیس بخش سرمایه‌گذاری شرکت ملی نفت ایران، اکنون سی‌ان‌پی‌سی به سهامدار اصلی این پروژه تبدیل خواهد شد. البته شرایط قرارداد هنوز به‌صورت رسمی تغییر نکرده است.

 

شرکت توتال که در جولای ۲۰۱۷ این قرارداد را با ایران نهایی کرد، تاکنون حدود ۴۰ میلیون یورو در پروژه مذکور هزینه کرده است، اما تصمیم ترامپ مبنی بر خروج از برجام و وضع تحریم‌های جدید علیه ایران توتال را ناگزیر ساخته تا از این قرارداد خارج شود.

 

دور نخست تحریم‌های آمریکا علیه ایران هفته گذشته به‌اجرا گذاشته شد و در ماه نوامبر نیز قرار است تحریم‌های بیشتری به‌اجرا گذاشته شود. این تحریم‌ها، تلاش شرکت‌های خارجی برای تجارت با ایران را با پیچیدگی‌های فراوانی مواجه می‌سازد.

 

شرکت سی‌ان‌پی‌سی چین از سال ۲۰۰۴ در ایران فعال بوده و در بخش‌های نفت، گاز و خدمات میادین نفتی ایران فعال بوده است.

 

شرکت توتال که قبلاً در سال ۲۰۰۹ به‌دلیل تحریم‌ها از پارس جنوبی خارج شده بود، قرار بود در قالب قرارداد جدید به‌صورت اولیه یک میلیارد دلار در فاز ۱۱ پارس جنوبی سرمایه‌گذاری نماید و در نهایت روزانه ۲ میلیارد فوت‌مکعب گاز معادل ۴۰۰ هزار بشکه نفت شامل میعانات از این میدان تولید نماید. این قرارداد ۲۰ساله بود.

تسنیم

آمریکا به دنبال سرنگونی اردوغان و مادورو است

«جیمز پتراس»، استاد دانشگاه و تحلیل‌گر مشهور آمریکایی، در گفتگو با شکبه تلویزیونی «پرس‌تی‌وی» در خصوص تنش اخیر آمریکا و ترکیه و همچنین ترور نافرجام رئیس‌جمهور ونزوئلا اظهار کرد واشنگتن تلاش دارد به شیوه‌های مختلف دولت‌های ترکیه و ونزوئلا را سرنگون کند.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, ایران, تحریم, ترکیه, جهان, خبر, روسیه, کلمبیا, ونزوئلا

صادرات نفت ایران به کمترین میزان طی ۴ ماه گذشته رسید

بنا بر گزارش‌ها میزان صادرات نفت ایران در ماه گذشته میلادی به نسبت ماه پیش از آن هفت درصد کاهش یافته است. این کاهش حدود سه ماه پیش از بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه جمهوری اسلامی رخ داده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, ترکیه, جهان, چین, ژاپن, کره جنوبی, هندوستان

کره شمالی: تحریم‌های آمریکا خلع سلاح اتمی را متوقف می‌کند

وزارت خارجه کره شمالی روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد، فشارهای آمریکا از طریق اعمال تحریم علیه پیونگ یانگ، پیشرفت برای خلع سلاح اتمی در شبه جزیره کره را متوقف خواهد کرد.

ادامه

امریکا, تحریم, جهان, خبر, شرق آسیا, کره شمالی