فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

بلومبرگ از امکان معامله برسر ایران در جنگ تجاری اروپا با ترامپ خبر داد

نشریه بلومبرگ در گزارشی تحلیلی پیرامون جنگ تجاری ترامپ با اتحادیه اروپا نوشت که رئیس جمهوری آمریکا به دنبال دریافت امتیازهای امنیتی در موضوع ایران در قبال معافیت اروپا از تعرفه های تجاری است.

 

بلومبرگ در این تحلیل با اشاره به نزدیک شدن انقضای معافیت موقت اتحادیه اروپا از تعرفه های تجاری آمریکا بر فولاد و آلومینیوم، حصول توافقی متعارف در این زمینه را که رضایت دو سوی اقیانوس اطلس را در پی داشته باشد، دشوار دانست.

 

در این تحلیل آمده است: به نظر می رسد کاخ سفید تحت مدیریت ترامپ به دنبال توافقی متعارف با اتحادیه اروپا نیست؛ بلکه در پی دریافت امتیازهایی در زمینه امنیت و سیاست خارجی در قبال صلح تجاری است. ترامپ امیدوار است که تهدید افزایش تعرفه های تجاری اهرم فشاری در اختیار او قرار دهد تا همکاری اروپا را پیرامون مخارج دفاعی ناتو و تحریم های ایران جلب کند.

 

استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا پیش از این به شبکه خبری سی ان بی سی گفته بود که ترامپ پرداخت های آمریکا به ناتو را در تعرفه ۲۵ درصدی فولاد و ۱۰ درصدی آلومینیوم در نظر گرفته است. یکی دیگر از شواهد روش غیرمعمول ترامپ برای کسب امتیاز از متحدان اروپایی واشنگتن، اظهارات «ریچارد گرنل» سفیر جدید آمریکا در آلمان در مصاحبه با روزنامه نیویورک تایمز است که گفت در صورت همکاری نزدیک اتحادیه اروپا با واشنگتن در موضوع ایران، ترامپ ممکن است مایل به معافیت دائم این اتحادیه از تعرفه های تجاری باشد.

 

به نوشته بلومبرگ، این تاکتیک پیوند موضوعات در عرصه بین الملل، ممکن است به نظر دولتمردان برلین و بروکسل منزجرکننده بیاید، اما چندان قابل چشم پوشی یا مقابله نیست. در حالی که نیمی از شغل های صنعتی (و به صورت کلی یک چهارم موقعیت های شغلی) در آلمان در گرو صادرات این کشور است، تهدید تجاری ترامپ ممکن است برلین را برای همکاری بیشتر با آمریکا در زمینه تحریم های ایران و یا مخارج دفاعی تحت فشار قرار دهد.

 

افزایش سهم آلمان از بودجه ناتو در دولت ائتلافی فعلی این کشور به رهبری آنگلا مرکل بعید به نظر می رسد؛ اما ناکامی ترامپ در این موضوع باعث نمی شود که او از تضمین امتیازهای بیشتر در موضوع ایران چشم پوشی کند.

 

در دیدار هفته گذشته رئیسان جمهوری روسیه و فرانسه، پوتین حمایت خود را از طرح مکرون مبنی بر توافقی مکمل برجام که مسئله موشک بالستیک و فعالیت های منطقه ای ایران را پوشش دهد، اعلام کرد.
احتمالا تهدید ترامپ برای تحریم شرکت های اروپایی دارای مراوده تجاری با ایران، عاملی مهم در تمایل مکرون برای فشار به تهران برای پذیرش شرایط جدید است.

 

اگرچه هیچیک از این مسائل به این معنا نیست که ترامپ به همه خواسته های خود خواهد رسید، اما او نگران چگونه جمع کردن این خرابکاری ها نیست. فعلا به نظر می رسد راهبرد رئیس جمهوری آمریکا برای پیوند امتیازهای تجاری به خواسته های امنیتی، در کوتاه مدت کار او را پیش می برد.

ایرنا

بزرگترین مجتمع پالایشگاهی هند خرید نفت ایران را متوقف می‌کند

شرکت ریلاینس اینداستریز هند، مالک بزرگترین مجتمع پالایشگاهی این کشور به دلیل تحریم های جدید اعلام شده از سوی آمریکا علیه تهران، قصد دارد واردات نفت از ایران را متوقف کند.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جنوب آسیا, جهان, خبر