دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

دیوان عالی برزیل در راستای تقویت استقلال حقوقی و اقتصادی این کشور، حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد که مانعی جدی در برابر محدودیت‌های واشنگتن علیه برازیلیا خواهد بود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، «فلاویو دینو» قاضی دیوان عالی برزیل این حکم ... دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

تغییر رویکرد سیاست خارجی هند؛ تمجید از پوتین و نزدیک شدن به چین در سایه تنش با آمریکا

هند در سایه تنش‌ها با آمریکا بیش از پیش به روسیه و چین نزدیک شده است، تغییر رویکرد سیاسی این کشور که در سایه افزایش تنش‌ها با آمریکا صورت گرفته از گام جدیدی در سیاست جهانی به سوی چند قطبی‌سازی خبر می‌دهد. به گزارش ایرنا از تارنمای روزنامه استریتس تایمز، دفتر نخست‌وزیر هند اعلام کرد ... تغییر رویکرد سیاست خارجی هند؛ تمجید از پوتین و نزدیک شدن به چین در سایه تنش با آمریکا

ادامه

آمریکا, اقتصادی, اوکراین, جنگ تجاری, جهان, جهان چند قطبی, چین, روسیه, شانگ‌های, گزارش, هندوستان

صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

صندوق ثروت ملی نروژ از تصمیم این صندوق برای فروش و خارج‌کردن سرمایه خود از ۶ شرکت مرتبط با اسرائیل خبر داد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رویترز، صندوق ثروت ملی نروژ، که بزرگ‌ترین صندوق ثروت در جهان به شمار می‌رود، اعلام کرد تصمیم گرفته است ۶ شرکت مرتبط با کرانه باختری و غزه ... صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

ادامه

اروپای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, نروژ

اسپانیا: همه معاهدات با اسرائیل باید تعلیق شود

معاون نخست وزیر اسپانیا با شرکت در تظاهراتی در حمایت از فلسطین بر ضرورت تعلیق همه معاهدات و توقف تجارت با اسرائیل به منظور مبارزه با «اقتصاد نسل‌کشی» تاکید کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای اینفوبائه، «یولاندا دیاز» معاون دوم نخست وزیر و وزیر کار و اقتصاد اجتماعی اسپانیا در اظهاراتی پیش از ... اسپانیا: همه معاهدات با اسرائیل باید تعلیق شود

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, استراتژی, اقتصادی, جنایات جنگی, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, کشاورزی, گرسنگی, نسل‌کشی

معاون رئیس جمهوری غنا: دموکراسی باید رفاه مردم را تامین کند

معاون رئیس جمهوری غنا در اجلاس احزاب سیاسی آفریقا تاکید کرد که دموکراسی و فعالیت احزاب سیاسی باید نان و رفاه مردم را تامین کند و فعالیت سیاسی که زندگی مردم را متحول نکند تهی از معناست. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری اتیوپی، «ژانه نعنا اوپوکو-آگیمانگ»* در مراسم آغاز به کار ... معاون رئیس جمهوری غنا: دموکراسی باید رفاه مردم را تامین کند

ادامه

آفریقا, اقتصادی, درمان, دموکراسی, سیاسی, عدالت اجتماعی, غرب آفریقا, غنا, گزارش, همبستگی

بسته تحریمی جدید گروه ۷ علیه روسیه

در آستانه سالروز “پیروزی” در روسیه، ایالات متحده یکشنبه شب اعلام کرد بسته تحریمی جدیدی را علیه روسیه تدوین کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، رهبران گروه ۷ که روز یک شنبه به صورت مجازی دیدار کردند از دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه با هدف گیری بخش صنعتی این کشور، رسانه‌های تحت کنترل دولت مسکو، مقامات اجرایی بخش مالی روسیه و بلاروس و بانکهای اصلی روسیه از جمله «گازپروم بانک» خبر دادند.

 

براساس گزارش روزنامه لس آنجلس تایمز، کشورهای گروه ۷ شامل بریتانیا، فرانسه، آمریکا، کانادا، آلمان، ژاپن و ایتالیا همچنین بر ممنوعیت تدریجی واردات نفت روسیه تاکید کردند اقدامی که کشورهای اروپایی تا کنون در برابر آن مقاومت کرده‌اند اما هفته گذشته پس از هفته‌ها اختلاف از سوی اتحادیه اروپا مطرح شده است.

 

این طرح هنوز مورد تصویب قرار نگرفته و برای اجرایی شدن باید به اتفاق آرا در نشست سران اروپا تصویب شود.

 

ایالات متحده که وابستگی به نفت و گاز روسیه ندارد در ماه فوریه واردات نفت و گاز و مشتقات نفتی و معدنی از روسیه را تحریم کرده است.

 

بیانیه گروه ۷ در دیدار مجازی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با رهبران دیگر کشورها و با حضور ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین اعلام شد.

 

در بیانیه‌ای که پس از این دیدار یک ساعته صادر شده، رهبران گروه ۷ کشور صنعتی جهان حمایت و همبستگی کامل خود را با زلنسکی و مردم اوکراین اعلام کرده و وعده دادند کمک‌های بیشتری به اوکراین ارائه کنند. براساس این بیانیه، این کشورها از آغاز جنگ تا کنون ۲۴ میلیارد دلار کمک مالی برای اوکراین در سال ۲۰۲۲ درنظر گرفته‌اند.

 

رهبران گروه ۷ در ادامه بیانیه خود وعده دادند که بسته‌های مالی کوتاه مدتی نیز طی هفته‌های آینده برای کمک به مردم اوکراین ارسال کنند و در دراز مدت نیز اقداماتی برای احیای مالی و بازسازی اقتصادی این کشور اختصاص دهند.

 

در بسته تحریمی جدید، کشورهای غربی همچنین گروه‌های خدمات حرفه‌ای غربی، از جمله شرکت‌های مشاوره مدیریت و حسابداری بین‌المللی مانند Deloitte, EY, KPMG and PwC را از انجام هرگونه مراوده و تجارت با هر فردی در فدراسیون روسیه منع می‌کند.

 

پیش از این و در شامگاه یک شنبه واشنگتن تحریم‌های یکجانبه جدیدی را علیه افراد و نهادهای روسی اعمال کرد. بر اساس تحریم‌های جدید، هشت مقام اجرایی «اسبربانک» و ۲۷ مقام گازپروم بانک روسیه تحت تحریم‌های آمریکا قرار گرفتند.

 

آمریکا صدور جواز صادرات مواد خام، مواد هسته‌ای ویژه، کالاهای جانبی و دوتریوم به روسیه را نیز به حالت تعلیق در آورد. واشنگتن همچنین بانک صنعتی مسکو و ۱۰ زیرمجموعه آن را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد.

 

علاوه بر آن واشنگتن هفت شرکت کشتیرانی که مالک ۶۹ کشتی هستند را تحت تحریم قرار داد. آمریکا همچنین یک شرکت تولید تسلیحات و تفنگ در روسیه را به لیست تحریم‌ها اضافه کرد.

 

واشنگتن اعلام کرد که محدودیت‌های جدیدی بر بخش صنعتی روسیه از جمله محصولات چوبی، موتورهای صنعتی و پیشرانه‌ها اعمال کرد.

 

در تحریم‌های جدید آمریکا شبکه‌های یک روسیه، Rossiya-1 و NTV نیز تحت تحریم قرار گرفته‌اند.

 

تحریم‌های تازه آمریکا دو روز پس از آن مطرح میشود که جو بایدن از بسته ۱۵۰ میلیون دلاری کمک‌های تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین شامل ۲۵ هزار گلوله توپ ۱۵۵ میلیمتری، رادارهای مقابله با توپخانه و تجهیزات جنگ الکترونیک رونمایی کرد.

 

رئیس جمهور آمریکا همچنین از کنگره خواسته است که پیشنهاد کمک ۳۳ میلیارد دلاری به اوکراین در ارتباط با عملیات نظامی روسیه در این کشور را تصویب کند.

 

رهبران گروه ۷ در ادامه بیانیه خود به روسیه هشدار دادند که تهاجم به اوکراین را متوقف کند، در غیر این صورت تلاش‌های جهانی برای انزوای بیشتر مسکو از طریق جایگزینی منابع انرژی و هدف قرار دادن سرمایه داران نزدیک به کرملین با اعمال تحریم‌های بیشتر شدت خواهد یافت.

اتریش با رد پیوستن این کشور به ناتو، از مخالفت با تحریم گازی روسیه خبر داد

«آلکساندر شالنبرگ» وزیر امور خارجه اتریش روز یکشنبه در جریان نشستی در«سالزبورگ» تصمیم این کشور برای رد تحریم گازی روسیه را تایید کرد و گفت که اتریش به ناتو نخواهد پیوست.

ادامه

اتحادیه اروپا, اتریش, تحریم, جهان, خبر, روسیه, سوئد, فنلاند, ناتو

بلغارستان: ما را از تحریم خرید نفت روسیه مستثنی کنید

معاون نخست وزیر بلغارستان گفت که اگر اتحادیه اروپا این کشور را از تحریم خرید نفت روسیه مستثنی نکند، بلغارستان از تحریم‌های جدید این اتحادیه علیه روسیه حمایت نخواهد کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسلواکی, اوکراین, بلغارستان, تحریم, جنگ سرد, چک, خبر, روسیه, ژاپن, شمال اروپا, گروه ۷, مجارستان

چین از تهدید تحریم‌های آمریکا درباره تایوان نمی‌ترسد

معاون وزیر امور خارجه چین اعلام کرد اگر آمریکا با کارت تایوان بازی کند، «واشنگتن» با پیامدهای غیر قابل تصوری روبرو خواهد شد و پکن با تحریم‌هایی مشابه تحریم‌های روسیه مرعوب نمی‌شود.

ادامه

اروپا, اقتصادی, اقیانوسیه, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تایوان, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, ناتو