صلح، مبارزه علیه دیکتاتوری و مداخله امپریالیسم، و وظایف جنبش کارگری میهن ما

بحران‌های اقتصادی – اجتماعی ناشی از اجرای بیش از سه دهه سیاست‌های ضدمردمیِ نولیبرالیسم در راستای تعدیل ساختاری از جمله خصوصی‌سازی، مقررات‌زدایی، تأمین نشدن شرایط ایمنی در محیط کار، جلوگیری از تعیین حداقل مزد براساس نرخ واقعی تورم و هزینه سبد معیشت، وضعیت زندگی طبقه کارگر و زحمتکشان میهن ما را طاقت‌‌فرسا کرده‌ است. گسترش ... صلح، مبارزه علیه دیکتاتوری و مداخله امپریالیسم، و وظایف جنبش کارگری میهن ما

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, ایران, ایمنی, تحریم, تحلیل, خصوصی‌سازی, سرمایه‌داری, صلح, طبقه کارگر, معیشت, منافع ملی

گزارش بلومبرگ از افزایش عدم رغبت به دلار

به گزارش بلومبرگ، آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات غیردلاری است و به دلیل تنش‌های تجاری درخواست برای ارز‌های جایگزین شتاب گرفته است. باشگاه خبرنگاران به گزارش بلومبرگ، بانک‌ها و دلالان در آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات ارزی هستند که دلار را دور می‌زنند، زیرا تنش‌های تجاری، ضرورت تغییر سال‌ها استفاده از دلار را ... گزارش بلومبرگ از افزایش عدم رغبت به دلار

ادامه

آسیا, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, امارات, خلیج فارس, سنگاپور, فیلیپین, گزارش, مصر, هنگ کنگ

سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

درحالیکه جهان با جنگ‌های تجاری و تعرفه‌ای آمریکا متزلزل و بی‌ثبات نشان می‌دهد، برگزاری مجمع چین-سلاک در پکن مسیرهای جدید توسعه برای همکاری کشورهای جنوب جهانی با چین را ایجاد کرده است. به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه فارن پالسی با پرداختن به پیشرفت روابط پکن و آمریکای لاتین نوشت: روز سه‌شنبه، مجمع مشترک جامعه ... سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروگوئه, اقتصادی, اقیانوس اطلس, برزیل, پاناما, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا, کارائیب, کلمبیا, ونزوئلا

آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

جهان هفتهٔ گذشته شاهد نمایش بی‌شرمانهٔ قدرت‌نمایی امپریالیسم آمریکا بود که دونالد ترامپ و گروهی از میلیاردرهای بدنام آمریکایی در کنار رهبران مستبد عربستان سعودی، قطر، و امارات متحدهٔ عربی اجرا کردند. برخورداری از ثروت‌های افسانه‌یی، سابقهٔ خشونت و آدم‌کشی، و اعتقاد به حکومت اقتدارگرایانه تا گرایش‌های فاشیستی از جمله نقاط اشتراک این بازیگران است. ... آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, اقتصادی, امارات, امپریالیسم, ایران, تروریسم, حقوق بشر, خاورمیانه, دموکراسی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, عدالت اجتماعی, عراق, عربستان, غرب آسیا, فاشیسم, قطر, مارکسیسم, نئولیبرالیسم

سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

استدلال این است: چون دلار نداریم ارز ترجیحی گوشت قرمز را قطع می‌کنیم، چون دلار نداریم ارز ترجیحی خوراک دام را قطع می‌کنیم؛ خب این یعنی شریان حیات مردم را به بازی گرفته‌اند؛ باید بدانند طبقه مزدبگیر دیگر نایی ندارد که اشتباهات دولت را بیش از این گردن بگیرد. به گزارش خبرنگار ایلنا، جدالِ ناکام ... سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تورم, حقوق بشر, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, گزارش, معیشت

بریکس، فرصتی برای مخالفت با یکجانبه گرایی آمریکا

چین و اقتصادهای نوظهور در تلاشند تا از اجلاس سران بریکس که در آینده نزدیک برگزار می شود به عنوان سکویی برای هدف قرار دادن سیاست های یکجانبه گرایانه تجاری حمایتی آمریکا استفاده کنند.

 

این بار اجلاس بریکس روزهای ۲۵ تا ۲۷ جولای (۳ تا ۵ مرداد) در شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برگزار می شود و ‘شی جین پینگ’ رییس جمهوری خلق چین و رهبران روسیه و آفریقای جنوبی، برزیل و هند در آن حضور خواهند یافت.

 

چین بسیار امیدوار است با استفاده از این فرصت و با تعمیق همکاری های اقتصادی، تجاری و صنعتی با اقتصادهای نوظهور عضو گروه بریکس، یک اتحاد قوی برای رویارویی با آمریکا در جنگ تجاری شکل بدهد.

 

‘جانگ جون’ دستیار وزیر خارجه چین بر این باور است که ‘شی جین پینگ’ رییس جمهوری خلق چین در این اجلاس مساله مقابله با حمایت گرایی تجاری را به طور جدی مورد توجه و اهتمام قرار خواهد داد.

 

‘چن فو اینگ’ محقق موسسه مطالعات بین المللی معاصر چین هم بر این موضوع تاکید می ورزد که اجلاس سران بریکس درست در شرایطی که اقتصاد دنیا با فشارها و یکجانبه گرایی آمریکا مواجه است برگزار می شود و فرصت طلایی است برای اینکه اقتصادهای نوظهور این گروه دست وحدت و مقابله با راهبردهای واشنگتن به یکدیگر بدهند.

 

وی از وضعیت تجارت و اقتصاد در دنیا ابراز نگرانی کرد و حساسیت شرایط را بالا دانست و گفت که رهبران کشورهای عضو این گروه حتما در اندیشه وحدت برای مقابله با تهدیدهای آمریکا علیه اقتصاد جهانی خواهند بود.

 

چین که بیش از کشورهای دیگر در معرض تعرفه های فزاینده آمریکا قرار دارد و امیدی به پیشبرد گفت و گوهایش با این کشور ندارد در روزهای گذشته کوشیده است تا با اروپا، هند، ژاپن و کشورهای بریکس، دست دوستی بدهد و با اطمینان خاطر از گسترش همکاری های تجاری، بتدریج آمریکا را در اقتصاد جهانی به حاشیه ببرد.

 

هدف اصلی چین اکنون فقط رویارویی تجاری با آمریکا نیست بلکه این کشور می خواهد با استفاده از تهدید جنگ تجاری برای خود فرصت سازی کند با این مقصود که آمریکا را بتدریج از چرخه اقتصادی دنیا به گونه ای دور کند که نتواند با تعرفه های فزاینده قدرت های دیگر اقتصادی و تجاری، دنیا را تهدید کند.

 

پیوستن به ژاپن در برنامه های تجاری، اجرای طرح های اقتصادی در راه ابریشم، بستن قراردادهای بزرگ برای اجرای طرح های زیربنایی، برگزاری اجلاس سران بریکس، سفر مقام های اروپایی به چین در روزهای اخیر و قول همکاری های بیشتر طرفین نشانه هایی از تلاش های فزاینده چین برای برون رفت از بحران و تحمیل یک شکست به آمریکا در جنگ تجاری است.

 

با این حساب انتظار می رود که همکاری های فزاینده صنعتی و تجاری، مقابله با یکجانبه گرایی، تمرکز بر برنامه های جهانی تجاری، پیشبرد فرایند تجارت جهانی، مقابله با نفوذ آمریکا در سازمان تجارت جهانی، تاکید بر اصلاحات در این سازمان و حراست از همکاری های چند جانبه در امور اقتصادی از محورهای اساسی گفت و گوهای سران بریکس باشد.

 

قرار است به گفته دستیار وزیر خارجه چین، رهبران این پنج کشور درباره چالش های موجود ، تهدیدهای یکجانبه گرایی تجاری و تعمیق همکاری های راهبردی با یکدیگر رایزنی کنند.

 

برگزاری همایش تجارت بریکس، سمینار شرکت های متوسط و کوچک و برگزاری یک نشست غیررسمی برای گرامیداشت دهمین سالگرد تاسیس بریکس از دیگر برنامه های حاشیه اجلاس سران در آفریقای جنوبی خواهد بود.

 

اجلاس امسال با موضوع بریکس در آفریقا، همکاری برای رشد و تقسیم موفقیت در چهارمین انقلاب صنعتی برگزار می شود و بحث درباره نوآوری و همکاری های صنعتی از جمله مهمترین دستور کارهای اجلاس خواهد بود.
ایرنا

راشا تودی: اثرات جنگ تجاری به خود آمریکا برگشت/ ۲.۵ میلیارد پوند گوشت آمریکا خریدار ندارد

راشا تودی اعلام کرد: عواقب جنگ تجاری که آمریکا آغازگر آن بود به خود این کشور برگشته و ۲.۵ میلیارد پوند گوشت تولیدی کشاورزان آمریکا در انبارها مانده و صادر نمی‌شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, مکزیک

با تشدید جنگ تجاری؛ چین، روسیه را جایگزین آمریکا می‌کند

روزنامه مورنینگ پست هنگ کنگ نوشته است که چین به دلیل نگرانی از تحریم های سیاسی و اقتصادی که کشورهای عرب برای قطر در نظر گرفته اند و با توجه به جنگ تجاری با آمریکا، تلاش می کند تا نیاز گاز طبیعی خود را با خرید از کشورهای دیگر تضمین کند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, روسیه

فرار یکی از متهمان پرونده خودروهای وارداتی !!!

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: یکی از متهمان پرونده خودروهای وارداتی که زن است، پیش از تشکیل پرونده قضایی از کشور خارج شده و سه متهم روز پنجشنبه هفته گذشته ۲۸ تیر ۹۷ و دو متهم هم روز یک‌شنبه ۳۱ تیر ۹۷ دستگیر شده‌اند.

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, فساد, قضایی

بحران فزایندۀ اقتصادی و تهدیدهای راهبردی بر ضد مصالح ملی

بی‌تردید می‌توان گفت اقتصاد کشورمان در خطرناک‌ترین وضعیت بحرانی‌اش قرار گرفته است و امکان متلاشی شدن آن دور از تصور نیست، در این صورت، اکثریت مردم با وضعیتی بسیار بغرنج و ‌پیش‌بینی‌نشدنی‌ای روبرو خواهند شد. بر اساس ارزیابی شماری از کارشناسان اقتصادی و نیز همان‌‌گونه که حزب ما هم بارها بر آن تأکید کرده است، ... بحران فزایندۀ اقتصادی و تهدیدهای راهبردی بر ضد مصالح ملی

ادامه

اقتصادی, ایران, خبر, فساد, فقر, مقاله