آتلانتیک: شکاف‌ها میان «ترامپ» و «نتانیاهو» در حال نمایان شدن است

نشریه «آتلانتیک» آورده است که سیاست‌های «دونالد ترامپ»، نخست وزیر اسراییل را نگران کرده زیرا شکاف‌ها میان رئیس جمهوری آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» در حال نمایان شدن است. به گزارش روز شنبه ایرنا، این نشریه آمریکایی آورده است برنامه سفر اخیر «دونالد ترامپ» به خاورمیانه دارای یک حذف‌شده چشمگیر داشت. رئیس‌جمهور به عربستان سعودی، امارات ... آتلانتیک: شکاف‌ها میان «ترامپ» و «نتانیاهو» در حال نمایان شدن است

ادامه

آمریکا, اسراییل, امارات, ایران, تحلیل, جهان, خاورمیانه, سوریه, صهیونیسم, عربستان, فلسطین, قطر, یمن

ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های وابسته صهیونیستها را تعلیق می‌کند

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع ایرلند اعلام کرد که این کشور با تصویب قانونی، تجارت با شرکت‌های صهیونیستی مستقر در مناطق فلسطین را به حالت تعلیق در خواهد آورد. به گزارش ایسنا، سیمون هریس، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع جمهوری ایرلند در پستی در شبکه اجتماعی ایکس ... ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های وابسته صهیونیستها را تعلیق می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, استقلال, اسراییل, ایرلند, تحریم, جهان, خبر, صهیونیسم, غرب اروپا, فلسطین, کودکان

نقش محوری عربستان در راه‌اندازی ائتلاف جهانی برای اجرای راه‌حل دو دولتی با مشارکت اتحادیه اروپا و نروژ

مشاور وزارت خارجه عربستان در مقر سازمان ملل در نیویورک بر لزوم پایان اشغال اراضی فلسطینی توسط اسراییل و تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کرد. به گزارش ایسنا، «منال رضوان»، مشاور وزارت خارجه عربستان بر ضرورت پایان دادن به اشغال سرزمین‌های فلسطینی توسط اسراییل و تأسیس یک کشور فلسطینی مستقل و دارای قابلیت بقا تأکید ... نقش محوری عربستان در راه‌اندازی ائتلاف جهانی برای اجرای راه‌حل دو دولتی با مشارکت اتحادیه اروپا و نروژ

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صلح, فرانسه, فلسطین, نروژ

اسرائیل برنامه اشغال غزه را پیش می‌برد، در حالی که ترامپ مشغول معامله موشک‌ و املاک لوکس است!

نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، و کابینه‌اش طرحی را برای تسلط کامل بر نوار غزه و اشغال نامحدود این منطقه تصویب کرده‌اند. دولت اسرائیل که پیش از این تقریباً از همه کمک‌های بشردوستانه به غزه مانع شده بود، اکنون در حال برنامه‌ریزی برای تصرف مستقیم و اشغال این منطقه است و اعلام کرده است قصد دارد ... اسرائیل برنامه اشغال غزه را پیش می‌برد، در حالی که ترامپ مشغول معامله موشک‌ و املاک لوکس است!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اشغالگری, الیگارشی, اوکراین, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, عربستان سعودی, فلسطین

گفت‌وگوی ماکرون و شی جین‌پینگ درباره اوکراین و غرب آسیا

رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که در گفت‌وگویی با همتای چینی خود درباره روابط تجاری، بحران اوکراین و راه‌حل سیاسی برای درگیری‌های غرب آسیا گفت‌وگو کرده‌ است. به گزارش ایسنا، «امانوئل ماکرون» رییس‌جمهور فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «من بار دیگر بر تمایل فرانسه برای ادامه ساختن روابط اقتصادی قوی با چین تأکید کردم. در ... گفت‌وگوی ماکرون و شی جین‌پینگ درباره اوکراین و غرب آسیا

ادامه

اقتصاد سیاسی, اوکراین, جنگ تجاری, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, سازمان تجارت جهانی, صلح, فرانسه, فلسطین, هلند

برنی سندرز: جنگ آمریکا در عراق باعث شکل‌گیری داعش شد

سناتور آمریکایی و نامزد مطرح انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با انتقاد از سیاست‌های دولت این کشور طی سال‌های گذشته، مداخله نظامی آمریکا در عراق را باعث شکل‌گیری داعش عنوان کرد.

 

به گزارش میدل ایست آی، «برنی سندرز» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا در جریان نشست «جامعه اسلامی آمریکای شمالی» در «هیوستون» ایالت تگزاس از فقدان «رهبری ایالات متحده» در مسائل مهم جهانی سخن گفت و تصریح کرد: «یکی از نقاطی که خیلی به آن نیاز وجود دارد، میانجیگری برای فرایند صلح پایدار بین اسرائیل و فلسطین است.»

 

سندرز همچنین افزود: «من حامی سرسخت حق اسرائیل برای موجودیت، استقلال و در صلح و امنیت بودنش هستم اما من به این موضوع هم باور دارم که ایالات متحده باید در زمینه این منازعه طولانی مدت رویکردی متوازن اتخاذ کند که نتیجه آن به پایان اشغالگری اسرائیل منجر شود و به مردم فلسطین استقلال و حق تعیین سرنوشت در کشور مستقل خودشان داده شود و به نظر من، این نتیجه به بهترین وجه به نفع منافع اسرائیل، مردم فلسطین، ایالات متحده و کل منطقه خواهد بود.»

 

نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا درباره «جنبش تحریم اسرائیل» نیز گفت: «به چندین دلیل من از جنبش بی‌دی‌اس حمایت نکرده‌ام اما من معتقد هستم که مردم آمریکا طبق قانون اساسی، حق انجام این اقدام را دارند بدون اینکه درباره از دست دادن شغلشان نگرانی داشته باشند. جواب من به سوال شما این است که من شخصا از این جنبش حمایت نمی‌کنم اما حامی این موضوع نیستم که اجازه داده نشود دیگر آمریکایی‌ها از آن جنبش حمایت کنند.»

 

سناتور دموکرات سنای آمریکا درباره حمایت آمریکا از عربستان سعودی اظهار داشت: «همانطور که می‌دانید، ایالات متحده از دولت بی‌رحم عربستان سعودی حمایت کرده است، دولتی که دخالتش در جنگ داخلی یمن سبب ایجاد این بحران انسانی (در یمن) شده است، بحرانی که در آن میلیون‌ها نفر در معرض قحطی و گرسنگی قرار دارند، قحطی که شاید بدترین قحطی در تاریخ معاصر باشد.»

 

درباره سخت گیری دولت فعلی آمریکا علیه مسلمانان، سندرز گفت: «اولین کاری (که در مقام ریاست جمهوری) انجام خواهیم داد، لغو ممنوعیت ورود مسلمانان خواهد بود، دوم اینکه، همانگونه که گفتم من پسر یک خانواده مهاجر هستم. ما سیاست‌هایی درباره مهاجرت در پیش خواهیم گرفت که سیاست‌های منصفانه باشند، خانواده‌ها را به هم نزدیک کند و خانواده‌ها را از هم دور نکند، منظور من آن است که ما به سمت ایجاد اصلاحات فراگیر در زمینه مهاجرت حرکت خواهیم کرد. خانواده‌هایی که به همراه کودکان خردسالشان از فقر و خشونت فرار می‌کنند، مجرم نیستند. موضوع مهمتر از آن این است که این کشور (آمریکا) را مهاجران ساختند، بیایید هرگز این موضوع را فراموش نکنیم.»

 

سندرز در ادامه این نشست افزود: «چیزی که بیش از همه چیز مرا درباره دونالد ترامپ نگران می‌کند فقط دیدگاه‌های ارتجاعی او درباره مسائل خانواده‌های طبقه کارگر در کشور ما نیست، چیزی که بیشتر از چیزهای دیگر مرا نگران می‌کند، تلاش خیلی عامدانه و بی سابقه او برای عوام فریبی به منظور ایجاد تفرقه بین مردم آمریکا بر اساس رنگ پوستمان، مذهبمان و زادگاهمان است، این کار یک کار غیرآمریکایی و غیرقابل قبول است.»

 

به گفته سندرز، در نتیجه (مواضع ترامپ) این موضوع تعجب آور نیست که ما در سال‌های اخیر شاهد افزایش شدید در میزان جرایم مرتبط با ملی‌گرایی برخاسته از سفیدپوستان و اقدامات نژادپرستی بوده‌ایم.

 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا در ادامه افزود: «برادران و خواهران دوست می‌داشتم که به شما می‌گفتم تعصبی که ما از دونالد ترامپ شاهد هستیم یک موضوع و اتفاق حاشیه‌ای است اما اینطور نیست، در سراسر جهان ما شاهد رشد رهبران سیاسی متعصب و سرکوبگر هستیم که به بنیادهای جوامع دموکراتیک حمله می‌کنند. عوامفریبان به منظور کسب و حفظ قدرتشان، از درد و ترس مردم سوءاستفاده کرده، خشونت و تعصبات و نفرت نژادی و قومیتی را ترویج می‌دهند.»

 

همچنین به گفته سندرز از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، نخبگان حوزه سیاست خارجی در هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، حامی جنگ‌های بی پایان و مداخله‌گرایی بوده‌اند؛ اقداماتی که صلاحیت اخلاقی ایالات متحده را تضعیف کرد، به بهای جان هزاران نفر از ما انجامیده، ثروت ما را خشکانده و دموکراسی ما را دچار فرسایش کرده است.

 

سندرز در این ارتباط اظهار داشت:«امروز همه ما شکست‌های استراتژیک تهاجم (آمریکا) در سال ۲۰۰۳ به عراق را می‌فهمیم، جنگ آمریکا در عراق منجر به مرگ بیش از چهار هزار سرباز شجاع آمریکایی و همچنین مرگ صدها هزار غیرنظامی عراقی شد و من به دلیل همین موضوع بود که به رهبری تلاش‌ها در زمینه مخالفت با آن جنگ کمک کردم.. جنگ در عراق در سراسر آن منطقه به ایجاد بی ثباتی انجامید و ما هنوز هم با آن مواجه هستیم و این بی‌ثباتی به ظهور داعش منجر شد، گروهی که بسیاری از مردان، زنان و کودکان بیگناه را کشت و ما می‌دانیم که بخش اعظم قربانیان داعش، مسلمانان بودند.»

مهر

ارسال تجهیزات نظامی جدید آمریکا برای کردهای سوریه در میان اصرار اردوغان به پاکسازی شرق فرات

رئیس جمهوری ترکیه در سخنانی تأکید کرد که تحولات سوریه و مدیترانه شرقی برای کشورش سرنوشت‌ساز هستند.

ادامه

امریکا, ترکیه, تروریسم, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, عراق

گروه تروریستی النصره در آستانه فروپاشی کامل قرار گرفت

روزنامه سوری “الوطن” امروز یکشنبه به نقل از منابع آگاه نوشت: بر اساس توافق به عمل آمده میان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه و “رجب طیب اردوغان” رئیس جمهوری ترکیه در سه شنبه گذشته در مسکو، گروه تروریستی تحریر الشام (جبهه النصره سابق) ظرف هشت روز آینده به طور کامل منحل خواهد شد.

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه

سنتکام: مقر نیروهای القاعده را در ادلب سوریه هدف قرار دادیم

ستاد فرماندهی ارتش آمریکا اعلام کرد، مقر فرماندهی گروه القاعده در سوریه را هدف حملات موشکی قرار داده است. گزارش‌هایی نیز از کشته شدن حدود ۴۰ تن در جریان این حملات موشکی حکایت دارند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه