تغییر نظام سیاسی حاکم نخستین گام حیاتی در راه نجات ایران از اَبَربحران‌ها و تهدیدهای خارجی

در نتیجهٔ بیش از چهار دهه سیاست‌های ضدّملی حکومت ولایی، کشور ما اکنون در ضعیف‌ترین موقعیت اقتصادی و با کمترین توان دفاعی وارد مرحله‌ای بسیار خطرناک شده که در آن زمینه برای دست‎اندازی‌های آمریکا در تحولات آتی ایران و جنگ‌افروزی اسرائیل فراهم شده است. از یک سو، تهدیدهای مداوم ماشین جنگی اسرائیل به حملهٔ نظامی ... تغییر نظام سیاسی حاکم نخستین گام حیاتی در راه نجات ایران از اَبَربحران‌ها و تهدیدهای خارجی

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اسلام سیاسی, افغانستان, امپریالیسم, امنیتی, ایران, تحلیل, صلح, محیط زیست

سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

سفیر روسیه تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو را نمونه‌ای از سیاست‌های استعماری جدید خواند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نووستی؛ بسته هفدهم تحریم‌های اروپا علیه روسیه نمونه بارزی از سیاست‌های استعماری جدید غرب است که با تحمیل خدمات و محصولات خود ، در تضاد با مکانیسم‌های بازار آزاد عمل می‌کند. یکولای کوچونوف، سفیر ... سفیر روسیه: تحریم‌های جدید اروپا نمونه‌ای از سیاست‌های نو استعماری است

ادامه

اروپا, استعمار, تحریم, جنوب, جهان, روسیه, غرب, فرانسه, محیط زیست, نروژ

دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

«راشد اسماعیلوف» متخصص و رئیس انجمن زیست محیطی روسیه بر ضرورت همکاری پایدار بین کشورهای حاشیه خزر برای حل مشکلات این دریا و به ارائه دیدگاه خود در زمینه پیشنهادهای طرح شده از جمله انتقال آب از دریای سیاه برای حل مشکل کاهش سطح آب خزر پرداخت. به گزارش روز جمعه ایرنا، این متخصص محیط‌زیست ... دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

ادامه

آذربایجان, اقتصادی, ایران, جهان, خبر, دریای آرال, دریای حزر, دریای سیاه, روسیه, قزاقستان, قفقاز, گرجستان, محیط زیست

اتوبوس و قطار یا تانک؟ کارگران حاضر به پرداخت هزینه‌های جنگی نیستند

اتحادیه کارگران صنعت پولاد آلمان ( ای. گ. متال) در فراخوانی از همه کارگران دعوت کرد به خواستِ اجرای سیاستی بهتر در صنعت پولاد بپیوندند. خواستِ سندیکا در طرحی دوازده ماده‌ای از دولت آینده از جمله تعدیل در افزایش قیمت برق، سرمایه‌گذاری صحیح، بالابردن سطح آگاهی و تخصص در کار، و حمایت‌های بیشتر دولت در ... اتوبوس و قطار یا تانک؟ کارگران حاضر به پرداخت هزینه‌های جنگی نیستند

ادامه

آلمان, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, صلح, محیط زیست

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر پیامدهای فاجعه‌بار خواهد داشت​​

«رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جمعه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) هشدار داد در صورت وقوع حمله به نیروگاه هسته‌ای بوشهر ایران، این حادثه می‌تواند مرگبارترین پیامد را از زمان حملات به تأسیسات هسته‌ای این کشور به همراه داشته باشد. بر اساس بیانیه‌ای که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه منتشر کرد، گروسی در ... آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: حمله به نیروگاه اتمی بوشهر پیامدهای فاجعه‌بار خواهد داشت​​

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, محیط زیست

برف و کولاک در۱۷استان کشور/ مفقود‌شدن یک نفر بر اثر سیل در خوزستان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از وقوع برف و کولاک در ۱۷ استان کشور و سیل و آبگرفتگی در ۵ استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

 

مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۳ محور کوهستانی در ۱۷ استان کشور شامل استان‌های آذربایجان‌غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، فارس، سمنان، زنجان، قزوین، قم، کردستان، گیلان، لرستان، مازندران و مرکزی از بارش برف و وقوع کولاک متاثر شدند.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به چهار هزار و ۱۰۰ مسافر گرفتار در برف و کولاک خبر داد و گفت: همچنین در این مدت، ۱۳۲ نفر اسکان اضطراری و ۶۵۶ دستگاه خودرو گرفتار در برف، رهاسازی شدند.

 

به گفته وی، ۹۰ تیم امدادی متشکل از ۳۲۰ امدادگر در امدادرسانی به مسافران گرفتار در برف و کولاک، حضور دارند.

 

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر همچنین با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی در پنج استان کشور بر اثر بارش شدید باران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته هشت شهر و روستای ۵ استان تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سمنان و کهگیلویه و بویراحمد از وقوع سیل و آبگرفتگی معابر متاثر شدند.

 

به گفته سلیمی ۸۱۴ نفر از آسیب‌دیدگان سیل و آبگرفتگی امدادرسانی و ۷۰۰ نفر هم اسکان اضطراری شدند.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به انتقال ۱۵ نفر از افراد گرفتار در سیل به مناطق امن خبر داد و گفت: متاسفانه یکی از هموطنان‌مان در منطقه شیمبار واقع در شهرستان اندیکا بر اثر سیل مفقود شده است.

 

وی همچنین از رهاسازی ۱۸ دستگاه خودرو گرفتار در سیل خبر داد و افزود: در عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان در مناطق یاد شده، ۱۴ تیم امدادی متشکل از ۶۰ امدادگر حضور دارند.

 

 

طغیان رودخانه ارتباط ۱۰روستای اندیکا را در خوزستان قطع کرد

 

عضو شورای اسلامی بخش چلو اندیکا در شمال شرق خوزستان گفت: طغیان رودخانه های سرحونی و دره شیرون ارتباط ۱۰روستای این بخش را با مرکز بخش قطع کرده است.

 

نیاز علی سهرابی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: هیچ گونه اقدامی برای بازگشایی راه دسترسی این روستاها برای ارتباط با مرکز بخش وجود ندارد بلکه باید منتظر ماند تا در روزهای آینده این رودخانه ها فروکش کنند.

 

وی گفت:راه جایگزین اهالی این روستاها برای دسترسی به مرکز شهرستان، جاده رگ منار است که علاوه بر مسافت طولانی، خودروهای کمک دار هم به سختی از آن تردد می‌کنند.

 

عضو شورای اسلامی بخش چلو ادامه داد: قرار بود بر روی این رودخانه پلی بسته شود اما در عمل اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

 

رییس اداره امور عشایر شهرستان اندیکا در این زمینه به ایرنا گفت: برای احداث پل در این منطقه پیگیری زیادی انجام شده و از نیازهای ضروری این منطقه است.

 

رسول مدملیل افزود: در سفرهای استاندار خوزستان به این بخش اعتبار احداث این پل تامین و به مناقصه گذاشته شده که قرار است در ۲ تا سه سال احداث شود.

 

روستاهایی که ارتباط آنها به دلیل طغیان رودخانه قطع شده شامل چال منار، چال دیره، چال سنگا، پای راه منار، هشت پیچ، بنه فیض‌اله، چال انجیر، چال طلا، نثار باور احمد، چال تکاب هستند که در مجموع بیش از۵۰۰ خانوار دارند.

 

طغیان رودخانه فصلی دره شیران در اسفند سال ۱۳۸۳موجب غرق شدن چهار نفر شد که ۲ تن از این افراد نجات یافتند.

 

شهرستان اندیکا به سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان تقسیم شده و مرکز آن در ۱۸۶ کیلومتری شمال شرق اهواز قرار دارد.

دشت‌های قزوین در معرض خطر فروچاله‌های عظیم

مدیرکل مدیریت بحران استان در حاشیه بازدید از منطقه جنگلی حفاظت‌شده فتح‌آباد در بخش مرکزی بوئین‌زهرا گفت: برخی از اراضی و دشت‌های قزوین در مناطق مختلف در معرض خطر فروچاله‌های عظیم قرار دارد.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست

۶ میلیارد متر مکعب آب در سدهای خوزستان ذخیره سازی شد

معاون مطالعات پایه و طرح های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: میزان آورد آب در پشت سدهای خوزستان از ابتدای سال آبی(اول مهر) تا هشتم دی ۱۳۹۷ ، به ۶میلیارد متر مکعب رسید در حالی که این میزان در مدت مشابه پارسال ۱/۸ میلیارد متر مکعب بود.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست