گاردین؛ اکثر اروپایی‌ها می‌گویند چین در عرض یک دهه جای آمریکای “خراب شده” را می‌گیرد

یک مطالعه مشخص کرد درصد اروپایی‌هایی که می‌گویند به آمریکا بعد از چهار سال ریاست جمهوری ترامپ دیگر نمی‌توان اعتماد کرد بیشتر از درصد مخالفان این گفته است.

ادامه

اروپا, اسپانیا, المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, ایتالیا, بلغارستان, پرتغال, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, ژئوپلیتیک, سوئد, فرانسه, لهستان, مجارستان, محیط زیست

گام‌های لرزان اروپا برای استقلال نظامی از ایالات متحده

وزیران دفاع اتحادیه اروپا با اشاره به تهدیدهای موجود علیه منافع قاره سبز، در حالی از تدوین راهبرد نظامی مستقل اروپا تا سال ۲۰۲۲ خبر داده‌اند که همچنان چالش‌های بزرگی در این راه‌ وجوددارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, المان, امریکا, انگلستان, تروریسم, جهان, چین, روسیه, فرانسه, ناتو, نروژ

سی ان ان؛ اروپا دیگر نمی‌تواند همچون قبل به آمریکا اعتماد کند

این پنهانی نیست که دونالد ترامپ طرفدار اتحادیه اروپا نیست. در چهار سال گذشته این رئیس جمهور آمریکا درباره بریگزیت مثبت صبحت کرده و مدعی شده که این بلوک برای “سود جستن از آمریکا” ایجاد شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, المان, امریکا, انگلستان, بلژیک, جهان, ژئوپلیتیک, مجارستان, هلند

انتقاد اتریش از بی‌کفایتی اتحادیه اروپا

صدراعظم اتریش شدیدا از اتحادیه اروپا به خاطر بی‌کفایتی‌اش در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی انتقاد و تاکید کرد که رکود اقتصادی اروپا حمایت از دموکراسی‌های غربی را نیز متزلزل می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، سباستین کورتس، صدراعظم اتریش در جریان سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: به عنوان مثال اگر به چین نگاه کنیم آنها قادر هستند ظرف ۱۰ روز یک بیمارستان بسازند اما در اروپا ما باید ۱۰ روز بحث کنیم تا بتوانیم یک جلسه تشکیل دهید و در مورد آن صحبت کنیم. و سپس سال‌ها طول می‌کشد تا تصمیم‌گیری شود و احتمالا چند سال دیگر نیز ساخت آن بیمارستان طول خواهد کشید.

 

نخست وزیر ۳۱ ساله اتریش افزود: دموکراسی‌های غربی در گذشته جذاب‌تر بودند و این ارتباط مستقیم و نزدیکی با موفقیت اقتصادی کشورهای غربی دارد.

 

وی گفت: در گذشته دموکراسی، اجرای قانون و آزادی بیان همیشه ارتباط مستقیم و نزدیک با موفقیت و رشد اقتصادی و ثروت داشته است. در حال حاضر ما در زمانی زندگی می‌کنیم که دیگر سیستم‌ها نیز می‌توانند از نظر اقتصادی موفق باشند. و این چیزی است که کل بازی را تغییر می‌دهد.

 

کنفرانس امنیتی مونیخ که بزرگ‌ترین کنفرانس امنیتی جهان است از ۱۴ تا ۱۶ فوریه (۲۵ تا ۲۷ بهمن‌ماه) رهبران سیاسی و نظامی جهان را در مونیخ گردهم آورده است.

 

کنفرانس امسال بر مسائلی از چالش‌های داخلی و بین‌المللی گرفته تا نظم جهان و بحران‌هایی که دموکراسی‌های غربی با آنها مواجه هستند، متمرکز است.

 

بیش از ۳۵ تن از سران دولت‌ها و کشورها و حدود ۱۰۰ وزیر خارجه و دفاع در این کنفرانس شرکت دارند.

 

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین و محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران از جمله شرکت کنندگان در این کنفرانس هستند.

دبیرکل ناتو به‌ تلاش‌های مرکل و مکرون در زمینه تاسیس یک تشکیلات نظامی اروپایی هشدار داد

دبیر کل ناتو در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ از طرحهای آلمان و فرانسه در زمینه تاسیس یک تشکیلات نظامی اروپایی انتقاد کرد و آن را باعث تضعیف روابط فراآتلانتیک خواند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, المان, امریکا, انگلستان, جهان, خبر, فرانسه, ناتو

هایکو ماس: دورانی که آمریکا مثل پلیس جهانی رفتار می‌کرد، به سر آمده است

وزیر خارجه آلمان با تاکید بر اینکه دوره‌ای که آمریکا همانند یک پلیس جهانی رفتار می‌کرد، به پایان رسیده، گفت: مراکز تصمیم‌گیری درباره بسیاری از مسایل مورد اختلاف تغییر کرده‌اند و آینده خاورمیانه در آستانه یا سوچی تعیین خواهد شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, لیبی

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ خواستار ایجاد سپر هسته‌ای مشترک با فرانسه شد

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در آستانه برگزاری این اجلاس مهم با اشاره به اینکه اروپا دیگر نمی‌تواند به حمایت‌های آمریکا تکیه کند، خواستار مذاکرات آلمان با فرانسه برای تشکیل یک سپر هسته‌ای مشترک شد.

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, چین, خبر, روسیه, غرب اروپا, فرانسه