برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

وزیر امور خارجه روسیه در توضیح درباره شرایط مد نظر کشورش برای توافق صلح با اوکراین گفت که برای چنین توافقی باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه مجارستانی خاطرنشان کرد روسیه تاکید دارد که معاهده صلحش با اوکراین باید ... برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

ادامه

آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, استقلال, اوکراین, بلاروس, بلژیک, بلغارستان, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, رومانی, شرق اروپا, غرب, لهستان, مجارستان, ناتو, نازیسم, یونان

حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با امضای لایحه موسوم به «قانون یک لایحه بزرگ زیبا» موجب کاهش بودجه برنامه‌های بیمه سلامت دولتی شد و میلیون‌ها آمریکایی را در معرض خطر از دست دادن پوشش بیمه‌ای قرار داد. به گزارش روز شنبه ایرنا، رئیس دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) در زمین چمن جنوبی کاخ سفید، لایحه ... حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, جهان, خبر, دارو و درمان, کودکان, مهاجران

ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

دونالدترامپ رئیس جمهوری آمریکا جمعه شب به وقت محلی با تکرار ادعاهایش درباره ایران و با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل هفته آینده در کاخ سفید درباره این گفت و گو خواهد کرد، بار دیگر مدعی شد که ممکن است تا هفته آینده توافق آتش بس در غزه حاصل شود. به ... ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران گفت‌وگو خواهم کرد؛ احتمال توافق آتش بس در غزه تا هفته آینده

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, اوکراین, جنگ نیابتی, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فلسطین, گزارش, محیط زیست

پوتین در تماس با ترامپ خواستار حل مناقشه‌های خاورمیانه و ایران از طریق دیپلماسی شد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ تاکید کرد که مناقشه‌های خاورمیانه از جمله ایران باید از طریق دیپلماسی حل و فصل شوند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهوری روسیه پنجشنبه پس از این تماس تلفنی، به خبرنگاران گفت: اهمیت حل همه ... پوتین در تماس با ترامپ خواستار حل مناقشه‌های خاورمیانه و ایران از طریق دیپلماسی شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, اوکراین, ایران, خاورمیانه, خبر, روسیه, شرق اروپا

آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

با وجود اینکه ایالات متحده در فناوری تراشه‌های هوش مصنوعی پیشرفت قابل توجهی داشته، اما پیشرفت سریع چین در تولید و توسعه این تراشه‌ها به ویژه در سال های اخیر بسیار قابل توجه است به عنوان رقیبی بسیار جدی برای آمریکا، حتی به گفته برخی کارشناسان ممکن است چین در آینده ای نزدیک با ربودن ... آمریکا، بازنده بزرگ جنگ تراشه ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, دانش, شرق آسیا, هوش مصنوعی

المیادین: آزمایشگاه‌های آمریکا ویروس‌های مرگبار تولید می‌کنند

به نقل از شبکه خبری «المیادین» این شبکه ضمن اشاره به دستیابی به سندی مهم درباره آزمایشگاه های محرمانه آمریکا در نقاط مختلف مرکز آسیا، اعلام کرد، فعالیت این آزمایشگاه ها گسترش ویروس های مرگبار و دستکاری ژنتیکی مگس ها و پشه ها به منظور شیوع بیماری ها است.

 

تولید سم های مرگ بار در آمریکا

 

روزنامه بلغارستانی «دلیانا پترووا» با استناد به منابع آگاه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تحقیقی را انجام داد که در متن آن آمده، ارتش آمریکا در حال تولید ویروس ها، باکتری ها و سم های مرگباری است که «کنوانسیون منع سلاح های بیولوژیک» را نقض می کند.

 

همچنین صدها نفر بدون اینکه خود بدانند به طور برنامه ریزی شده در معرض خطر ابتلا به بیماری های خطرناک و لاعلاج هستند.

 

هزینه آزمایش های مرگبار آمریکا از کجا تامین می شود؟

 

المیادین اولین رسانه ای عربی است که با دست یابی به این سند، اقدام به نشر آن کرده است.

 

در ادامه این مطلب آمده است: آزمایشگاه های زیست شناسی آمریکا در چارچوب یک برنامه نظامی به ارزش ۲.۱ میلیارد دلار موسوم به «برنامه های همکاری بیولوژیکی در کشورهای عضو اتحاد جماهیر شوروی سابق مانند گرجستان و اوکراین و نیز خاورمیانه و جنوب شرق آسیا و آفریقا» هزینه های مالی خود را از آژانس کاهش تهدیدات دفاعی «دترا» دریافت می کنند.

 

آمریکا باکتری های کشنده را از عراق ربوده است

 

بنابر اعلام پنتاگون اکنون آزمایش روی باکتری هایی که از کارخانه سلاح بیولوژیک عراق ربوده شده است، در جریان است و بنابر سندی که المیادین به آن دست یافته است، آمریکا این باکتری را از کارخانه سلاح بیولوژیک صدام حسین ربوده بود.

 

یک کمیته ویژه وابسته به سازمان ملل به رهبری آمریکا در سال ۲۰۰۳ باکتری « turingisensis» که معمولا از آن به عنوان حشره کش بیولوژیکی استفاده می شود، جمع آوری کرد. این باکتری به دلیل تولید در کارخانه تولید سلاح بیولوژیک ‘الحکم’ در عراق به همین نام معروف شده است.

 

بر اساس این گزارش، این باکتری در تجارب میدانی پنتاگون استفاده شد و در آمریکا نیز از آن برای تولید ذرت اصلاح شده ژنتیکی که در برابر آفات مقاوم است، استفاده می شود.

 

بر اساس تصاویری که آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا منتشر کرده، واشنگتن این باکتری ها را از عراق به دست آورده است به این ترتیب که بطری های حاوی آفت کش های بیولوژیکی از منزل یکی از دانشمندان که زمان صدام در الحکم ، مشغول فعالیت بود، به دست آمده است.

 

بنا بر اعلام آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا تعداد کل بطری هایی که در سال ۲۰۰۳ از خانه این دانشمند به دست آمد، ۹۷ عدد بود که برخی از آنها برچسب هایی با مضمون داستان های مربوط به پنهان سازی کارخانه تولید آفت کش های بیولوژیکی و پروتئین های تک سلولی و حشره کش های بیولوژیک و مواد مورد استفاده برای تولید سلاح های جنگی بیولوژیکی بود.

 

برخی اطلاعات ثبت شده در پرونده قراردادهای آمریکا نشان می دهد که پنتاگون در حال انجام آزمایشات بر روی باکتری هایی است که از کارخانه تولید سلاح های بیولوژیک صدام در عراق ربوده شده بود.

 

انجام آزمایش های نظامی بر روی حشرات گزنده

 

در تحقیق یاد شده آمده است، جنگ حشرات، نوعی جنگ بیولوژیک است که در آن از حشرات برای انتقال بیماری ها استفاده می شود و ادعا شده که پنتاگون چنین آزمایش هایی را در گرجستان و روسیه انجام داده است.

 

در سال ۲۰۱۴ مرکز «لوگر» به تاسیساتی برای آزمایش حشرات مجهز شد و طرحی را با عنوان افزایش آگاهی درباره رمزگذاری مگس های ریز در گرجستان و قفقاز آغاز کرد و دایره جغرافیایی گسترده ای را در امتداد گرجستان و قفقاز را شامل شد.

 

حاصل این طرح، پراکنده شدن مگس های گزنده در تفلیس پایتخت گرجستان بود که به طور شبانه روز در حمام و دستشویی های منازل به چشم می خورد، در حالی که تا یک سال قبل از آن چنین وضعیتی در این کشور سابقه نداشت.

 

مگس های نیش دار در داغستان

 

از زمان آغاز طرح پنتاگون در سال ۲۰۱۴ ، مگس هایی شبیه مگس های گرجستان در جمهوری مجاوریا همان داغستان روسیه نیز دیده شد.
به گفته مردم داغستان، نیش این مگس ها باعث خارش پوست می شوند و برای تولید مثل در لوله های فاضلاب دیده شدند.

 

در سال ۲۰۰۳ در جریان حمله آمریکا به عراق، نظامیان آمریکایی از نیش مگس های ریز رنج می بردند تا جایی که به بیماری «لیشمانیوز» مبتلا شدند. این بیماری در عراق و افغانستان شایع است و در موارد حادّ چنانچه درمان نشود جان بیمار را بگیرد.

 

چرا پنتاگون خفاش ها را جمع آوری کرده و مورد مطالعه قرار می دهد؟

 

گفته می شود، خفاش ها حامل ویروس های ابولا، سندروم تنفسی خاورمیانه و سایر بیماری های مرگبار هستند، اما اکنون دقیقا مشخص نیست این ویروس ها چگونه به انسان منتقل می شوند.

 

مطالعات مختلفی در چارچوب برنامه های مشترک بیولوژیکی وابسته به آژانس کاهش تهدیدات دفاعی انجام شده تا باکتری های بیماری زا در خفاش ها را که از نظر نظامی اهمیت دارند، بررسی کنند.

 

آمریکا طراح ویروس کرونا

 

به نظر می رسد، خفاش های حامل ویروس «کرونا» یا عامل سندرم تنفسی در خاورمیانه است که به طور مستقیم به انسان یا شتر منتقل می شود.

 

آمریکا بر روی ویروس کرونا ، مطالعاتی انجام داد که هدف از آن ارتقای امکان گسترش عوامل بیماری زا و تشدید آن است.

تسنیم

مجله «تایم»؛ آمریکا کشوری منزوی و تنها‌ست

این هفته‌نامه آمریکایی بر روی جلد خود، سایر کشورها را در حاشیه صفحه و آمریکا را تنها در مرکز نشان داد- تصویری کنایه‌آمیز مبنی بر آنکه از زمان آغاز ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، این کشور منزوی و از مهمترین هم‌پیمانان خود دور شده است.

ادامه

امریکا, جهان, خبر

انتقاد سندرز از‌ نظام اقتصاد جهانی: شش فرد ثروتمند دنیا به‌اندازه ۳.۷ میلیارد تن، دارایی دارند

سناتور سرشناس امریکایی در پیامی در واکنش به نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس، از نظام اقتصادی فعلی جهان انتقاد کرد.   برنی سندرز در توییتر خود نوشت: در حالی که دونالد ترامپ و دیگر “اساتید جهان” در داووس گرد هم آمده‌اند، شش فرد ثروتمند دنیا به اندازه نیمه فقیر کل جمعیت جهان یعنی ... انتقاد سندرز از‌ نظام اقتصاد جهانی: شش فرد ثروتمند دنیا به‌اندازه ۳.۷ میلیارد تن، دارایی دارند

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, خبر