خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
افزایش بهای سهام توتال پس از انعقاد قرارداد گازی با ایران
قرارداد نفتی میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی متشکل از توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین و پتروپارس به امضا رسید. این قرارداد با ارزش ۵ میلیارد دلار بزرگترین قرارداد انرژی ایران پس از توافق اتمی با ۵ قدرت جهانی است.
قرارداد نهایی توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی روز دوشنبه ۱۲ تیر (۳ ژوئیه) میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین (سیانپیسی) و پتروپارس به امضا رسید. این قرارداد هفت ماه پس از موافقتنامه اولیه فاز ۱۱ پارس جنوبی در ۱۸ آبان ۱۳۹۵ بسته شد.
قرارداد توسعه بخش فراساحل فاز ۱۱ پارس جنوبی عصر دوشنبه به امضای علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، پاتریک پویانه مدیرعامل توتال، لو مدیرعامل شرکت ملی نفت چین و عزت الله اکبری مدیرعامل شرکت پتروپارس رسید. سفیر فرانسه در تهران نیز در امضای قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی حضور داشت.
توتال ۵۰،۱ درصد در این قرارداد سهم دارد. شرکت سیانپیسی چین با ۳۰ درصد و پتروپارس ایران با ۱۹،۹ درصد دیگر سهامداران کنسرسیوم توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی هستند. به گزارش خبرگزاری آلمان پس از امضای این قرارداد نرخ سهام شرکت توتال ۱،۸ درصد افزایش یافت.
فیگارو با اشاره به جزئیات این قرارداد بین المللی یادآوری می کند که غول نفتی توتال سومین شرکت فرانسوی پس از «رنو» و «پژو سیتروئن» و نخستین شرکت نفتی غرب است که به ایران بازمی گردد.
این رسانه پرشمارگان فرانسه با بیان اینکه ایران چهارمین ذخایر نفت و پس از روسیه، دومین ذخایر گازی جهان را داراست، می افزاید: توتال امیدوار است که این قرارداد فرصت های دیگری در حوزه های نفت، گاز و پتروشیمی در ایران بگشاید.
فیگارو روز گذشته نیز به نقل از سخنگوی گروه نفتی توتال نوشت: احساس غرور و افتخار داریم که به عنوان نخستین شرکت بین المللی به دنبال نتیجه گیری از توافق هسته ای بین المللی ۲۰۱۵، یک قرارداد نفتی با ایران امضا می کنیم.
این مقام مسئول روز گذشته در گفت وگوی اختصاصی با روزنامه فرانسوی فیگارو، اظهار کرد: قرارداد یاد شده ۲۰ ساله و برای توسعه بزرگترین میدان گازی جهان است.
***فرانس۲۴ به نقل از تحلیلگر حوزه نفت و گاز: شگفت زده نمی شوم اگر اِنی، شل و گازپروم به ایران بازگردند
تارنمای شبکه خبری فرانس ۲۴ نیز که در سه گزارش به موضوع قرارداد گازی توتال و ایران پرداخت، در گزارشی با عنوان «توتال در ایران: یک تعهد بلند مدت برای یک قرارداد تاریخی گاز»، نوشت: گروه فرانسوی توتال نخستین غول نفتی است که برای استخراج گاز به ایران بازگشت؛ «نخستینی که اتفاقی و بدون برنامه نبود.»
این گزارش با اشاره به جزئیات این قرارداد ۴.۸ میلیارد دلاری، می افزاید: توتال دوباره پا در حوزه گازی ایران در خلیج فارس گذاشت و قرارداد استخراج گاز از بزرگترین ذخایر گاز طبیعی جهان را امضا کرد.
فرانس ۲۴ اضافه می کند: دو سال پس از توافق هسته ای که درهای کاهش برخی تحریم های بین المللی علیه ایران را گشود، اینک توتال فرانسه به نخستین غول نفتی غرب که به ایران بازمی گردد، تبدیل شده است.
فرانس ۲۴ همچنین با بیان تاریخچه کشف میدان گازی پارس جنوبی در سال ۱۹۷۰، یادآوری می کند که این میدان گازی ۹هزار و ۷۰۰ متر مربع وسعت دارد و مورد توجه تمام شرکت های بزرگ نفتی است.
در ادامه این گزارش، «کریس هیندل» تحلیلگر ارشد حوزه نفت و گاز انگلیس در گفت وگو با فرانس ۲۴ اظهار می کند: به عنوان نخستین بازگشت، شرایط بسیار رضایت بخش بود.
این تحلیلگر با اشاره به مدت ۲۰ ساله قرارداد توتال با ایران، می افزاید: توافق های پیشین با ایران بسیار کوتاه و حتی بیش از حد کوتاه تر از آن بود که شرکت های خارجی واقعا بهره ببرند.
***لیبراسیون: توتال پس از رنو و پژو- سیتروئین وارد بازار ایران شد
تارنمای روزنامه لیبراسیون نیز در گزارشی در زمینه قرارداد گازی توتال و ایران، نوشت: پس از «رنو» و «پژو ستروئن»، توتال نیز به ایران بازگشت و روز دوشنبه در تهران یک قرارداد دو میلیارد دلاری (در مرحله نخست) برای استخراج گاز از میدان نفتی مهم پارس جنوبی امضا کرد.
لیبراسیون با بیان اینکه این قرارداد در فضای پیچیده ژئوپولتیک و با وجود انتقادهای آمریکا از توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ امضا شده است، حضور یک شرکت چینی در کنسرسیوم این قرارداد را مزیتی برای ایران جهت اطمینان بخشیدن به تهران و همچنین توتال برای پایداری قرارداد تعبیر می کند.
***رادیو فرانسه: سیگنال قوی تهران به سرمایه گذاران اروپایی
رادیو فرانسه نیز با انتشار دو گزارش در زمینه قرارداد توتال با ایران، علاوه بر مرور پیشینه همکاری های نفتی ایران و توتال، به مزیت ها و اطلاعات توافق جدید اشاره و اضافه می کند: با حمایت طرف فرانسوی، تهران یک سیگنال قوی به سرمایه گذاران اروپایی فرستاده است.
این رسانه فرانسوی در گزارش دیگری در همین ارتباط با اشاره به اینکه توتال نخستین شرکت غربی در حوزه نفت است که به ایران بازمی گردد، آورده است: این قرارداد با وجود موضع خصمانه واشنگتن و رای اخیر مجلس سنا به تحریم های جدید علیه ایران، صورت گرفته است.
تحلیلهای اقتصادی مبنی بر رکود اقتصادی چین درست از آب در نیامد
ذخیره ارزی چین یک بار دیگر به بالاتر از سه هزار میلیارد دلار رسید و بهبود صادرات، باعث شده است تا این کشور نزدیک به ۲۲ میلیارد دلار مازاد تجاری در برابر آمریکا داشته باشد. در ماه گذشته میلادی، هم صادرات و هم واردات چین رشد قابل توجهی داشت و آمارها نشان می دهد ... تحلیلهای اقتصادی مبنی بر رکود اقتصادی چین درست از آب در نیامد
قراردادهای ۵۰ میلیارد دلاری بین شرکت آرامکو عربستان و شرکتهای آمریکایی
مدیر اجرایی شرکت ملی نفت عربستان (آرامکو) از امضای قراردادهایی به ارزش ۵۰ میلیارد دلار میان این شرکت و شرکت های آمریکایی در جریان سفر دونالد ترامپ به ریاض خبر داد. به گزارش امروز (شنبه) شبکه خبری اسکای نیوز عربی، ‘امین ناصر’ در کنفرانسی که با حضور مسئولان دهها شرکت آمریکایی و عربستانی همزمان ... قراردادهای ۵۰ میلیارد دلاری بین شرکت آرامکو عربستان و شرکتهای آمریکایی
فروش دهها میلیارد دلار سلاح بهعربستان برنامه ترامپ درسفر بهریاض
خبرگزاری رویترز از تلاش آمریکا برای فروش میلیاردی سلاحهایی نظیر جنگنده “اف ۱۵” و سامانههای فرماندهی و کنترل نبردها به عربستان گزارش داده است. این تلاشها در آستانه سفر دونالد ترامپ به عربستان صورت میگیرد. این خبرگزاری به نقل از منابع آگاه مینویسد، برنامههای شرکت لاکهید مارتین که شامل سامانه دفاع موشکی تاد میشود ... فروش دهها میلیارد دلار سلاح بهعربستان برنامه ترامپ درسفر بهریاض
عربستان قیمت نفت را پائین آورد!
همه تلاش ها برای بالا بردن قیمت طلای سیاه با موانع جدید و هرچه جدیدتری روبرو می شود. اینبار خبرهای بد از عربستان سعودی دریافت شد. شرکت ملی نفت Saudi Aramco برای سومین ماه پیاپی نفت را با تخفیف های هرچه بیشتر می فروشد. به گزارش اسپوتنیک، نفت دارای مارک مشهور Arab Light در ... عربستان قیمت نفت را پائین آورد!