بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
اعتصاب کارگران واحدهای تعمیراتی پتروشیمی فناوران
کارگران واحدهای تعمیراتی شرکت پتروشیمی فناوران در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، صبح امروز شنبه ۱۰ آبانماه ۱۳۹۹ در اعتراض به پایین بودن میزان حقوق و نابرابری در مزایا دست به اعتصاب زدند.
به گزارش عـصــر جـنــوب، به گفتهی یکی از کارگران، تجمع کنندگان در محوطه شرکت از مدیران این پتروشیمی خواستار توجه به وضعیت نابسامان خود و رفع تبعیض در خدمات شغلی و ردیف های استخدامی شده اند.
این کارگر اضافه میکند؛ پتروشیمی فناوران بیش از ۸۰۰ نیروی شاغل دارد که با عناوین قراردادی متفاوت بکارگیری شدهاند و در ارائه خدمات به آنها تفاوتهای بسیاری وجود دارد و همین موضوع باعث شکاف عمین در ارائه خدمات و حقوق و مزایا شده است.
وی اضافه میکند، گاها چند نفر در یک واحد و کنار هم کار میکنند اما برخی با حقوق و مزایای کافی و نیروی دیگر حتی از خدمات اولیه رفاهی محروم است.
این شرکت در ماههای گذشته با حواشی بسیاری مواجه بوده است.
پایگاه اطلاع رسانی حزب تدبیر و توسعه در تیرماه سال جاری از کشف یک لانه فساد در این پتروشیمی گزارشی منتشر کرده بود و خبر از برکناری چند مدیر به اتهام سندسازی گسترده و تخلفات مالی داده بود.
ایفادنیوز با افشای اطلاعات بیشتری، در جزئیات این خبر نوشته بود: “مدیران این شرکت با سندسازی و تاسیس شرکتهای کاغذی به همراه چند خانم در بیرون از این شرکت، اقدام به تخلفات گسترده مالی کردهاند.”
همچنین پرداخت بیش از ۲ میلیون یورو از دستمزد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیمملی فوتبال توسط این پتروشیمی از دیگر حواشی این شرکت بوده است که پای سازمانهای بازرسی را به این موضوع باز کرده است.
پتروشیمی فناوران از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ تاپیکو وابسته به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) بزرگترین تولیدکنندگان متانول کشور است و همزمان فرشاد اسفندیاری معاون نظارت بر امور شرکتهای هلدینگ تاپیکو، ریاست هیات مدیره آن را برعهده دارد تا در نظارت بر آن شبهاتی وارد شود.
کارگران، عهدهدار معیشت بیش از ۶۳ درصد جمعیت کشور، طرد شدگان رژیم ولایی
نمایندگان مجلس، نه تورم را مهار کردند؛ نه توانستند ماده هفت قانون کار و قراردادهای دائم کار را احیا کنند و نه دولت را به ترمیم مزد در نیمه دوم سال مجاب کردند؛ هرچه بوده فقط حرف و شعار بود
یورش به حقوق زحمتکشان با ارزان سازی نیروی کار و مقررات زدایی در تامین اجتماعی
دستبرد زدن به حقوق و معیشت زحمتکشان، نقض کردن امنیت شغلیشان، تبعیض قائل شدن بینشان بهمنظور تفرقه انداختن میان آنان، ابعادی هرچه وسیعتر یافتهاند. در این تجاوز و چپاولها، تمام دستگاه حاکمه، ولیفقیه، اعضای کابینه دولت روحانی، نمایندگان مجلس، و قوه قضائی صاحب سهماند.
تبدیل نام همسانسازی به متناسبسازی کلاه گشاد رژیم ولایت فقیه بر سر بازنشستگان کارگری
مشاور کانون عالی انجمنهای صنفی کارگری کشور، گفت: در شرایطی که کف مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی از ناحیه اجرای همسانسازی تنها ۷۵ هزارتومان افزایش یافت که افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از همین ناحیه، بین ۷۰۰ هزار تا ۸ میلیون تومان است.
فاجعه کرونا در کمین کارگران و بازنشستگان
کارگران یکی از گروههایی هستند که به شدت در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند، گاهی مجبورند در محیطهای محدود و سربسته ساعت طولانی کنار یکدیگر بمانند و به علاوه خستگی ناشی از کار بدنی، آنها را ضعیف و مستعد بیماری میکند.