مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

معاون وزیر امور خارجه روسیه نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد. میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نسبت به اهداف واشنگتن برای گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی هشدار داد و خاطرنشان کرد که ایالات متحده این نیات را برای مدت طولانی داشته ... مسکو: واشنگتن به دنبال گشودن «جبهه دوم» علیه روسیه در قفقاز جنوبی است

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, جنگ سرد, جنوب شرق اروپا, روسیه, شرق آسیا, شمال غرب آسیا, صلح, گزارش

درگیری معترضان و پلیس ارمنستان ۳۴ زخمی بر جای گذاشت

وزارت بهداشت ارمنستان اعلام کرد در پی درگیری‌ها مقابل ساختمان‌های دولتی در ایروان دستکم ۳۴ تن زخمی شدند. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، دفتر مطبوعاتی وزارت بهداشت ارمنستان سه‌شنبه شب گفت: ۱۶ نفر از زخمی‌ها از اعضای پلیس و ۱۸ تن دیگر غیرنظامی هستند. این درگیری‌ها پس از آن آغاز شد که جمهوری ... درگیری معترضان و پلیس ارمنستان ۳۴ زخمی بر جای گذاشت

ادامه

اتحادیه اروپا, تروریسم, جنوب شرق اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا

آغاز رزمایش ۱۰ روزه آمریکا و ارمنستان

رزمایش مشترک ۱۰ روزه ارمنستان و آمریکا در ۲ مرکز آموزشی در نزدیک ایروان آغاز شد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، در رزمایش «شریک عقاب» که دوشنبه آغاز شد، ۸۵ سرباز آمریکایی و ۱۷۵ نظامی ارمنستان حضور دارند. هدف از این رزمایش آماده کردن سربازان ارمنستان برای حضور در ماموریت‌های صلحبانی بین‌المللی اعلام ... آغاز رزمایش ۱۰ روزه آمریکا و ارمنستان

ادامه

آذربایجان, آمریکا, ارمنستان, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا, قفقاز

توافق برای بازگشایی گذرگاه لاچین و جاده آغ‌دام و ارسال کمک‌های بشردوستانه به قره‌باغ

مقام‌های قره‌باغ اعلام کردند که توافقی برای ازسرگیری ترانزیت کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه لاچین حاصل شده و کمک‌های روسیه از طریق جاده «آغ‌دام» نیز به این منطقه ارسال خواهد شد. به گزارش ایرنا به نقل از آرمن پرس، مرکز اطلاع‌رسانی قره‌باغ شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به بحران انسانی در قره‌باغ-ناگورنو، دولت ... توافق برای بازگشایی گذرگاه لاچین و جاده آغ‌دام و ارسال کمک‌های بشردوستانه به قره‌باغ

ادامه

آذربایجان, ارمنستان, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, روسیه, شمال غرب آسیا, فرانسه, قفقاز

۲ نظامی ارمنستانی کشته و ۳ نیروی جمهوری آذربایجان زخمی شدند

در ادامه تنش‌ها میان ایروان و باکو در قره‌باغ، ۲ نظامی ارمنستانی کشته و ۳ نیروی جمهوری آذربایجان زخمی شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، ارمنستان و جمهوری آذربایجان امروز جمعه اعلام کردند که در جریان درگیری ها در امتداد مرز مشترک خود در شمال غربی منطقه قره باغ، متحمل تلفاتی ... ۲ نظامی ارمنستانی کشته و ۳ نیروی جمهوری آذربایجان زخمی شدند

ادامه

آذربایجان, اتحاد شوروی, ارمنستان, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر, دیوان بین‌‌المللی لاهه, روسیه, شمال غرب آسیا, هلند

اسد: مخالفت ما با کشیدن خط لوله پیشنهادی قطر یکی از عوامل جنگ در سوریه بود

بشار اسد با افشای یکی از دلایل جنگ در سوریه گفت:‌ مخالفت سوریه با کشیدن خط لوله پیشنهادی قطر یکی از دلایل جنگ در سوریه در سال ۲۰۱۱ بود.

 

بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در مصاحبه با روزنامه ایل جورناله ایتالیا گفت: مطمئنم که اکثر مردم سوریه پس از جنگ به این کشور بازخواهند گشت و این کشور مجددا متولد خواهد شد.

 

بشار اسد همچنین اظهار داشت که در صورت نبود تروریسم، ملت سوریه بسیار قدرتمندتر از جامعه‌ای خواهند بود که پیش از جنگ بود؛ زیرا این جنگ درس‌های زیادی به این ملت آموخت.

 

بشار اسد اسد درباره بازگشت ملت سوریه به کشور خود تأکید کرد، ملت سوریه خواهان بازگشت به کشور خود هستند؛ زیرا هر شخصی خواستار بازگشت به کشورش است. ولی نیاز به دو چیز دارند: امنیت و ثبات. همزمان نیازمند تأمین نیازهای اصلی معیشت خود هستند که به خاطر جنگ از دست رفته است.

 

رئیس جمهوری سوریه ادامه داد: آنچه می‌خواهم بگویم خطاب به مسئولان اروپایی است که این مشکل را با حمایت مستقیم و غیرمستقیم از تروریسم به وجود آوردند. آنها باعث شدند که سوری‌ها به اروپا بروند و در عین حال می‌گویند که ما از نظر انسانی حامی شما هستیم. آنها نیازمند حمایت شما در کشورتان نیستند؛ بلکه به کمک شما در کشورمان نیاز دارند. آنها باید به حمایت از تروریست‌ها پایان دهند.

 

رئیس جمهوری سوریه در پاسخ به این پرسش که آیا مخالفت سوریه با کشیدن خط لوله پیشنهادی قطر شاید یکی از عوامل شکل گیری جنگ در سال ۲۰۱۱ بود، تأکید کرد: این یکی از عوامل مهم بود ولی به صورت علنی مطرح نشد اما من تصور می‌کنم برای این جنگ طرح‌ریزی شده بود. دو خط لوله از سوریه عبور می‌کرد؛ یکی از شمال به جنوب که متعلق به قطر بود و دومی از شرق به غرب تا دریای مدیترانه و از ایران و عراق می‌گذشت. آن زمان قصد داشتیم این خط را از شرق به غرب بکشیم. فکر می‌کنیم کشورهای زیادی که با سیاست سوریه مخالف بودند نمی‌خواستند سوریه مرکز انرژی باشد؛ چه برق یا نفت. یا اینکه حتی نقطه تلاقی خطوط راه آهن باشد. این یکی از عوامل بود.

 

وی درباره حمایت کشورهای غربی از تروریسم اظهار داشت: مشکل اروپایی‌ها این است که در زمینه مبارزه با تروریسم نمی‌خواهند به خودشان کمک کنند. در واقع مسئولان و دولت‌های اروپایی علیه منافع خود و منافع ملت خود عمل می‌کنند. آن‌ها از تروریست‌ها حمایت می‌کنند و زمانی که در منطقه ما این کار را انجام می‌دهند چگونه می‌توان به آنان کمک کرد که در اروپا حوادث تروریستی رخ ندهد. زمانی که سیاست‌های خود را تغییر دهند ما نیز آماده‌ایم که به آنان کمک کنیم.

 

اسد درباره نقش مسیحی‌ها در سوریه گفت:‌سوریه همواره شاهد تنوع بوده و طوایف و ادیان زیادی را در خود جای داده است. این جنگ بسیاری از تغییرات دیموگرافی را ایجاد کرد.

ایسنا،