بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

در پی وقوع زمین‌لرزه در میانمار، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر کشته شده‌اند. به گزارش ایسنا، در پی وقوع زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری که روز جمعه میانمار و بخش‌هایی از تایلند را به لرزه درآورد، تاکنون حداقل ۱۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند و صدها نفر دیگر مجروح شده‌اند. طبق گزارش تلویزیون دولتی میانمار، در ... بیش از ۱۰۰۰ کشته در زمین‌لرزه میانمار+ فیلم

ادامه

تایلند, جهان, خبر, فیلم, محیط زیست, میانمار

بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

“تشکیلات دموکراتیک زنان ایران” روز هشتم مارس (امسال مطابق ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳) روز جهانی زنان، روز تجدید عهد و همبستگی با مبارزات زنان برای ساختن جهانی عاری از فقر، خشونت، تبعیض، بی‌عدالتی، و تخریب محیط زیست را به همهٔ زنان و دختران ایران شادباش می‌گوید. روز هشتم مارس هر ساله ازسوی زنان مبارز و نیروهای ... بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, بیانیه, پرستاران, جهان, دانمارک, روسیه, زنان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوئیس, صلح, طبقه کارگر, فقر, کمونیسم, کودکان, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم, همبستگی

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

رئیس کمیسیون اروپا درحالی که برای شرکت در یک نشست به لهستان سفر کرده است توسط مردم این کشور هو شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ از ریانووستی، کشاورزان لهستانی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا را در گدانسک هو کردند. این اتفاق درحالی رخ داد که فون در لاین در نشست خارجی کمیسیون اروپا که ... هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اعتراضات اجتماعی, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, طبقه کارگر, کشاورز, لهستان, محیط زیست

دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای خروج از «سازمان جهانی بهداشت» و «توافق پاریس»، پیامدهای فاجعه‌باری برای زیرساخت‌های بهداشت و سلامت در آفریقا دارد، تا حدی که دولت ترامپ می‌تواند پیام‌آور بیماری و مرگ در قاره آفریقا باشد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری «اینترنشنال پالیسی دایجست»، این تصمیمات دولت دونالد ترامپ، پیشرفت‌های به ... دولت ترامپ، پیام‌آور بیماری و مرگ در آفریقا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اتحادیه اروپا, جهان, درمان, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, غرب آفریقا, فرانسه, فقر, محیط زیست

هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

اداره خودگردان کوبانی در شمال سوریه امروز شنبه، هشدار داد که ادامه حملات ترکیه به منطقه سد تشرین با هدف اشغال شهر کوبانی است. به گزارش ایسنا، اداره خودگردان شبه نظامیان کُرد در کوبانی واقع در شمال سوریه در بیانیه‌ای طرح‌ها و اقدامات ترکیه که زیرساخت‌ها و تاسیسات خدماتی در مناطق شمال و شرق سوریه ... هشدار شبه نظامیان شمال سوریه نسبت به تصمیم ترکیه برای اشغال شهر کوبانی

ادامه

ترکیه, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق, محیط زیست

ارتش آمریکا ۱۲ سایت نظامی را به دولت کره جنوبی پس می‌دهد

مقامات سئول و واشنگتن در زمینه بازگرداندن ۱۲ سایت نظامی که در اختیار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی قرار دارد توافق کردند.

 

به گزارش فارس، خبرگزاری رسمی کره جنوبی از توافق سئول و واشنگتن برای بازگرداندن ۱۲ سایت نظامی که در اختیار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی قرار دارد خبر داده است.

 

براساس این گزارش، یکی از این سایت‌های نظامی در مرکز سئول پایتخت کره جنوبی قرار دارد.

 

پیش از این دولت کره جنوبی خواستار بازگرداندن این سایتهای نظامی شده بود و تاکید کرده بود که تاخیر در تخلیه این سایت‌ها برنامه‌های توسعه دولت کره جنوبی در مناطقی که این سایت‌ها نظامی قرار دارد را به تاخیر انداخته است.

 

یونهاپ در در ادامه نوشت، مقامات سئول و واشنگتن در جریان یک نشست مجازی در زمینه وضعیت استقرار نیروهای نظامی آمریکا در کره جنوبی درباره بازگرداندن این سایت‌ها توافق کردند هرچند که در زمینه پاکسازی این سایت‌ها و هزینه‌های زیست محیطی آن دچار اختلاف هستند.

 

با این حال دو طرف توافق کردند که در زمینه ارزیابی آلودگی‌ها، روش مدیریت آلودگی‌های به جا مانده و دیگر مسائل مشورت‌ها ادامه یابد.

 

در میان سایت‌های نظامی که به دولت کره جنوبی بازگردانده شده است دو قطعه در داخل پایگاه نظامی بزرگ «یونگسان گریسون» در مرکز سئول، و چهار نقطه دیگر در پایتخت کره جنوبی است که در اختیار نظامیان آمریکایی قرار دارد.

 

این برای اولین بار است که ارتش آمریکا سایتٰ‌های تحت کنترل خود را در مجموعه نظامی یونگسان گریسون که مقر فرماندهی نظامیان آمریکایی بوده است، به کره جنوبی واگذار می‌کند. سئول قصد دارد این منطقه را به یک پارک تبدیل کند.

 

به طور تقریبی، طبق این توافق آمریکا کنترل حدود ۱.۴۵ میلیون متر مربع زمین را به دولت کره جنوبی واگذار می‌کند که از جمله آن می‌توان به کمپ هلی برن در شهر «دائه گو»، کمپ جکسون و کمپ موبایل در شهر«اوجیئونگ بو» و «مجموعه گلف سانگنام» در شهر هانام اشاره کرد.

 

ارتش آمریکا از زمان پایان جنگ کره در سال ۱۹۵۳ بیش از ۴۸ هزار نیروی نظامی در خاک کره جنوبی مستقر کرده است.

 

استقرار پایگاه‌های نظامی آمریکا مشکلات زیادی مانند آلودگی‌های زیست محیطی، و ارتکاب جرم و جنایت از سوی نظامیان آمریکایی در این کشور ایجاد کرده است و علیرغم مخالفتهای مردمی با حضور نظامیان آمریکایی در این کشور، دولت سئول تا کنون اراده‌ای برای اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور از خود نشان نداده است.

 

این در حالیست که بخشی از هزینه‌های جاری نظامیان آمریکایی نیز بر دوش دولت سئول است.

چامسکی: ترامپیسم مدت‌ها با ما خواهد بود

«دونالد ترامپ» که تلخی شکست از رقیب دموکرات برایش غیرقابل تحمل شده است، بی توجه به تبعات اقدامات و اظهاراتش در جامعه مدرن امریکایی، حتی پس از صدور مجوز آغاز فرآیند انتقال قدرت، نیز آرام نگرفت.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, تحلیل, جهان, دیدگاه, کارگری, نئولیبرالیسم