داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا از نئولیبرالیسم انتقاد کرد و گفت که نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را که گریبانگیر دموکراسی‌ها شده است، وخیم‌تر کرده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا شنبه شب در نشستی با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان محیط زیست و گروه‌های اقلیت در آستانه اجلاس دو روزه سران ... داسیلوا: نئولیبرالیسم نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است

ادامه

آرژانتین, آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحلیل, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰, محیط زیست, نئولیبرالیسم

حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمی‌های فرانسه

هفت واحد تولیدی پتروشیمی فرانسه پرسنل خود را اخراج یا در معرض تعدیل قرار دادند. در واکنش به این اقدام، کارگران در تمام این سایت‌های تولیدی دست به اعتصاب قدرتمندی زده‌اند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، این تشکل به نمایندگی از ۱۰۵ میلیون کارگر عضو خود در ۱۳۰ ... حمایت «WFTU» از مبارزه کارگران پتروشیمی‌های فرانسه

ادامه

امنیت شغلی, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, مبارزه طبقاتی, محیط زیست, همبستگی

رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساخت‌ها و ساختمان‌های این کشور خبر داد

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا بامداد دوشنبه گفت که زلزله ۶.۸ ریشتری در این کشور به خانه‌ها و خطوط انتقال برق خسارت زده و موجب رانش زمین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، دیاز کانل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زلزله موجب رانش زمین و خسارت به خانه‌ها و خطوط انتقال ... رئیس جمهور کوبا از خسارت زلزله ۶.۸ ریشتری به زیرساخت‌ها و ساختمان‌های این کشور خبر داد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, خبر, کوبا, محیط زیست

مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هسته‌ای بدون آشتی با آمریکا

تارنمای تحلیلی دیپلمات در گزارشی به بررسی روابط تیره میان جزایر اقیانوس آرام و آمریکا پرداخته و آورده است که جزایر واقع در این منطقه با خشمی آشتی‌ناپذیر خواهان عدالت هسته‌ای برای جزایر مارشال هستند؛ جایی که واشنگتن ۱۲ سال آزمایش هسته‌ای انجام داده و عواقب آن را بر عهده نمی‌گیرد. به گزارش روز یکشنبه ... مطالبه جزایر اقیانوس آرام: عدالت هسته‌ای بدون آشتی با آمریکا

ادامه

آمریکا, اقیانوسیه, جزایر مارشال, جهان, چین, حقوق بشر, گزارش, محیط زیست

گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستا‌وردی با آرمان‌هایی زنده برای بشریت!

در صدوهفتمین سالگی پیروزی انقلاب اکتبر، بشریت با بحران ژرف و همه‌جانبهٔ اقتصادی‌سیاسی و بروز جنگ‌های خانمان‌سوز دست‌وپنجه نرم می‌کند. جهان سرمایه‌داری امروز، دنیائی است آکنده از نابرابری‌های عمیق که در آن میلیون‌ها انسان از ابتدائی‌ترین حقوق طبیعی‌شان محرومند. فقر و فلاکت، محرومیت‌های اجتماعی، جنگ‌ها و نابودی محیط زیست، آینده بشریت را به‌طورجدی تهدید می‌کنند. ... گرامی باد سالگرد انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر: پیروزی انقلاب اکتبر، دستا‌وردی با آرمان‌هایی زنده برای بشریت!

ادامه

آزادی, آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استعمار, امپریالیسم, ایران, تاریخ, جهان, خاورمیانه, روسیه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, فقر, فلسطین, لبنان, مارکسیسم-لنینیسم, محیط زیست, نئولیبرالیسم, یادنامه

ارتش آمریکا ۱۲ سایت نظامی را به دولت کره جنوبی پس می‌دهد

مقامات سئول و واشنگتن در زمینه بازگرداندن ۱۲ سایت نظامی که در اختیار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی قرار دارد توافق کردند.

 

به گزارش فارس، خبرگزاری رسمی کره جنوبی از توافق سئول و واشنگتن برای بازگرداندن ۱۲ سایت نظامی که در اختیار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی قرار دارد خبر داده است.

 

براساس این گزارش، یکی از این سایت‌های نظامی در مرکز سئول پایتخت کره جنوبی قرار دارد.

 

پیش از این دولت کره جنوبی خواستار بازگرداندن این سایتهای نظامی شده بود و تاکید کرده بود که تاخیر در تخلیه این سایت‌ها برنامه‌های توسعه دولت کره جنوبی در مناطقی که این سایت‌ها نظامی قرار دارد را به تاخیر انداخته است.

 

یونهاپ در در ادامه نوشت، مقامات سئول و واشنگتن در جریان یک نشست مجازی در زمینه وضعیت استقرار نیروهای نظامی آمریکا در کره جنوبی درباره بازگرداندن این سایت‌ها توافق کردند هرچند که در زمینه پاکسازی این سایت‌ها و هزینه‌های زیست محیطی آن دچار اختلاف هستند.

 

با این حال دو طرف توافق کردند که در زمینه ارزیابی آلودگی‌ها، روش مدیریت آلودگی‌های به جا مانده و دیگر مسائل مشورت‌ها ادامه یابد.

 

در میان سایت‌های نظامی که به دولت کره جنوبی بازگردانده شده است دو قطعه در داخل پایگاه نظامی بزرگ «یونگسان گریسون» در مرکز سئول، و چهار نقطه دیگر در پایتخت کره جنوبی است که در اختیار نظامیان آمریکایی قرار دارد.

 

این برای اولین بار است که ارتش آمریکا سایتٰ‌های تحت کنترل خود را در مجموعه نظامی یونگسان گریسون که مقر فرماندهی نظامیان آمریکایی بوده است، به کره جنوبی واگذار می‌کند. سئول قصد دارد این منطقه را به یک پارک تبدیل کند.

 

به طور تقریبی، طبق این توافق آمریکا کنترل حدود ۱.۴۵ میلیون متر مربع زمین را به دولت کره جنوبی واگذار می‌کند که از جمله آن می‌توان به کمپ هلی برن در شهر «دائه گو»، کمپ جکسون و کمپ موبایل در شهر«اوجیئونگ بو» و «مجموعه گلف سانگنام» در شهر هانام اشاره کرد.

 

ارتش آمریکا از زمان پایان جنگ کره در سال ۱۹۵۳ بیش از ۴۸ هزار نیروی نظامی در خاک کره جنوبی مستقر کرده است.

 

استقرار پایگاه‌های نظامی آمریکا مشکلات زیادی مانند آلودگی‌های زیست محیطی، و ارتکاب جرم و جنایت از سوی نظامیان آمریکایی در این کشور ایجاد کرده است و علیرغم مخالفتهای مردمی با حضور نظامیان آمریکایی در این کشور، دولت سئول تا کنون اراده‌ای برای اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور از خود نشان نداده است.

 

این در حالیست که بخشی از هزینه‌های جاری نظامیان آمریکایی نیز بر دوش دولت سئول است.

چامسکی: ترامپیسم مدت‌ها با ما خواهد بود

«دونالد ترامپ» که تلخی شکست از رقیب دموکرات برایش غیرقابل تحمل شده است، بی توجه به تبعات اقدامات و اظهاراتش در جامعه مدرن امریکایی، حتی پس از صدور مجوز آغاز فرآیند انتقال قدرت، نیز آرام نگرفت.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, تحلیل, جهان, دیدگاه, کارگری, نئولیبرالیسم