روزنامه «چاینا دیلی» به گزارش اخیر منتشر شده توسط شبکه خبری «سی ان بی سی» آمریکا با عنوان «شرکتهای آمریکایی مشغول در چین چشم انتظار رشد غول آسیا هستند»، اشاره کرده که نوشته است چین احتمالا میتواند به شرکتهای آمریکایی کمک کند تا تاثیرات ناشی از همه گیری و پاندمی بیماری کووید-۱۹ را تحمل کنند.
در گزارش «سی ان بی سی» با اشاره به اینکه چین در انتظار رشد در سال جاری است آن هم در شرایطی که اقتصاد باقی کشورهای جهان منقبض و کوچک خواهند شد، به نقل از شرکت « IHS Markit» نوشته است که چین بالاترین نرخ احیای تجاری را به خود اختصاص داده است و بعد از چین آمریکا قرار می گیرد؛ این نتیجه حاصل بررسی انجام شده روی بیش از ۶ هزار و ۶۰۰ شرکت در ۱۲ کشور در اواخر اکتبر سال جاری میلادی است.
شرکت « IHS Markit» گزارش داده است که ۴۸ درصد از شرکتهای جهان به طور متوسط برای جبران خروجی و تولیدات از دست رفته خود در پی کرونا به ۵ ماه زمان نیاز دارند در حالی که دوره احیای شغلی و تجاری در چین ۲ ماه و در آمریکا ۳ ماه است.
سی ان بی سی نوشت که بازار چین نقش مهمی برای شرکتهای آمریکایی فعال در چین ایفا میکند و علت حقیقی حضور بسیاری از شرکتهای آمریکایی در چین این است که بازار فروش این شرکتها در چین است؛ تعداد کمی از این شرکتهای آمریکایی مستقر در چین با هدف صادرات به آمریکا در چین فعالیت میکنند.
سی ان بی سی نوشته است که چین در طول چند سال اخیر از اهمیت روز افزونی برای شرکتهای بزرگ بینالمللی برخوردار شده است و کشوری در نظر گرفته میشود که صدها میلیون مصرف کننده و مشتری دارد و میتواند یک فرصت تجاری مطلوب برای شرکتهای بینالمللی فراهم آورد.
این شبکه خبری آمریکایی به نقل از داده های «علی بابا» نوشته است که درآمد ناخالص فروش کالای هر کدام از شرکتهای بینالمللی «اپل»، « L’Oreal»، « Estee Lauder»، « Lancome»، « Nike» و « Adidas» در جشنواره خرید آنلاین مجردها در فواصل روزهای اول تا ۱۱ نوامبر سال جاری میلادی، بیش از ۱۰۰ میلیون یوان معادل ۱۵.۲ میلیون دلار بوده است.
سی ان بی سی به نقل از « Daniel Zipser» یکی از شرکای ارشد شرکت «مک کینزی» نوشت: بسیاری از شرکتها در حال حاضر برای رشد نگاهشان به چین است و این موضوع با نگاهی به اقدامات این شرکتها در زمینه افزایش استخدامها و تغییر مسیر ابتکارات بازاریابی آنها به سمت چین مشخص است.