فرمانده کودتای ماداگاسکار با ادای سوگند ریاست جمهوری وعده تغییرات عمیق داد

سرهنگ «مایکل راندریانیرینا» رهبر کودتای نظامی ماداگاسکار در پی ادای سوگند ریاست جمهوری، وعده تغییرات عمیق و پاسداری از قانون اساسی داد و گفت انتخابات جدید ظرف مدت ۲ سال آینده برگزار خواهد شد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سرهنگ راندریانیرینا پس از ادای سوگند ریاست جمهوری گفت: امروز نقطه عطفی برای کشور ما و ... فرمانده کودتای ماداگاسکار با ادای سوگند ریاست جمهوری وعده تغییرات عمیق داد

ادامه

استعمار, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, اقیانوس هند, جهان, جوانان, حقوق بشر, شرق آفریقا, فرانسه, فساد, فقر, کودتا, گزارش, ماداگاسکار, معیشت

نافرمانی در ارتش ماداگاسکار/ گزارش‌ها از فرار رئیس‌جمهوری و احتمال کودتا

گزارش‌های دریافتی از «آنتاناناریوو» پایتخت ماداگاسکار حاکیست با ادامه اعتراضات مردمی، نیروهای نظامی از سرکوب معترضان خودداری کرده و «آنتونی راجولینا» ساختمان مقر دولت را ترک کرده و واحدهای متمرد نظامی کنترل دولت را در دست گرفته‌اند. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از «افریکا ریپورت»، شامگاه شنبه نیروهای «واحد پرسنل و خدمات فنی» ارتش ماداگاسکار ... نافرمانی در ارتش ماداگاسکار/ گزارش‌ها از فرار رئیس‌جمهوری و احتمال کودتا

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقیانوس هند, جنوب اروپا, جهان, خبر, شرق آفریقا, فیلم, کنیا, کودتا, ماداگاسکار, نپال

اعتصابات گسترده بخش حمل و نقل ایتالیا در اعتراض به نسل‌کشی در غزه

اعتصابات کارگران ایتالیایی قرار است مدارس، مراکز درمانی و خدمات حمل و نقل در سراسر کشور، از جمله مراکز هوایی و ایستگاه‌های قطار، مترو و فرودگاه‌ها را در رم و میلان تحت تأثیر قرار دهد. به گزارش ایلنا و به نقل از خبرگزاری یورونیوز، مسافران در ایتالیا برای اختلال شدید در سطح حمل و نقل ... اعتصابات گسترده بخش حمل و نقل ایتالیا در اعتراض به نسل‌کشی در غزه

ادامه

اسراییل, اعتراضات اجتماعی, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, طبقه کارگر, فلسطین, نسل‌کشی

تظاهرات بزرگ در پاریس علیه سیاست‌های اقتصادی مکرون

هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ هزاران نفر در پاریس، پایتخت فرانسه برای اعتراض به سیاست اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه به خیابان‌ها آمدند. هزاران معترض به سیاست‌های اقتصادی ... تظاهرات بزرگ در پاریس علیه سیاست‌های اقتصادی مکرون

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امنیتی, بازنشستگان, جهان, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه

ملانشون: مکرون باید استعفا دهد

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر و منتقد سرسخت رئیس جمهوری این کشور، با انتقاد از شرایط حاکم بر فرانسه، تاکید کرد که راه‌حل بهبود این شرایط استعفای «امانوئل مکرون» و رفتن وی از قدرت است. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه لو فیگارو، ژان لوک ملانشون (Jean-Luc Mélenchon) روز پنجشنبه در جریان تظاهراتی که ... ملانشون: مکرون باید استعفا دهد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, سیاسی, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

ادامه اعتراضات “جلیقه زردها” در فرانسه

به نقل از خبرگزاری رویترز، گزارش شد که درگیری‌های پراکنده‌ای نیز بین معترضان با نیروهای پلیس در چندین شهر فرانسه از جمله شهرهای بوردو و نانت اتفاق افتاد و نیروهای پلیس علیه معترضان گاز اشک آور و نارنجک‌های گیج کننده شلیک کردند. با این حال در مجموع تعداد معترضان در سراسر فرانسه در هفتمین هفته متوالی تظاهرات جلیقه زردها کاهش یافته بود.

 

با وجود آنکه برآوردهای رسمی نسبت به آن اعلام نشده اما یک کانال تلویزیونی فرانسوی به نام کانال ال سی آی به نقل از منابع ناشناس گزارش کرد که بالغ بر ۱۲ هزار نفر در تظاهرات شرکت کردند که پایین‌تر از برآورد حدود ۴۰ هزار نفری برای هفته‌ پیش بود.

 

در شهر پاریس نیروهای پلیس اعلام کردند که عصر شنبه ۵۷ تن را در پی به خیابان آمدن حدود ۸۰۰ معترض دستگیر کردند در حالی که تعداد دستگیری‌ها در هفته گذشته دست کم ۱۰۹ نفر بود. حال آنکه تعداد معترضان به خیابان آمده مشابه هم بوده است.

 

عده‌ای از مردم که جلیقه‌های کاملا آشکار پوشیده بودند به میان توریست‌ها و مشتری‌های فروشگاه‌ها رفته و شعار می‌دادند « ماکرون استعفا» و حضور آنها در خیابان شانزلیزه کاملا محسوس بود.

 

تعدادی از فروشگاه‌های بزرگ این خیابان که در اعتراضات هفته‌های گذشته به دلیل بالا گرفتن خشونت‌ها در آنجا بسته شده بودند، سرانجام گشوده شدند. تعداد دیگری از تظاهر کنندگان در غرب پایتخت فرانسه، در نزدیکی ساختمان شبکه تلویزیونی بی اف ام حضور به هم رساندند و درگیری‌هایی نیز در آنجا رخ داد و در عین حال در نزدیکی دفاتر روزنامه پاریزین چندین خودرو به آتش کشیده شدند.

 

با این حال مشخص نشد که این آتش زدن کار چه کسی بوده و اینکه آیا ارتباطی با معترضان داشته یا خیر؟

 

در شهر تولوز مثل بوردو جمعیت معترضان از ۲۰۰۰ نفر فراتر رفت و گروه‌های معترض به آتش زدن سطل آشغال و برخی نیز پرتاب رنگ زرد به سمت پلیس پرداختند.

 

بر اساس اعلام یک سازمان مسؤول در فرانسه، چندین اتوبان و خیابان در اثر اعتراضات در این کشور بند آمد و ترافیک در جاده‌های منتهی به اسپانیا شدیدا سنگین شد. معترضان وعده دادند که در سال نو میلادی نیز به اعتراضاتشان ادامه دهند. یک معترض در نانت به نام ویرجینی گفت: ما تا زمانی که موفق شویم و تا زمانی که ماکرون عقب بنشیند و آنچه لیاقتش را داریم به ما بدهد ادامه خواهیم داد. ما لیاقت قدرت خرید بیشتر، مالیات کمتر، زندگی سالم‌تر و مجبور نبودن به اینکه در آخر هر ماه کمربندمان را سفت‌تر و سفت‌تر کنیم، داریم.

 

معترضان جلیقه زرد مقرهای رسانه‌های شناخته شده فرانسوی را هدف تظاهرات قرار دادند و در همین راستا صدها تظاهرکننده در نزدیکی ساختمان تلویزیون بی اف ام و فرانس تلویزیون تجمع کرده و شعار می‌دادند «شما خبرنگاران شراکت طلب هستید».

 

معترضان جلیقه زرد، رسانه‌های فرانسوی را به طرفداری از امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه و شرکت‌های بزرگ و کم‌اهمیت نشان دادن اعتراضات متهم کردند.

 

ده‌ها معترض دو بار تلاش کردند در خیابان مملو از توریست شانزلیزه که در هفته‌های اخیر صحنه درگیری‌های مکرر بود، راهپیمایی کنند و در حالی که چراغ‌های چشمک زدن آبی خودروهای پلیس در طول این خیابان به چشم می‌خوردند.

 

گروه کوچکی از معترضان در نزدیکی برج ایفل تظاهرات کردند و در آنجا پلیس چند نفر را دستگیر کرد.

 

کریستوف شلانسون سخنگوی جنبش جلیقه زردها گفت: این جنبش در فرانسه تبدیل به یک قدرت متقابل در برابر مقام‌های کشور شده و معترضان جلیقه زرد نمایندگانی در سراسر کشور دارند و به شکل گیری یک سازمان سیاسی مستقل کمک می‌کنند.

 

او خاطر نشان کرد:‌ جنبش جلیقه زرد در حال ایجاد سازمان سیاسی خودش بوده و نمایندگانش در هر جایی در فرانسه دور یک میز حضور به هم می‌رسانند بنابراین ما در حال تشکیل یک وزنه متقابل هستیم و این اتفاقی واقعی است.

 

این نماینده افزود: چیزی که امانوئل ماکرون مدعی انجامش است ایجاد سیاست‌های مخالف با نمایندگانی برآمده از مردم است.

 

او ادامه داد: ما این روند را ادامه می‌دهیم و این یک نیروی اپوزیسیون واقعی خواهد بود و ماکرون و دولتش در پرتگاه سقوط سیاسی هستند.

ایسنا

اعتراضات گسترده مردمی در پی خودسوزی یک خبرنگار در تونس

سندیکای ملی روزنامه‌نگاران تونس در بیانیه‌ای در سایت الکترونیکی خود اعلام کرد، عبدالرزاق الزرقی، عکاس خبری به دنبال خودسوزی در اعتراض به شرایط اجتماعی نابسامان و ناامیدی موجود در کشور درگذشت.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, تونس, جهان, حقوق بشر, خبر, شمال افریقا

جلیقه زردها در تل‌آویو علیه برنامه‌های اقتصادی دولت راست‌گرای نتانیاهو به خیابان آمدند

به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری آناتولی ترکیه، صدها اسرائیلی‌ در اعتراض به گرانی و افزایش هزینه های زندگی، شامگاه شنبه به خیابان های تل آویو ریختند و علیه برنامه‌های معیشتی نتانیاهو شعار دادند.

ادامه

اسراییل, اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر

آغاز تظاهرات امروز شنبه جلیقه زردهای فرانسه برای ششمین هفته متوالی

در آستانه سال نوی میلادی معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه زردها باردیگر با تجمع در خیابان‌های پاریس اعتراض خود را نسبت به سیاست‌های دولت ماکرون اعلام کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, خبر, غرب اروپا, فرانسه