پیرو سخن امشب الویری، عضو شورای شهر تهران در صداوسیما، درخصوص احضار شبانه محمدعلی نجفی از شهرداری تهران؛ سحام شرح کاملتری از ماجرا را منتشر می کند.
چند هفته پیش به مناسبت روز زن، مراسمی به ابتکار شهرداری تهران و با حضور محمدعلی نجفی، در برج میلاد برگزار شده بود، تعدادی دختربچه روی صحنه رفتند و با موسیقی زنده رقصیدند. اصولگرایان و رسانههای وابسته به آنها این مراسم را “خلاف عفت عمومی” خواندند و جنجالی تبلیغاتی به راه انداختند. پیرو این رخداد، احضاریه ای توسط دادستانی تهران برای شهردار تهران ارسال شده است.
این احضاریه شبانه و دیر وقت برای آقای نجفی ارسال شده است.
به گزارش سحام، آقای نجفی پس از حضور در دادگاه، به مدت ۲ ساعت در راهروی دادسرا منتظر حضور قاضی بوده است. پس از آن به شیوه ای تحقیر آمیز توسط سربازی به داخل دادگاه فراخوانده شده است.
در دادگاه، قاضی با به کار بردن الفاظی دون شان این چهره سیاسی، رفتاری نامناسبی با وی داشته که این رفتار قاضی ۳۰ ساله با واکنش محمدعلی نجفی روبرو می شود.
شهردار تهران با اعتراض به رفتار نامناسب قاضی جوان، به وی درباره ادبیات گفتاری و رفتاری اش تذکر داده و افزوده که “هنگامی که تو هنوز به دنیا نیامده بودی، من در این کشور وزیر بودم.”
پس از پایان جلسه دادگاه، قاضی به شهردار تهران گفته که شما بازداشت هستی و برای آزادی نیاز به قرار وثیقه است.
محمدعلی نجفی از عدم امکان گذاشتن وثیقه برای دادگاه سخن گفته. در این حین معاون دادستان، امیر قطبی؛ وارد اتاق شده و خواسته با آقای نجفی صحبت کند.
وی به محمدعلی نجفی پیشنهاد داده که برای رهایی از فشارها و دردسرهای پیش آمده، از سمت شهرداری تهران استعفاء دهد.
این گفته معاون دادستان باعث می شود که برنامه ریزی شده بودن این رخدادها و فشارها برای وی مسجل شده و قبل از خروج از دادگاه از سمت خود استفعا دهد.
امیر قطبی کسی است که پیشتر سحام از وی به عنوان “جلاد رسانه” نام برده بود. قطبی در ابتدا به عنوان عامل اصلی نهادهای امنیتی وارد دستگاه قضایی شد و به سمت سرپرستی دادسرای فرهنگ و رسانه منصوب شد. پروندهسازی برای مدیران مسوول، روزنامه نگاران، عکاسان و دیگر فعالان رسانه با هدف توقیف روزنامه ها، اصلی ترین دلیل حضور وی در این پست مهم قضایی بود.
سحام همچنین هفته گذشته از عدم رضایت رهبر جمهوری اسلامی با شهردار شدن اقای نجفی خبر داده بود.
محمدعلی نجفی از بدو ورود به شهرداری تهران، اقدامات جدی جهت مبارزه با فساد و رانت خواری گسترده در شهرداری تهران به اجرا در آورد که همین امر موجب مخالفت چهره های نزدیک به بیت رهبری و سپاه شد.