تعلیق حکم حبس نخست‌وزیر سابق پاکستان

یک دادگاه پاکستانی حکم حبس نخست‌وزیر سابق پاکستان و همسرش را به حالت تعلیق درآورد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی؛ یک دادگاه پاکستانی حکم حبس صادر شده در مورد عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان و همسرش در خصوص فروش غیر قانونی هدایای دولتی را به حالت تعلیق درآورد. قاضی عامر ... تعلیق حکم حبس نخست‌وزیر سابق پاکستان

ادامه

آزادی, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, سیاسی

حمله انتحاری به مهندسان چینی در پاکستان

به‌دنبال حمله انتحاری به کاروان مهندسان چینی در پاکستان، سفارت پکن در اسلام‌آباد به شهروندان چینی حاضر در کشور جنوب آسیا اعلام کرد که تدابیر امنیتی را تشدید کرده و گوش به زنگ باشند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی کشته شدن ۶ نفر از جمله پنج شهروند چینی در حمله ... حمله انتحاری به مهندسان چینی در پاکستان

ادامه

امنیتی, پاکستان, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا

گزارش نیوزویک؛ «دموکراسی پاکستان در خطر است»

هفته‌نامه نیوزویک در گزارشی نوشته که دموکراسی پاکستان در خطر است و از مجامع بین‌المللی درخواست اقدام کرده است. به گزارش شفقنا از نشریه هفتگی نیوزویک؛ پاکستان خود را در مقطعی حساس می‌بیند- و در حال دست‌وپنجه نرم کردن با تحولات سیاسی و آشفتگی اقتصادی عظیمی است که بازتابی از تاریخ پرفراز و نشیب این ... گزارش نیوزویک؛ «دموکراسی پاکستان در خطر است»

ادامه

اسلام سیاسی, بنگلادش, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, ژئوپلیتیک, سیاسی, گزارش

فقرِ ارزیابی از «فقر» از سوی سازمان ملل

رائو ایندرجیت سینگ، وزیر برنامه‌ریزی هند، در راجیا سبها (شورای ایالت‌ها، یکی از مجلس‌های قانون‌گذاری در هند) در ۱۴ فروردین‌ماه سال جاری گفت دولت هیچ داده‌ای برای برآورد سطح فقر پس از سال‌های ‍۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ ندارد، بنابراین نمی‌داند چند نفر از چنبرهٔ فقر رهایی یافته‌اند. از طرف دیگر در ۲۷ تیرماه سال جاری برنامه ... فقرِ ارزیابی از «فقر» از سوی سازمان ملل

ادامه

جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, سازمان ملل, فقر, کودکان, گرسنگی, مقاله, هندوستان

انتخابات پاکستان؛ متحدان عمران‌خان اکثر کرسی‌ها را ازآن خود کردند

نامزدهای مستقل وابسته به نخست وزیر سابق پاکستان، اکثریت کرسی‌های شورای ملی این کشور را در انتخابات هفته گذشته به‌دست آوردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی‌ان‌ان، براساس اعلام کمیسیون انتخابات پاکستان، نامزدهای مستقل وابسته به عمران خان، نخست وزیر سابق و رهبر حزب تحریک انصاف این کشور تاکنون ۹۸ کرسی شورای ملی ... انتخابات پاکستان؛ متحدان عمران‌خان اکثر کرسی‌ها را ازآن خود کردند

ادامه

اعتراضات اجتماعی, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, فساد

احزاب مخالف خواستار استعفای نخست وزیر هند شدند

مخالفان حزب حاکم هند با تاکید بر عدم عملکرد شفاف نارندرا مودی نخست وزیر این کشور در امضای یک قرارداد دفاعی عمده با فرانسه او را به خیانت به کشور متهم کرده و خواستار استعفای وی شدند.

 

وبسایت خبری ‘نیو ایندین اکسپرس’ با اعلام این خبر نوشت: نارندرا مودی نخست وزیر هند به دلیل فشار بر شرکت فرانسوی داسالت جهت انعقاد قرارداد با شرکت دفاعی رلاینس متعلق به آنیل آمبانی میلیاردر هندی به جای یک شرکت با تجربه دولتی، از سوی احزاب مخالف سیاسی به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

 

به نوشته این روزنامه، سخنان فرانسوا اولاند رییس جمهوری پیشین فرانسه مبنی براینکه این کشور هیچ گزینه ای برای انتخاب همکار هندی خود در قرارداد جنگنده های رافائل نداشته است و دولت هند شرکت هندی را معرفی کرده است سبب شده است که نخست وزیر هند با درخواست استعفا از سوی احزاب مخالف مواجه شود.

 

احزاب مخالف منتقد قرارداد سال ۲۰۱۶ هند و شرکت داسالت فرانسه برای خرید ۳۶ فروند جنگنده رافائل به ارزش ۸.۷ میلیارد دلار بوده اند و اعلام کرده اند نخست وزیر هند این جنگنده ها را با قیمت گرانی خریداری کرده است.
آنها همچنین اصرار دارند که این قرارداد شفاف نبوده است.

 

در ماه های اخیر احزاب مخالف، تصمیم دولت هند برای انتخاب شرکت دفاعی رلاینس متعلق به آنیل آمبانی، میلیاردر هندی، در مقابل یک شرکت دولتی با چندین دهه تجربه را زیر سوال برده اند.

 

اولاند که در زمان ریاست جمهوری او این قرارداد به امضا رسیده بود، روز جمعه اعلام کرد دولت هند به شرکت داسالت فشار وارد کرده است تا شرکت رلاینس را به عنوان همکار محلی خود انتخاب کند.

 

اولاند در مصاحبه با رسانه فرانسوی ‘مدیا پارت’ گفت: ما گزینه ای نداشتیم. ما همکاری را انتخاب کردیم که به ما معرفی شده بود.

 

بر اساس قوانین خرید دفاعی هند، یک شرکت خارجی باید حداقل ۳۰ درصد از قرارداد خود را در هند سرمایه گذاری کند تا به هند برای ساخت پایگاه تولیدی خود کمک کرده و هزینه واردات دفاعی هند را کاهش دهد.

 

به این دلیل شرکت داسالت فرانسه به جای انتخاب شرکت هوایی هندوستان که سالهای طولانی تحت نظارت روسیه مشغول تولید جنگنده های روسی بوده است، شرکت رلاینس را به عنوان همکار خود معرفی کرده است.

 

راهول گاندی رهبر حزب کنگره که مخالف دولت است پس از ادعاهای اولاند در رابطه با جنگنده های رافائل اعلام کرد که مودی به هند خیانت و خون سربازان این کشور را پایمال کرد.

 

پس از ادعاهای جنجالی اولاند در مورد جنگنده های رافائل، طوفان سیاسی بزرگی در هند در روز جمعه به راه افتاد.
سخنان اولاند آنهم در سال منتهی به انتخابات بهانه خوبی به دست حزب کنگره داد.

 

گاندی برای انتقاد از دولت توئیت کرد: خود نخست وزیر شخصا در پشت درهای بسته معامله را تغییر داد. وی اضافه کرد: با تشکر از فرانسوا اولاند، اکنون می دانیم خود مودی شخصا یک قرارداد به ارزش میلیاردها دلار را به آنیل آمبانی ورشکسته تحویل داده است.

 

آنند شرما یک رهبر دیگر حزب کنگره گفت: مودی که در سال ۲۰۱۴ به قدرت رسید متعهد شده بود تا هند را از فساد عمیق نجات دهد، وی هیچ حق اخلاقی برای ادامه کار به عنوان نخست وزیر هند ندارد.

 

احزاب کوچک سیاسی هند به سرعت به این اخبار واکنش نشان دادند. وزارت دفاع هند اعلام کرده است که دولت هند و دولت فرانسه هیچ کدام نقشی در این قرداد نداشته اند.

 

اما دفتر نخست وزیری هند هنوز به این اتهامات واکنشی نشان نداده است.

 

وزارت امور خارجه فرانسه هم در بیانیه ای اعلام کرده است که مقامات فرانسوی نقشی در انتخاب همکاران صنعتی هندی در ارتباط با قرارداد رافائل نداشته اند.

 

یکی از اهداف این قرارداد گسترش روابط هند و فرانسه بود. شرکت داسالت نیز ابراز امیدواری کرده بود که این قرارداد به خرید تعداد بیشتری از جنگنده های رافائل این شرکت منجر خواهد شد. هند اعلام کرده است جنگنده های رافائل برای نیروی هوایی این کشور جهت مقابله با تهدید دو طرفه از سوی چین و پاکستان بسیار ضروری است.

 

هند با هدف جایگزین ناوگان قدیمی هوایی خود جنگنده های رافائل را انتخاب کرده بود.

 

هند از سال ۲۰۰۷ جست و جوی خود را برای خرید جنگنده های جدید آغاز کرد. این کشور ابتدا شرکت داسالت فرانسه را برای خرید ۱۲۶ جنگنده رافائل به قیمت ۱۱ میلیارد دلار انتخاب کرد. اما به دلیل اختلاف هند و فرانسه بر سر قیمت و ضمانت کیفیت، دهلی نو مجبور شد به منظور سرعت دادن به امور تنها به خرید ۳۶ فروند جنگنده رافائل کفایت کند.

 

نیروی هوایی هند به ۴۰۰ فروند جنگنده تک موتوره و دو موتوره احتیاج دارد.

 

خرید جنگنده های جدید بخشی از طرح نارندرا مودی برای مدرن سازی ارتش هند با بودجه ای معادل ۲۵۰ میلیارد دلار است.
ایرنا

اپوزیسیون دولت افغانستان: تا اصلاحات بیشتر در نظام انتخاباتی اعتراض‌ها ادامه می‌یابد

در حالی که کمیسیون انتخابات افغانستان برای استفاده از سیستم بیومتریک در روند انتخابات اعلام آمادگی کرده است اما جریان اپوزیسیون دولت این کشور به اعمال اصلاحات بیشتر در نظام انتخاباتی افغانستان تاکید می‌کنند.

ادامه

افغانستان, جنوب آسیا, جهان, خبر

‘اکونومیک تایمز’ : هند بهای نفت ایران را به روپیه می‌پردازد

مقامات آگاه هندی اعلام کردند پالایشگاه های این کشور پس از آغاز تحریم های آمریکا علیه ایران در تاریخ ۴ نوامبر (۱۳ آبان)، بهای نفت ایران را با استفاده از بانک ‘یوکو’ و ‘آی دی بی آی’ به روپیه پرداخت خواهند کرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, جنوب آسیا, جهان, خبر, هندوستان

کمیسیون امنیت و دفاع افغانستان: تمامی تصمیمات عالی از جانب آمریکا گرفته می‌شود

رئیس کمیسیون امنیت و دفاع مجمع ملی افغانستان گفت، روسیه تاثیر زیادی بر افغانستان دارد و ممکن است تاثیر زیادی بر امنیت کشور بگذارد اما این روند باید بدون حضور آمریکا و کشورهای عضو ناتو صورت گیرد.

ادامه

افغانستان, امریکا, جنوب آسیا, جهان, خبر, روسیه