رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا گفت این کشور باید قانونی را تصویب کند که اگر دیوان کیفری بینالمللی علیه نتانیاهو یا دیگر مقامهای صهیونیست پیگرد قانونی صادر کرد، علیه این دادگاه تحریم وضع کند. به گزارش ایسنا، «جان ثون» رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اگر دیوان کیفری بینالمللی و ... تهدید رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا علیه دیوان داوری لاهه
کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
براساس گزارشها، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی فرمانی را برای تصویب معاهده مشارکت استراتژیک جامع میان پیونگیانگ و مسکو امضا کرد. به گزارش ایسنا، خبرگزاری صدای کره گزارش داد، این فرمان روز دوشنبه در پیونگیانگ امضا شد و این معاهده از روز مبادله اسناد تصویب ۲ کشور لازمالاجرا خواهد شد و تاریخ انقضا ندارد. در ... کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
«ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
داغترین خبر این هفته بدون شک پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ۵ نوامبر است. وقتی صحبت از تأثیر این موضوع بر ایران میشود، مردم به طور طبیعی به «فشار حداکثری» چندگانه علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری او فکر میکنند، بسیاری از مردم نگران چشم انداز توسعه ایران در چهار ... «ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
وزیر خارجه مجارستان با اشاره به پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت اروپا «در آستانه تغییرات گسترده» قرار دارد. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در گفتوگویی با «هیر تیوی» تلویزیون خبری این کشور عنوان کرد: «پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، اتحادیه اروپا باید رویکردش را ... وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
لاوروف: آیا زمان آن نرسیده اتحادیه اروپا مستقل از آمریکا تصمیمگیری کند؟ اتحادیه اروپا تحریمهای روسیه را ۶ ماه دیگر تمدید کرد
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، شورای اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه اعلام کرده است که اتحادیه اروپا تحریم ها علیه افراد و شرکت های روسی را به خاطر اقدامات تضعیف کننده و تهدیدکننده علیه حاکمیت ارضی و ملی اوکراین به مدت شش ماه دیگر تمدید می کند.
در بیانیه شورای اتحادیه اروپا آمده است: شورای اروپا تدابیر محدود کننده علیه اقدامات تهدیدکننده و محدود کننده علیه استقلال و حاکمیت ارضی و ملی اوکراین توسط روسیه را به مدت شش ماه دیگر تا ۱۵ مارس ۲۰۱۹ میلادی تمدید می کند.
این گزارش افزود: تدابیر اعمال شده شامل توقیف اموال و دارایی ها و محدودیت های سفر خواهد بود. این تدابیر فعلا علیه ۱۵۵ فرد و ۴۴ شرکت روسی اتخاذ شده است.
این در شرایطی است که مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته اعلام کرده است که تحریم های ایالات متحده و اروپا علیه روسیه تا زمانی پابرجا خواهد بود که منازعه شرق اوکراین حل و فصل شود.
روسیه بارها ادعاهای کشورهای غربی درباره دخالت در منازعه شرق اوکراین را رد کرده است. دور نخست این تحریم ها در سال ۲۰۱۴ میلادی به بهانه اقدام روسیه در الحاق شبه جزیره کریمه به خاک خود اعمال شده است.
لاوروف: آیا زمان آن نرسیده اتحادیه اروپا مستقل از آمریکا تصمیمگیری کند؟
وزیر امور خارجه روسیه گفت، نیروهای «روسهراس» در اروپا، به دستور آمریکا اقدام میکنند و زمان آن رسیده که اتحادیه اروپا مستقل، قدرتمند و بعنوان یک نقشآفرین موثر در عرصه بین المللی عمل کند.
به گزارش خبرگزاری «تاس»، “سرگئی لاوروف” وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با آژانس خبری «DPA» آلمان، یادآور شد که از بین رفتن درک متقابل بین روسیه و کشورهای غربی به تقصیر مسکو صورت نگرفته و به همین دلیل برقراری مجدد اعتماد متقابل تنها در سایه تشریک مساعی دو طرف بدست خواهد آمد.
وی تاکید کرد که روابط بین المللی خیابانی دوطرفه است و به همین دلیل تلاش برای برقراری مجدد اعتماد متقابل باید از سوی همه طرفها انجام شود، ضمن اینکه این مسکو نبوده که مقصر از بین رفتن درک متقابل بین روسیه و غرب است.
لاوروف توضیح داد: «طی بیست و پنج سال اخیر روسیه تلاش زیادی نمود تا روابط خود با اتحادیه اروپا را براساس اصل برابری، احترام متقابل و حسن همجواری، از جمله با انعقاد پیمانهای مربوط به امنیت اروپا، توسعه دهد. ولی متاسفانه کشورهای غربی چنین تمایلی نداشتند و ترجیح دادند خط مشی بازدارندگی نظامی و سیاسی روسیه را در پیش بگیرند و بحران سیاسی داخلی اوکراین در سال ۲۰۱۴هم به نقطه اوج این خط مشی تبدیل شد.»
وزیر خارجه روسیه یادآور شد که روابط روسیه و اتحادیه اروپا در حال حاضر در بهترین شکل خود قرار ندارند، برای اینکه نیروهای «روسهراس» که در داخل اتحادیه اروپا دستورات خود را از آن سوی اقیانوس دریافت میکنند، با انرژی هر چه تمام در حال پراکنده کردن این مفهوم هستند که روسیه یک منبع چالش راهبردی برای غرب است.
سرگئی لاوروف افزود: «متاسفانه مقامات بروکسل استقلال عمل و قدرت مقابله با تحریمهای چندلایه ضدروسی از سوی واشنگتن را ندارند. برای ما تعجبآور است که اتحادیه اروپا چگونه به طور داوطلبانه با این اقدامات آمریکا که آسیبهای چندین میلیاردی به منافع کشورهای اروپایی میزند، موافقت میکند. آیا زمان آن نرسیده که کشورهای اروپایی برای خود تصمیمگیری کنند؟»
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به اینکه، البته جای خوشحالی است، تعداد کسانی که در اروپا به خطر رویارویی با روسیه آگاه هستند در حال افزایش است، تاکید کرد: «مسکو و بروکسل در مقابل تهدیدات واقعی امنیتی مشترکی قرار گرفتهاند که مقابله موثر با آنها نیازمند اتحاد آنها است. به همین دلیل ما علاقهمندیم که اتحادیه اروپا قدرتمند و مستقل به عنوان یک نقش آفرین موثردر عرصه بین المللی عمل کند.»
تسنیم
کره جنوبی واردات نفت از ایران را به صفر رساند
به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، کره جنوبی نخستین کشور از سه خریدار برتر نفت ایران است که به درخواست آمریکا برای به صفر رساندن واردات نفت از ایران تن داد.
حذف دلار از مبادلات تجاری سهجانبه روسیه، ترکیه و ایران
در جلسهای که دیروز با حضور روسای جمهور ایران، ترکیه و روسیه، وزیر نفت و رئیس کل بانک مرکزی صورت گرفته، مقرر شد تا روابط بانکی تسهیل و دلار از مبادلات تجاری سهجانبه حذف شود.
بروکسل: تحریمهای جدید علیه مسکو باید توسط اعضای اتحادیه اروپا تایید شود
به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، کمیسیون اروپایی روزپنجشنبه با انتشار بیانیهای اعلام کرد هرگونه تحریمهای جدید علیه روسیه باید توسط اعضای اتحادیه اروپا تایید شود.
«دو سوم شرکتهای آلمانی ایران را ترک کردهاند»
ترس از مجازاتهای ناشی از نادیده گرفتن تحریمها و همچنین اوضاع نابسامان اقتصادی ایران منجر به آن شده است که بخش قابل ملاحظهای از شرکتهای آلمانی ایران را ترک کنند. مابقی نیز دورنمای روشنی برای ادامه کار نمیبینند.