هاآرتص: از سرگیری حملات به غزه جنایت است

ستون نویس و از اعضای هیات تحریریه هاآرتص، از سرگیری حملات اخیر به نوار غزه را نه تنها غیرقانونی، بلکه غیراخلاقی می داند. به گزارش ایسنا، «گیدئون لوی» ستون نویس و از اعضای هیات تحریریه روزنامه عبری زبان هاآرتص به خبرگزاری آناتولی گفت، با وجود ۱۵ ماه حمله و خرابی‌های بر جای مانده در غزه ... هاآرتص: از سرگیری حملات به غزه جنایت است

ادامه

اسراییل, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, کودکان, مصر

معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) «اکرم امام‌اوغلو» را به عنوان تنها نامزد خود برای انتخابات ریاست جمهوری ترکیه معرفی کرد. به گزارش ایسنا، خبرنگار المیادین در ترکیه اعلام کرد حزب جمهوری‌خواه خلق روز یکشنبه اعلام کرد اکرم امام‌اوغلو با رای اکثریت قاطع به عنوان تنها نامزد حزب در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ترکیه انتخاب شده است و ... معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

ادامه

امنیتی, ترکیه, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, همبستگی

۳۰۰۰ نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

منابع آگاه در سوریه از افزایش قربانیان جنایات عناصر رژیم تروریستی الجولانی خبر دادند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که تعداد قربانیان جنایات رژیم تروریستی الجولانی در مناطق علوی نشین سوریه به هزار و ۷۰۰ تن افزایش یافته است. آنها اضافه کردند: تعداد این جنایات طی هفته‌های گذشته ... ۳۰۰۰ نفر در سوریه ناپدید شده‌اند

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, زنان, سوریه, کودکان

دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

دادگاه ترکیه امروز یکشنبه، رای داد «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول تا زمان محاکمه در زندان بماند. به گزارش ایسنا، دادگاه جنایی ترکیه اکرم امام‌اوغلو را به دلیل تحقیقات در مورد فساد به زندان محکوم کرد. این دادگاه ترکیه با صدور حکمی بازداشت اکرم امام‌اوغلو را تایید و او را به زندان منتقل کرد. این رای ... دادگاه ترکیه بازداشت شهردار استانبول را تایید کرد

ادامه

ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, فساد

ویتکاف: نتانیاهو بیشتر به جنگیدن تمایل دارد/ روسیه مطمئناً به دنبال حمله به کشورهای اروپایی نیست

«استیون ویتکاف» طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اشغالگران به این شهرت دارد که بیشتر به جنگیدن علاقه‌مند است تا به اسیران نوار غزه. به گزارش ایسنا، «استیون ویتکاف»، نماینده آمریکا در امور غرب آسیا در مصاحبه با «تاکر کارلسون» مجری و کارشناس مشهور آمریکایی شامگاه جمعه به چندین موضوع از جمله ... ویتکاف: نتانیاهو بیشتر به جنگیدن تمایل دارد/ روسیه مطمئناً به دنبال حمله به کشورهای اروپایی نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اسراییل, اشغالگری, اوکراین, ایران, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق اروپا, فلسطین, کره شمالی

ابعاد دخالت امریکا و کلمبیا در ترور رئیس‌جمهور هائیتی فاش می‌شود

شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا گزارش داد یکی از مظنونان ترور رئیس جمهوری هائیتی مخبر اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا بوده است.

 

به گزارش ایرنا، اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا به سی ان ان گفته است: در مقاطعی، یکی از افراد مظنون به مشارکت در ترور “جوونل موئیز”، رئیس‌جمهوری هائیتی جزو منابع مورد اعتماد اداره مبارزه با مواد مخدر بود.

 

این مظنون بعد از ترور رئیس‌جمهوری هائیتی با مرتبطانش در اداره مبارزه با مواد مخدر تماس گرفت.  یک مقام اداره مبارزه با مواد مخدر که در هائیتی مأمور بود از این مظنون خواست تسلیم مسئولان محلی شود.

 

بر اساس این گزارش، این مقام، به همراه یک مقام وزارت خارجه آمریکا، اطلاعاتی را به دولت هائیتی ارائه کردند که در تسلیم و دستگیری این مظنون و یک فرد دیگر کمک کرده است.

 

اداره مبارزه با مواد مخدر به سی ان ان گفته است برخی از عاملان ترور هنگام انجام حمله عنوان مخفف این اداره (DEA) را فریاد می‌زده‌اند اما هیچ یک از عوامل ترور، این حمله را به نیابت از این اداره انجام نداده‌اند.

 

سی ان ان افزود: چندین نفر که به نقشه ترور رئیس جمهوری هائیتی مرتبط بودند ، قبلاً مخبران اجرای قانون ایالات متحده بوده اند. منابع آگاه گفته ‌اند برخی از این عوامل، مخبر اف‌ بی. آی بوده‌اند اما اف بی آی  درباره مخبرانش اظهار نظر نمی‌کند.

 

به گزارش سی.ان.ان،  بسیاری از عاملان ترور رئیس جمهوری هائیتی  با واسطه یک شرکت امنیتی مستقر در ایالت فلوریدا از سوی کلمبیا اجیر شده بودند.

 

پیش از این، “بویچیت ادموند” سفیر هائیتی در آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کرده بود  مهاجمان با لباس اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا وارد خانه رییس جمهوری هائیتی شده‌اند و به زبان‌های انگلیسی و اسپانیایی مسلط بوده‌اند. آنها مزدوران خارجی و قاتلان حرفه‌ای هستند.

 

“ژوونل موئیز” رئیس‌جمهوری ۵۳ ساله هائیتی از سال ۲۰۱۷  قدرت را در دست داشت. چهل و دومین رئیس جمهوری هائیتی سه شنبه شب به وقت محلی در حمله مسلحانه افراد ناشناس اسپانیولی زبان به شدت مجروح و سپس خبر کشته شدن وی و مارتیه ماری اتین ژوسف همسرش تائید شد.

 

در پی ترور جوونل موئیز رئیس جمهوری هائیتی و همسرش در حمله مسلحانه افراد ناشناس به اقامتگاه خصوصی آنان، دولت این کشور حوزه کارائیب با اعلام وضع فوق العاده، فرودگاه این کشور را تعطیل کرد.

 

دولت هائیتی می گوید  دست‌کم ۲۸ نفر در این عملیات ترور مشارکت داشته‌ و سه شهروند آمریکایی به دلیل دست داشتن در ترور دستگیر شده اند.

 

بر اساس گزارش ها ، هائیتی طی چهار سال گذشته دستخوش بحران‌های سیاسی متعددی بوده و موئیز در این مدت هفت بار اقدام به تغییر نخست‌ وزیر آن کشور کرده بود. این کشور  یکی از فقیرترین کشورهای جهان است که گفته می‌شود حدود ۶۰ درصد مردم این کشور در سطحی پایین‌تر از خط فقر زندگی می‌کنند.

دخالت آمریکا در ترور رئیس جمهور هائیتی؛ مسکو خطاب به اروپا؛ تحریم‌ها و بیانیه‌هایتان کو؟

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به دست داشتن عوامل مرتبط با یک شرکت امنیتی آمریکایی در ترور رئیس جمهور هائیتی با طعنه به کشورهای غربی گفت، تحریم‌ها و بیانیه‌هایتان کجا هستند؟

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, تحریم, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, هائیتی

هدف‌ها و فرصت‌های چین در افغانستان با خروج آمریکا

هر چند خروج آمریکا از افغانستان ممکن است تهدیدات امنیتی برای چین را افزایش دهد اما این کشور فرصت می یابد تا مکانیزمهای امنیتی اوراسیایی خود را در افغانستان ساماندهی کرده و دست قدرتهای غربی را از مرزهای خود کوتاه کند.

ادامه

ازبکستان, اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, ایران, پاکستان, تاجیکستان, تروریسم, جهان, چین, روسیه