گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

توافق تجارت آزاد که اکوادور به عنوان چهارمین کشور آمریکای لاتین با چین، این غول آسیایی امضا کرده است، از دیروز (چهارشنبه یکم مه ۲۰۲۴) لازم‌الاجرا شد و مقام‌های دو کشور، این «نقطه عطف تاریخی» را با برگزاری مراسمی در کیتو، پایتخت اکوادور گرامی داشتند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از خبرگزاری افه، اکوادور ... گسترش حضور پکن در آمریکای لاتین / توافق تجارت آزاد اکوادور- چین لازم‌الاجرا شد

ادامه

آلمان, آمریکای لاتین, اقتصادی, اکوادور, پرو, چین, شرق آسیا, شیلی, کاستاریکا, گزارش

اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه توانایی سازمان ملل متحد در از بین بردن موانع برای پایان دادن به محاصره آمریکا علیه کوبا و جنگ اسرائیل علیه غزه را زیر سوال برد و گفت این نهاد «چیزی بیش از ابزار امپریالیست‌ها نبوده است» و «هیچ فایده‌ای ندارد». به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دنیل اورتگا رئیس‌جمهوری ... اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, امپریالیسم, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, فلسطین, کوبا, نسل‌کشی, نیکاراگوئه

ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

وزیران خارجه چین و بولیوی در دیداری مشترک در پکن، بر تمایل دو کشور مبنی بر ارتقای همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دپارتمان آمریکای لاتین و کارائیب وزارت امور خارجه چین در پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس اعلام کرد: وانگ یی وزیر ... ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, بولیوی, پرو, چین, روسیه, شرق آسیا

رئیس‌جمهور شیلی جنگ علیه غزه را وحشیانه خواند

رئیس‌جمهور شیلی جنگ جاری اسرائیل در نوار غزه را «وحشیانه» توصیف کرد. به گزارش ایسنا، «گابریل بوریچ» رئیس‌جمهور شیلی در شبکه‌های اجتماعی عکسی از «صابرین» دختر فلسطینی را پس از دست‌ دادن مادر، پدر و خواهر ۴ ساله‌اش در بمباران اسرائیل منتشر کرد. به نقل از آناتولی، بوریچ گفت: «هرگز نباید وحشیگری را که توسط ... رئیس‌جمهور شیلی جنگ علیه غزه را وحشیانه خواند

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, شیلی, فلسطین

«باربادوس» کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت

جمهوری باربادوس کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت شناخت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه فلسطین الیوم، جمهوری باربادوس (در حاشیه دریای کارائیب) کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ را به رسمیت شناخت. وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که از اقدام ... «باربادوس» کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, باربادوس, جهان, خبر, سازمان ملل, فلسطین

آیا کوبا می‌تواند جهان را از کرونا نجات دهد؟

پزشکان کوبایی در خط مقدم قرار دارند، تا جایی که آنها همواره توسط حکومت‌شان برای مقابله با شرایط اضطراری سلامت به سراسر جهان اعزام شده‌اند.

 

به گزارش افکارنیوز، در حالی که اولین آزمایش بالینی در مورد واکسن ویروس کرونا امروز در ایالات متحده شروع شد، کوبا ممکن است از هم اکنون به دارویی موفقیت‌آمیز با قابلیت معالجه کوید ۱۹ دست یافته باشد.

 

جهان غرب در به‌رسمیت شناختن ظرفیت این کشور کوچک کارائیب برای مقابله با بزرگ‌ترین چالشی که جهان با آن مواجه است، کند عمل کرده است.

 

این تقریبا معجزه است که کوبا فقط ۴ مورد جدی عفونت فعال ناشی از کرونا دارد. این بیماران شامل ۳ گردشگر ایتالیایی و یک شهروند کوبایی هستند و در کنار آنان ده‌ها تن دیگر که مشکوک به ابتلا هستند ولی بیماری‌شان تأیید نشده، با اقدامات پیش‌گیرانه در قرنطینه به‌سر می‌برند.

 

پزشکان کوبایی در خط مقدم قرار دارند، تا جایی که آنها همواره توسط حکومت‌شان برای مقابله با شرایط اضطراری سلامت به سراسر جهان اعزام شده‌اند. به عنوان مثال، به مورد ابولا که در سال ۲۰۱۳ در غرب آفریقا بروز پیدا کرد نگاه کنیم.

 

وزارت بهداشت کوبا تخمین می‌زند که از سال ۱۹۶۰ تا امروز، پزشکان این کشور در قریب ۶۰۰,۰۰۰ مأموریت در ۱۶۴ کشور حضور داشته‌اند.

 

بسیاری از آنان هنوز در ۶۷ کشور بالاخص در آفریقا و آمریکای لاتین مشغول فعالیت هستند.

 

رادیو هاوانا در مورد داروهایی که قبلاً برای درمان کرونا در کوبا توسعه داده شده و هم اکنون موجود هستند، گزارش داد. این خبر هم‌چنین در مورنینگ استار نیوز در انگلستان وچین منتشر شد.

 

امروز، سفارت کوبا در روم، ایتالیا، پیشنهاد “سازمان دوستی ایتالیا-کوبا” و سازمان “هماهنگی ملی کوبایی‌های مقیم در ایتالیا” جهت ارزیابی امکان درخواست دریافت کمک از کوبا را که به طور جداگانه در اختیار مقامات ایتالیایی قرار گرفته است، مطرح کرد. طبق پیشنهاد این سازمان‌ها، کمک کوبا می‌تواند شامل اعزام پرسنل پزشکی و ارسال داروی اینترفرون آلفا ۲b باشد که برای مقابله با کرونا به‌طور موفقیت‌آمیز از آن استفاده شده است.

 

طبق گزارشات دریافتی از چین، آلفا ۲b در توقف گسترش ویروس کرونا به حداقل ممکن، کمک بزرگی کرده است.

جولیو گالرا، مشاور امور بهداشت و تندرستی منطقه لومباردی در ایتالیا علنا اطلاع داد که در روز شنبه ۱۴ مارس ۲۰۲۰ وی درخواست کمک از کوبا را ارائه داده است. کنسول کوبا نیز دریافت این درخواست رسمی و ارائه آن به مقامات مسئول در کوبا را تأیید کرده است.

 

طبق اظهار ادواردو مارتینز، رئیس بیو کوبا فارما گروپ، صنعت دارویی کوبا آماده است هزاران بیمار احتمالی کرونا در این جزیره را معالجه کند.

 

مارتینز این جمعه در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد که ۲۲ داروی تولید شده در کوبا بخشی از پروتکلی هستند که برای مقابله با شیوع کرونا در این جزیره پیش‌بینی شده است.

 

مارتینز گفت که این دارو می‌تواند به منظور کمک جهت جلوگیری از شیوع این ویروس و معالجه افرادی که علائم ابتلا به آن را دارند به کشورهای دیگر نیز صادر شود.

 

در کارائیب، جامائیکا، سنت کیتس و نویس و وینست و گرنادینس اعلام کرده‌اند که تقاضای دریافت کمک از همتایان کوبایی‌شان را ارائه داده و یا این که خواهند داد.

 

اولین گروه شامل ۲۱ پرستار متخصص از کوبا برای بالابردن ظرفیت نظام سلامت جامائیکا مقابله با کرونا وارد این کشور خواهند شد.

 

یادداشت مترجم: ۵۳ کادر پزشکی کوبا که در سال ۲۰۱۴ برای مقابله با ابولا به سریلانکا اعزام شده بودند، اینک برای نبرد با کرونا وارد شهر برگامو در ایتالیا شده‌اند. کرونا در برگامو به شدت شیوع یافته و علاوه بر کوبا، چین نیز یک گروه از پرسنل درمانی خود را به این منطقه فرستاده است.

 

سفیر کوبا از زمان بروز کرونا در ایران بارها آمادگی کشورش را برای همکاری با ایران به آگاهی مقامات ایرانی رسانده است.

 

لحظه ورود پنجاه و دو پزشک کوبایی به ایتالیا برای مقابله با بحران کرونا. همراه با تشویق و کف زدن ایتالیایی‌ها.

 

کوبا که پنجاه سال زیر تحریم‌ ظالمانه غرب بود حالا برای نجات کشورهایی آمده که این سالها همدست ظلم آمریکا بودند. چه افتخار آفرین است دیدن میراث پزشکی درجه یکی که انقلاب کوبا و فرمانده کاستروی بزرگ بوجود آوردند.

 

انقلابی که شصت سال غرب از آن کاریکاتوری ساخت و به عنوان سمبل فقر و بیچارگی در آمریکای مرکزی نشانش داد. در حالیکه اگرچه در کوبا شاپینگ‌مالهایی با دکوراسیون کور کننده وجود نداشت و به جای فراری ها و پورشه های صدها هزار دلاری، همچنان ماشین‌های قدیمی سالها قبل کار میکردند، اما مثل سانفرانسیسکو و نیویورک و بندن و واریس و تهران کارتن خواب و قبرخوابی هم وجود نداشت و سیستم خدمات درمانی و آموزشی همچنان برای همه شهروندان عادلانه و یکسان بود.

 

ونزوئلا توطئه مشترک آمریکا، برزیل و کلمبیا علیه کاراکاس را محکوم کرد

وزیر امور خارجه ونزوئلا تهدیدات جدید سازماندهی شده توسط آمریکا، برزیل و کلمبیا مبنی بر تشدید محاصره و تحریم ها علیه کاراکاس را محکوم کرد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, برزیل, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, کلمبیا, ونزوئلا

۸ مارس، روز زن سال ۲۰۲۰ در گوشه و کنار جهان

صدها هزار نفر در سراسر جهان روز یکشنبه ۸ مارس (۱۸ اسفند) علی‌رغم شیوع ویروس کرونا، به‌مناسب روز جهانی به خیابان‌ها آمدند تا این روز را گرامی بدارند با این حال برخی از این تجمعات در اروپا به خشونت کشیده شد.

ادامه

ارژانتین, اسپانیا, المان, امریکای لاتین, برزیل, پاکستان, زنان, شیلی, مکزیک, ویدیو