چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

آنگلا مرکل خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر چین در آلمان شد

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، در سفر به چین خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر این کشور در آلمان شد. این درحالی است که برخی از سیاستمداران آلمان، پیشتر بارها نسبت به گسترش نفوذ سیاسی چین در سایه این سرمایه‌گذاری‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

سفر مرکل به پکن، یک روز پس از انتشار گزارش بانک فدرال آمریکا انجام شده است؛ این گزارش می‌گوید که جنگ اقتصادی آمریکا با چین، تاکنون ٨۵٠ میلیارد دلار به اقتصاد جهان ضرر زده است.

 

سفر روز جمعه ١۵ شهریور/ ۶ سپتامبر آنگلا مرکل صدراعظم آلمان به جمهوری خلق چین، دوازدهمین سفر او به این کشور است. در آستانه این سفر اعلام شد که مرکل در دیدار با رئیس جمهور و نخست وزیر چین، درباره اختلافات اقتصادی این کشور با ایالات متحده آمریکا و همچنین سرنوشت اعتراض‌های گسترده هنگ کنگ گفت‌وگو خواهد کرد.

 

روزنامه سویسی “نویه سورشر تسایتونگ” بامداد جمعه نوشت: «در دیدار مرکل با رهبران چین، فشاری که اختلافات اقتصادی آمریکا و چین بر آلمان به عنوان بزرگترین صادرکننده جهان وارد می‌کند مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین معترضان هنگ کنگ امیدوارند مرکل در دیدار با رئیس جمهور و نخست وزیر چین، از مبارزات آن‌ها پشتیبانی کند؛ اما “این پشتیبانی بعید است؛ مرکل، هرگز نقش رهبر جهان آزاد را نداشته است”».

 

برخلاف این پیش‌بینی، صدراعظم آلمان در دیدار با “لی که چیانگ” نخست وزیر چین تأکید کرد: «در وضعیت فعلی باید همه امکانات برای حل مسالمت‌آمیز بحران هنگ کنگ به کار گرفته شود». او از این که بخشنامه مربوط به استرداد چینی‌ها از هنگ کنگ از سوی دولت هنگ کنک لغو شده ابراز شادمانی کرد.

 

نخست وزیر چین در پاسخ قول داد که برای حل این بحران در چارچوب قانون و مقررات مربوط به خودمختاری هنگ کنگ اقدام شود. وی گفت «دولت مرکزی چین از تلاش دولت هنگ کنگ برای حل مشکل پشتیبانی می‌کند و مقررات مربوط به “یک کشور و دو سیستم” را رعایت خواهد کرد».

 

جنگ اقتصادی چین و آمریکا

 

سفر مرکل به چین یک روز پس از انتشار گزارش تازه بانک فدرال آمریکا انجام شده است. در این گزارش تأکید شده که جنگ اقتصادی میان آمریکا و چین سبب کاهش دادوستد جهانی شده و تاکنون حدود ٨۵٠ میلیارد دلار به اقتصاد جهان آسیب رسانده است. آلمان به عنوان قهرمان صادرات جهان در این زمینه زیان زیادی دیده است.

 

اتحادیه اروپا و در رأس آن آلمان، از زمانی که دولت ترامپ بر عوارض گمرکی برای کالاهای وارداتی از اروپا و چین افزود، برای توسعه مناسبات اقتصادی خود با جمهوری خلق چین تلاش می کنند.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی نشریه “دیتسایت” آلمان، مرکل در دیدار با نخست وزیر ژاپن خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر چین در کشور خود شد. چین در دهه‌های اخیر صدها میلیارد دلار برای خرید سهام مؤسسات، مستغلات و صنایع آلمانی، سرمایه گذاری کرده است. بسیاری از سیاستمداران و کارشناسان اقتصادی آلمان، بارها ابراز نگرانی کرده‌اند که پکن در سایه این سرمایه‌گذاری‌ها نفوذ سیاسی خود بر آلمان را نیز گسترش دهد.

 

دیدار مرکل با شی جین پینگ رئیس جمهور چین، بعد از ظهر امروز (جمعه ۶ سپتامبر) انجام می‌شود. از پیش اعلام شده است که او در این دیدار نیز پیرامون اوضاع هنگ کنگ و اختلافات اقتصادی چین و آمریکا و تأثیرهای آن بر اتحادیه اروپا و آلمان، با میزبان خود گفت‌وگو خواهد کرد.

رادیو فرانسه