مجارستان: گفت‌وگوی روسیه، آمریکا و چین می‌تواند مانع جنگ سرد جدید شود

وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد بوداپست از تماس‌های اخیر رهبران روسیه، چین و آمریکا استقبال می‌کند و تأکید کرد روابط متمدنانه میان قدرت‌های جهانی برای جلوگیری از جنگ سرد جدید و حفظ منافع اقتصادی مجارستان حیاتی است. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان اعلام کرد که بوداپست از گفت‌وگو میان روسیه، ایالات ... مجارستان: گفت‌وگوی روسیه، آمریکا و چین می‌تواند مانع جنگ سرد جدید شود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, چین, روسیه, صلح, مجارستان, منافع ملی

روایت کرملین از چهارمین تماس تلفنی پوتین و ترامپ

دستیار رئیس‌جمهوری روسیه در امور سیاست خارجی گفت: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری این کشور و دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه چهارشنبه ۱۴ خردادماه به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه به صورت تلفنی با یکدیگر گفت و گو کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، یوری اوشاکوف شامگاه چهارشنبه در پاسخ به این سوال که آیا ... روایت کرملین از چهارمین تماس تلفنی پوتین و ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, ایران, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

ساکس: عملیات تار عنکبوت اوکراین، جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک‌ کرد

استاد دانشگاه کلمبیا با اشاره به حمله پهپادی گسترده اوکراین به پایگاه‌های راهبردی روسیه تصریح کرد: «این حمله ما را به جنگ جهانی هسته‌ای نزدیک‌تر کرد.» به گزارش ایسنا، «جفری ساکس» اقتصاددان مشهور آمریکایی و استاد دانشگاه کلمبیا در مصاحبه‌ای درباره سیاست‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و نقش واشنگتن در رهبری جنگ اوکراین علیه ... ساکس: عملیات تار عنکبوت اوکراین، جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک‌ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, شرق اروپا, صلح, فلسطین, گزارش, مکزیک, نسل‌کشی

شورای روابط خارجی: اقدامات روسیه، تحریم آمریکا و اروپا را ناکارآمد کرد

اندیشکده آمریکایی «شورای روابط خارجی» تحریم سه ساله و گسترده آمریکا و اروپا علیه روسیه را واجد تاثیرگذاری مناسب ندانست و تصریح کرد که مسکو با برخی اقدامات سریع خود قادر شد تحریم‌ها را بی‌تاثیر کند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این اتاق فکر مطرح و منتفذ آمریکایی در ارزیابی نتیجه سیاست تحریمی غرب علیه ... شورای روابط خارجی: اقدامات روسیه، تحریم آمریکا و اروپا را ناکارآمد کرد

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, گزارش

تلاش آمریکا برای تقابل نظامی با کوبا

یک مقام ارشد کوبا، آمریکا را به افزایش تنش‌ها و تلاش برای ایجاد درگیری نظامی با هاوانا متهم کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، «یوهانا تابلادا» معاون بخش امور آمریکا در وزارت خارجه کوبا که به ایالات متحده سفر کرده است، سه‌شنبه در سخنانی در سفارت کوبا در واشنگتن اظهار کرد که درگیری ... تلاش آمریکا برای تقابل نظامی با کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تروریسم, جنگ سرد, جهان, خبر, کوبا

آمریکا نتوانست اروپایی‌ها را درباره قصد روسیه برای حمله به اوکراین متقاعد کند

در حالی‌که به گفته منابع دیپلماتیک، کشورهای اروپایی باور نمی‌کنند مسکو قصد حمله نظامی به اوکراین را داشته باشد، آمریکا درصدد انجام رایزنی‌هایی با شرکای خود در ناتو در رابطه با وضعیت مرزهای روسیه و اوکراین است.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، روزنامه “وال استریت ژورنال” به نقل از منابع دیپلماتیک اروپایی نوشته است که مقامات ایالات متحده نتوانسته‌اند کشورهای عضو اتحادیه اروپا را در این خصوص که روسیه گویا خود را برای حمله نظامی به اوکراین آماده کرده است، متقاعد کنند.

 

دیپلمات‌های اروپایی یادآور شده‌اند که در اتحادیه اروپا معتقدند احتمال چنین خطری که گویای آماده شدن روسیه برای حمله به اوکراین باشد، بسیار کم شده است.

 

منابع خبری این روزنامه گفتند: «اطلاعات جدید طرف آمریکایی باعث افزایش نگرانی کشورهای اروپایی شد، ولی اکثر پایتخت‌های اروپایی هنوز متقاعد نشده‌اند که روسیه خود را برای حمله قریب الوقوع به اوکراین آماده کرده است.»

 

در این مطلب همچنین یادآوری شده که تحلیلگران اطلاعاتی هم همچنان باور ندارند که کرملین واقعاً درصدد حمله نظامی به اوکراین باشد.

 

این در حالی است که “ند پرایس” سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شب گذشته اعلام کرد که ایالات متحده از طریق کانال‌های دیپلماتیک و نظامی با شرکای خود در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در خصوص وضعیت مرزهای روسیه و اوکراین در تماس است. وی اعلام کرد که آمریکا و کشورهای عضو ناتو طی چند روز آینده رایزنی‌هایی را در خصوص وضعیت مرزهای روسیه و اوکراین انجام خواهند داد تا مواضع طرفین در این رابطه هماهنگ شود.

 

سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده همچنین با اشاره به اینکه مانورهای نیروهای نظامی روسی در نزدیکی مرزهای اوکراین همچنان باعث نگرانی جدی مقامات واشنگتن است، افزود: «ما از قصد واقعی مسکو اطلاع دقیق نداریم، ولی آمادگی داریم تا با “فعالیت‌های مضر” روسیه در برخورد با اوکراین مقابله کنیم. در این رابطه واشنگتن در حال انجام رایزنی‌هایی با مقامات کی‌یف در خصوص توان بالقوه دفاعی اوکراین است.»

 

روز گذشته (سه‌شنبه) مشخص شد که دو قایق گشت‌زنی آمریکایی وارد بندر اودسا (در جنوب اوکراین) شدند. این دو قایق توسط کشتی حمل و نقل “OceanGrand ” به منطقه دریای سیاه آورده شده. طبق اطلاعات سفارت آمریکا در کی‌یف، این دو قایق قرار است به تقویت امنیت دریایی اوکراین کمک کنند.

 

“دیمیتری پسکوف” سخنگوی کرملین نیز روز گذشته اعزام مشاورین نظامی آمریکایی و تسلیحات نظامی بیشتر از سوی واشنگتن و دیگر کشورهای متحدش در ناتو به اوکراین را بعید ندانست. پیش از این، شبکه سی.ان.ان از بررسی ارائه چنین کمک‌های نظامی به ارتش اوکراین در دولت آمریکا خبر داده بود.

چین: تحریم‌های آمریکا برای زنجیره‌های تأمین جهانی زیان‌بار هستند

دولت چین تحریم‌های جدید آمریکا را محکوم کرد و ضمن هشدار درباره پیامد آن‌ها برای زنجیره تأمین جهانی اعلام کرد حق اقدام متقابل را محفوظ نگه می‌دارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

دیپلمات روس: هدف آمریکا آغاز جنگ در دریای سیاه است

رئیس هیات مذاکره کننده روسیه در مذاکرات کنترل تسلیحات در وین اعلام کرد که هدف آمریکا، آغاز جنگی کوچک در دریای سیاه است.

ادامه

اتریش, امریکا, امنیتی, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, جهان غرب, حقوق بشر, روسیه, رویارویی نظامی, شرق اروپا, گزارش, ناتو

وزرای دفاع روسیه و چین نقشه راه همکاری نظامی را امضا کردند

وزرای دفاع روسیه و چین در نشست کاری که از طریق یک ویدئو کنفرانس برگزار کرده بودند، با یک نقشه راه همکاری نظامی برای سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ میلادی موافقت کردند.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش