اعتمادآنلاین؛ در ۲۴ ساعت گذشته در سرزمین اصلی چین تنها هفت نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند که ۶ نفر آنها در استان هوبی کانون اصلی شیوع ویروس کرونا بوده است.
گزارش میافزاید تعداد مبتلایان شناساییشده جدید هم در این کشور در ۲۴ ساعت گذشته به ۸ نفر کاهش یافته است که پنج نفر آنها ساکن استان هوبی بوده اند.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در چین با این حساب به ۸۰ هزار و ۸۱۳ تن و تعداد قربانیان این ویروس هم به سه هزار و ۱۷۶ تن رسیده است.
کمیسیون ملی بهداشت چین همچنین اعلام کرد با درمان یک هزار و ۳۱۸ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته تعداد کل بهبودیافتگان این کشور به ۶۴ هزار و ۱۱۱ نفر رسیده است.
در مناطق هنگ کنگ، ماکائو و تایوان نیز تاکنون در مجموع ۱۹۰ مورد ابتلا به کرونا شناسایی شده است که ۱۳۱ مورد در ناحیه اداری ویژه هنگ کنگ، ۱۰ مورد در ناحیه اداری ویژه ماکائو و ۴۹ مورد در جزیره تایوان اعلام شده است.
کمیسیون ملی بهداشت چین همچنین گزارش کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۳ مبتلا به کرونا که از خارج از کشور به چین سفر کرده بودند هم شناسایی شدند که بر این اساس تعداد افرادی که از خارج به چین سفر کرده و به کرونا مبتلا هستند به ۸۸ نفر رسیده است.