ان بی سی نیوز فاش کرد: حملات اف-۵ ایران، خسارت‌های گسترده‌ای را به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد

«ان بی سی نیوز» در گزارشی فاش کرد: حملات اف-۵ ایران با وجود پدافند هوایی واشنگتن، میلیاردها دلار خسارت به پایگاه‌های آمریکا وارد کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، «ان بی سی نیوز» امروز شنبه در گزارشی فاش کرد که ایران خسارات گسترده‌ تری به پایگاه‌ های نظامی آمریکا نسبت به آنچه که علناً اعلام ... ان بی سی نیوز فاش کرد: حملات اف-۵ ایران، خسارت‌های گسترده‌ای را به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس

لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از سیاست‌های واشنگتن، آمریکا را متهم کرد که با کنار زدن قواعد بین‌المللی، در پی گسترش نفوذ خود بر منابع انرژی جهان به‌ویژه در ایران و ونزوئلا است. به گزارش ایلنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در اظهاراتی تند از آنچه «دکترین سلطه‌طلبی» آمریکا در مناطق مختلف جهان از ... لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, استعمار, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, ونزوئلا

تصاویر ماهواره‌ای از جنوب لبنان؛ روستاهایی که از نقشه «محو شدند»

تحلیل تصاویر ماهواره‌ای از مناطق مرزی جنوب لبنان، از تخریب گسترده و از بین رفتن کامل برخی روستاها در نتیجه حملات و درگیری‌های اخیر حکایت دارد؛ وضعیتی که به گفته برخی منابع، شباهت زیادی به الگوی تخریب در غزه دارد. به گزارش ایلنا به نقل از سی‌ان‌ان، در ادامه گزارش‌های مربوط به تحولات جنوب لبنان، ... تصاویر ماهواره‌ای از جنوب لبنان؛ روستاهایی که از نقشه «محو شدند»

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, لبنان

چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

سرمقاله المیدان: اعلامیهٔ اخیر ایالات متحده مبنی بر تروریستی اعلام کردن “اخوان‌المسلمین” در سودان با موجی از استقبال بخش‌هایی گسترده‌ از طیف سیاسی سودان روبه‌رو شده است. آنچه امروز واشنگتن اعلام کرده است افشای حقیقتی ناشناخته نیست، بلکه اذعانی دیرهنگام به واقعیتی است که در آگاهی و تجربهٔ مردم سودان ریشه دارد، مردمی که این ... حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

ادامه

آزادی, آمریکا, افغانستان, امپریالیسم, انقلاب, انگلیس, ایدئولوژی, تروریسم, جنبش انقلابی, جنگ سرد, حاکمیت ملی, خاورمیانه, سودان, سیاسی, شمال آفریقا, عدالت اجتماعی, فاشیسم, فساد, مصر

آسوشیتدپرس: ۴ نسل از خانواده‌های فلسطینی در جنگ غزه نابود شدند

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» با انجام تحقیقاتی در رابطه با حملات ویرانگر اسرائیل گزارش داد، در برخی خانواده‌های فلسطینی در نوار غزه چهار نسل به‌طور کامل از بین رفته‌اند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» براساس تحقیقات انجام شده درخصوص نسل‌کشی فلسطینیان توسط اسرائیل گزارش داد که برخی خانواده‌ها در نوار غزه به‌طور کامل نابود شده و در برخی موارد چهار نسل در یک خانواده از بین رفته‌اند.

براساس تحقیقات صورت گرفته توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس، در تعدادی از خانواده‌ها در نوار غزه تقریبا کسی برای ثبت آمار قربانیان باقی نمانده است و هزاران نفر نمی‌توانند تمامی قربانیان را شناسایی کنند زیرا بسیاری از اجساد هنوز زیر آوار هستند.

طبق این گزارش، در بازه زمانی میان هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ۲۴ دسامبر گذشته، بیش از ۵۰۰ نفر در حملات صهیونیست‌ها در نوار غزه شهید شدند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که اسرائیل حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شد و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

طبق اعلام وزارت بهداشت غزه شمار شهدای جنگ تا این لحظه به ۳۷ هزار و ۳۴۷ نفر و شمار مجروحان نیز به ۸۵ هزار و ۳۷۲ نفر رسیده است. بیش از ۷۰ درصد شهدای جنگ زن و کودک هستند. هنوز بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مفقود و زیر آوار هستند.

۱۰ حمله تحلیل شده توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس، عمدتا به ساختمان‌های مسکونی، خانه‌ها و پناهگاه‌هایی که والدین، فرزندان، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها برای ایمنی در کنار هم جمع شده بودند، اصابت کرد. در هیچ موردی یک هدف نظامی آشکار یا هشدار مستقیم به کسانی که در داخل بودند، وجود نداشت. یک خانواده، در مجموع حداقل ۲۷۰ عضو خود را از دست داده است.

براساس این گزارش، یک سری حملات در یک اردوگاه آوارگان فلسطینی در ماه دسامبر جان ۱۰۶ نفر از حداقل چهار خانواده را گرفت. بعد از حمله ۲۴ دسامبر، اسرائیل برای اولین باری اذعان کرد که حمله‌اش به اهداف مورد نظر به اشتباه صورت گرفته بود. این نوع حملات و این نوع توجیهات، چندین مرتبه پس از آن هم تکرار شد.

آمریکا و اسرائیل، جهان عرب را از دست می‌دهند؟

نشریه «فارین اِفرز» در گزارشی «هفتم اکتبر ۲۰۲۳» را نقطه عطفی خواند که مسیر عادی‌سازی کشورهای عربی با اسرائیل به شدت تحت‌الشعاع قرار داد. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه فارین افرز در گزارشی تحت عنوان «آمریکا و اسرائیل جهان عرب را از دست می‌دهند»، عملیات «طوفان الاقصی» حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را نقطه عطفی ... آمریکا و اسرائیل، جهان عرب را از دست می‌دهند؟

ادامه

آمریکا, اردن, اسراییل, امارات, ایران, بحرین, جهان, چین, خاورمیانه, سودان, عربستان سعودی, فلسطین, گزارش, مراکش

نتانیاهو کابینه جنگی را منحل کرد

رسانه‌های رژیم اسرائیل گزارش دادند که نخست وزیر این رژیم وزرای کابینه جنگی خود را در جریان انحلال این کابینه قرار داده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه «کان» رژیم اسرائیل امروز دوشنبه نوشت که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به وزیران کابینه جنگی خود اطلاع داده است که کابینه جنگی را منحل کرده ... نتانیاهو کابینه جنگی را منحل کرد

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین

نشست هیئت‌های نظامی سوریه و ترکیه در پایگاه هوایی «حمیمیم»

منابع آگاه از نشست هیئت‌های نظامی سوریه و ترکیه در پایگاه هوایی حمیمیم خبر دادند. به گزارش ایلنا، روزنامه آیدینیلیک به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دو هیئت نظامی سوری و ترکیه با میانجیگری روسیه در پایگاه هوایی «حمیمیم » مذاکراتی را انجام دادند و قرار است نشست بعدی در بغداد برگزار شود. ... نشست هیئت‌های نظامی سوریه و ترکیه در پایگاه هوایی «حمیمیم»

ادامه

امنیتی, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, عراق

هلاکت ۱۱ نظامی اسرائیل طی روز «شنبه سیاه» در نوار غزه

ارتش اسرائیل امروز یکشنبه، از هلاکت ۲ افسر دیگر خود در جریان نبرد با رزمندگان مقاومت در نوار غزه پس از «شنبه سیاه» اشغالگران خبر داد. به گزارش ایسنا، «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش اسرائیل در این باره اعلام کرد که «ایتان کوبلوویچ» ۲۸ ساله اهل بیت‌المقدس و «الون وایس» ۴۹ ساله اهل شهرک «پساگوت» در ... هلاکت ۱۱ نظامی اسرائیل طی روز «شنبه سیاه» در نوار غزه

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین