افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

رسانه های خبری آمریکا گزارش دادند که شمار تلفات گردبادهای شدید در این کشور که بخش هایی از ایالت های میانی و جنوبی را در نوریده است، به ۲۷ نفر افزایش یافته است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: گردباد ویرانگر در کنتاکی به خانه ها آسیب رساند، وسایل نقلیه را پرتاب کرد ... افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, محیط زیست

مروری بر مهم‌ترین رویدادهای بریکس در هفته‌ای که گذشت

پایگاه «تی‌وی بریکس» در تازه‌ترین گزارش هفتگی خود، نگاهی به مهم‌ترین تحولات کشورهای عضو و مرتبط با گروه بریکس در هفته گذشته داشته است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، رژه‌ای به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ بزرگ میهنی در میدان سرخ مسکو برگزار شد. نیروهایی از ۱۳ کشور خارجی نیز ... مروری بر مهم‌ترین رویدادهای بریکس در هفته‌ای که گذشت

ادامه

آ. سه. آن, اتیوپی, امارات, اندونزی, برزیل, بریکس, تایلند, جنگ میهنی, چین, خبر, روسیه, محیط زیست, مصر, ویتنام

پکن و مسکو؛ اتحاد راهبردی در عصر نوین

رهبران روسیه و چین امروز پنج‌شنبه بیانیه‌ای مشترک برای تقویت شراکت و تعامل راهبردی تصویب کردند. به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین امروز پنجشنبه پس از دیدارشان در کرملین، بیانیه‌ای مشترک درباره تقویت بیشتر شراکت جامع و تعامل راهبردی در عصر جدید تصویب کردند روز سه‌شنبه، «یوری ... پکن و مسکو؛ اتحاد راهبردی در عصر نوین

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, چین, روسیه, ژاپن, سازمان ملل, شانگ‌های, محیط زیست, مشارکت راهبردی, منافع ملی

درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت

اعلامیۀ کمیتۀ مرکزی حزب تودۀ ایران به‌مناسبتِ اول ماه مه، روز جهانی کارگر! درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت، برای داشتن حکومتی ملی و مردمی، و برای بهره‌مندی از آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی! کارگران و زحمتکشان ایران! کمیتۀ مرکزی ... درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, السالوادور, امپریالیسم, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تورم, جهان, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فاشیسم, فرهنگیان, فقر, فلسطین, گرسنگی, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم

“کنفدراسیون ملی کار فرانسه” (“ث ژ ت”): زحمتکشان باید بتوانند در انتخاب‌ها و تصمیم‌های راهبردی شرکت‌ها مشارکت داشته باشند

اشاره: مجلهٔ “اقتصاد و سیاست”، وابسته به حزب کمونیست فرانسه، در مصاحبه‌ای نظر “سوفی بینه”- دبیرکل “ث ژ ت” دربارهٔ خدمات عمومی، توان زحمتکشان، و به‌طورکلی سیاست‌های “کنفدراسیون ملی کار فرانسه” را نسبت به مسئله‌های گوناگون جویا شده ‌است. این مصاحبه از سوی “دنیس دوران” (“Denis Durand”)- عضو شورای ملی حزب کمونیست فرانسه- در اوایل ... “کنفدراسیون ملی کار فرانسه” (“ث ژ ت”): زحمتکشان باید بتوانند در انتخاب‌ها و تصمیم‌های راهبردی شرکت‌ها مشارکت داشته باشند

ادامه

اقتصادی, بازنشستگی, جهان, حزب کمونیست, حقوق بشر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه, مبارزه طبقاتی, محیط زیست, مصاحبه و گفتگو

آخرین جزئیات حفر “چاه‌های ژرف” + فیلم

مدیر پروژه حفر نخستین چاه‌های آب ژرف کشور در استان سیستان و بلوچستان آخرین جزئیات و نتایج حاصل از حفاری را تشریح کرد.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زابل، مدیر پروژه حفر نخستین چاه‌های آب ژرف کشور در استان سیستان و بلوچستان آخرین جزئیات و نتایج حاصل از حفاری را تشریح کرد؛ پروژه‌ای که تاکنون اخبار ضد و نقیض متعددی از آن منتشر شده اما حالا سخنان مدیر پروژه از امیدبخش بودن پروژه حکایت دارد. رسمی بر این شد که حقمان را دست‌بالا از این کشور بگیریم ازاین‌رو اجرای چاه سوم مصوب شد.

 

هیئت دولت مردادماه ۹۶ اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی برای حفر نخستین چاه آب ژرف کشور در زابل آن هم به‌صورت مطالعاتی مصوب کرد و در نهایت این پروژه که به‌صورت مشترک توسط وزارت نیرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می‌شد، اسفندماه ۹۶ با انتخاب شرکت “پدکس” زیرمجموعه بنیاد مستضعفان به‌عنوان پیمانکار آغاز شد و در ادامه این چاه اواسط سال ۹۷ در عمق بیش از دوهزارمتری زمین به آب رسید و موضوع رسانه‌ای شد.

 

پس از انتشار این خبر امیدها در دل مردم سیستان و بلوچستان به‌ویژه مردم پنج شهرستان سیستان که در بیش از ۲۰ سال اخیر با بحران جدی در زمینه خشکسالی و وقوع طوفان و ریزگرد دست و پنجه نرم می‌کردند، زنده شد؛ اما عدم انتشار جزئیات موجب نگرانی مردم شد.

 

محمدجواد بلورچی اظهار داشت: نخستین چاه ژرف کشور تحت عنوان چاه «سیستان یک» در منطقه «شهر سوخته» شهرستان زابل در سه مرحله تا سه هزار متر حفاری شد که به منابع آبی خوبی رسید و آب حاصل از چاه آزمایش شد که نشان داد سن آب آن نسبت به خیلی از آبخوان‌های کشور کمتر است.

 

مدیر پروژه آب ژرف ادامه داد: آب این چاه که از حدود ۸۰۰ تا ۳۰۰۰ متری ستون آب دارد از لحاظ مواد رادیواکتیویته هیچگونه آلودگی نداشته، فاقد فلزات سنگین و آرتزین(خودجوش) بود؛ نام این آبخوان وسیع را که دارای حجم بسیار زیادی آب است «آبخوان آرتزین زابل» گذاشتیم.

 

وی با تاکید بر اینکه نتایج حاصل از حفاری نشان می‌دهد منابع آب ژرف موجود در منطقه برای تامین آب سیستان کافی است، گفت: در ادامه برای شناسایی دقیق‌تر منابع آب ژرف منطقه چاه «سیستان دو» به عمق ۱۸۸۱ متر حفر شد که موفق شدیم از این چاه آرتزین تا ۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در روز تولید آب داشته باشیم.

مدیر پروژه آب ژرف تصریح کرد: منبع آب این چاه به نحوی است که وقتی پمپ آن را خاموش می‌کنیم مجدد پس از سه روز آب آن جایگزین و آرتزین می‌شود که نشان می‌دهد آبخوان آن بسیار قوی و تجدیدپذیر است.

 

وی خاطرنشان کرد: چاه شماره سه نیز در ادامه پروژه در منطقه «ادیمی» شهرستان نیمروز در حال حاضر در حال حفاری است که قرار است در دو حفره اول با لوله‌های ۲۰ اینچ تا عمق ۶۱۰ متری و در ادامه با لوله‌های ۱۳ و سه هشتم تا دو هزار متری حفاری و یک عمق درون‌چاهی بسیار قوی در آن محل نصب شود که امیدواریم آب حاصل از آن بیشتر و با کیفیت‌تر آب دو چاه قبلی باشد.

 

تعطیل عمومی تهران؛ آلودگی هوا یا اعتصاب رانندگان اتوبوسرانی؟

استانداری تهران از تعطیلی کلیه ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران در روز سه‌شنبه ۲۷ اردیبهشت خبر داد. علت، آلودگی هوا ذکر شده است. یک فعال سیاسی می‌گوید این تعطیلی با اعتصاب رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی مرتبط است.

ادامه

اجتماعی, ایران, حقوق بشر, محیط زیست