شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

اجلاس دو روزه سران کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی معروف به “ناتو” به میزبانی شهر لاهه هلند، روز چهارشنبه ۲۵ ژوئن درحالی به کار خود پایان داد که شکاف و اختلافات میان اعضای این سازمان درباره افزایش سهم تامین هزینه‌های نظامی آن همچنان ادامه دارد. به گزارش CGTN : در این اجلاس، اگرچه اعضای ... شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

ادامه

اقتصادی, جنگ سرد, جهان, گزارش, ناتو, هلند

ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

سران کشورهای عضو ناتو در هلند در بیانیه ای ۵ بندی ادعا کردند: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا – آتلانتیک است! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سران کشورهای عضو ناتو که در هلند گرد هم آمدند پس از یک اجلاس کوتاه، از افزایش چشمگیر هزینه‌های دفاعی حمایت کرده و تعهد ... ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

ادامه

آلبانی, آمریکا, اروپا, اقتصادی, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, گزارش, ناتو, هلند

روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

کاخ کرملین اعلام کرد که ناتو برای توجیه افزایش ۵ درصدی هزینه‌های نظامی خود نیاز دارد تا روسیه را تهدیدی شیطان جلوه دهد. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «کاخ کرملین» امروز -سه‌شنبه- اعلام کرد که ناتو در مسیر نظامی‌سازی گسترده قرار دارد و مصمم است تا روسیه را به عنوان «وجودی جهنمی» به ... روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

رئیس‌جمهوری فنلاند: عصر سلطه غرب به پایان رسیده است

رئیس‌جمهور فنلاند با بیان اینکه عصر سلطه غرب به پایان رسیده گفت که جهان به سوی نظم جهانی چند قطبی در حرکت است. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، «الکساندر اشتوب» رئیس‌جمهور فنلاند، با بیان اینکه جهان به سمت یک نظم جهانی چندقطبی در حال حرکت است، اذعان کرد که دوران سلطه غرب به ... رئیس‌جمهوری فنلاند: عصر سلطه غرب به پایان رسیده است

ادامه

تحلیل, جنگ سرد, جهان, جهان چند قطبی, شمال اروپا, غرب, فنلاند, ناتو

مسکو: بهبود روابط با اروپا تنها با تغییر رهبران این کشورها ممکن است

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی تأکید کرد که روابط میان مسکو و کشورهای اروپایی تنها زمانی می‌تواند بهبود یابد که رهبرانی در این کشورها به قدرت برسند که سیاست‌های خصمانه خود علیه روسیه را کنار بگذارند. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه تنظیم مجدد ... مسکو: بهبود روابط با اروپا تنها با تغییر رهبران این کشورها ممکن است

ادامه

اروپا, استقلال, تحلیل, روسیه, شرق اروپا

کره شمالی “نیرومندترین موشک جهان” را به نمایش گذاشت

رژیم کره شمالی به مناسبت برگزاری کنگره حزب کارگری حاکم یک موشک بالستیک را به نمایش گذاشت. به نظر کارشناسان این حرکت را می‌توان نوعی قدرت‌نمایی در برابر جو بایدن، رئیس جمهور آینده ایالات متحده تعبیر کرد.

 

رژیم کره شمالی به مناسبت برگزاری کنگره حزب کارگری حاکم یک موشک بالستیک را به نمایش گذاشت. به نظر کارشناسان این حرکت را می‌توان نوعی قدرت‌نمایی در برابر جو بایدن، رئیس جمهور آینده ایالات متحده تعبیر کرد.

کره شمالی در جریان رژه نظامی یک موشک بالستیک نیرومند را معرفی کرد. رژه نظامی به مناسبت کنگره حزب کارگر حاکم برگزار شد. کیم جونگ اون رهبر کشور، در نطق رسمی خود ایالات متحده را بزرگترین دشمن کره شمالی دانست و از گسترش زرادخانه هسته‌ای کشور خبر داد.

 

به گفته خبرگزاری رسمی کره شمالی این موشک تازه از زیردریایی‌ها شلیک می‌شود و خبرگزاری رسمی کشور آن را “نیرومندترین سلاح جهان” خواند.

 

به گفته این خبرگزاری این موشک قادر است “دشمنان را در خارج از قلمرو کشور نابود” کند. چنین تعبیری دلالت بر آن دارد که برد موشک فراتر از خاک شبه جزیره کره است و می‌تواند تا قلمرو ژاپن برسد.

 

کارشناسان معرفی موشک یادشده را به معنای قدرت‌نمایی در برابر جو بایدن، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده، تعبیر کرده‌اند.

 

ارتش آمریکا حدود ۲۸ هزار و ۵۰۰ سرباز در کره جنوبی مستقر کرده و دارای پایگاه نظامی پراهمیتی در ژاپن است.

 

“پیام قوی”

 

به نظر کارشناسان احتمال می‌رود که کیم جونگ اون قصد دارد وضعیت کشورش را به جو بایدن گوشزد کند، رئیس جمهوری که تنها چند روز دیگر زمام امور را در کاخ سفید به عهده می‌گیرد.

 

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در سال‌های گذشته تلاش کرد با هدف برچیده شدن تحریم‌ها با دونالد ترامپ کنار بیاید. میان دو سیاستمدار تعارف‌های زیادی رد و بدل شد اما نتایج ملموسی  در پی نداشت.

 

دو رهبر سه بار با هم دیدار کردند که آخرین آن در فوریه ۲۰۱۹ در هانوی پایتخت ویتنام بود و دستاورد مهمی نداشت.

 

از آن زمان گفت‌وگوهای دو طرف قطع شده و کره شمالی هم به دنبال گسترش برنامه هسته‌ای خود رفته است که به نگرانی کشورهای منطقه به ویژه کره جنوبی دامن می‌زند.

 

رهبر کره شمالی پیش از این به جو بایدن به شدت حمله کرده است. بایدن در جریان رقابت‌های انتخاباتی آمریکا کیم را “جنایتکار” خواند و کیم هم از او به عنوان “سگ هار” نام برد.

دولت ترامپ چین، کوبا، ونزوئلا، کره شمالی، روسیه و ایران را دشمنان ایالات متحده خواند

وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریکا با صدور دو دستورالعمل دولتی اعلام کرد موازین نظارتی جدیدی را برای کنترل انتقال فنآوری‌ها و فعالیت‌های افرادی که ممکن است با سرویس‌های نظامی خارجی همکاری کنند، افزایش می‌دهد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, خبر, روسیه, کره شمالی, کوبا, ونزوئلا

به دنبال هشدار چین، سفر نماینده آمریکا در سازمان ملل به تایوان لغو شد

وزارت خارجه تایوان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، به تصمیم وزارت خارجه آمریکا در لغو سفر سفیر این کشور در سازمان ملل به تایوان احترام می‌گذارد و آن را درک می‌کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, سازمان ملل, شرق آسیا, لوکزامبورک