دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

«راشد اسماعیلوف» متخصص و رئیس انجمن زیست محیطی روسیه بر ضرورت همکاری پایدار بین کشورهای حاشیه خزر برای حل مشکلات این دریا و به ارائه دیدگاه خود در زمینه پیشنهادهای طرح شده از جمله انتقال آب از دریای سیاه برای حل مشکل کاهش سطح آب خزر پرداخت. به گزارش روز جمعه ایرنا، این متخصص محیط‌زیست ... دیدگاه صاحب‌نظر روس درباره پیشنهاد انتقال آب از دریای سیاه برای نجات خزر

ادامه

آذربایجان, اقتصادی, ایران, جهان, خبر, دریای آرال, دریای حزر, دریای سیاه, روسیه, قزاقستان, قفقاز, گرجستان, محیط زیست

برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

خبرگزاری رویترز به‌نقل از بیانیه ساعات پیش دفتر رئیس‌جمهوری برزیل نوشت که این کشور در واکنش به وضع تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. به گزارش ایرنا، دفتر لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را ... برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان

دلیل وسواس «ترامپ» نسبت به گروه بریکس چیست؟

دلیل وسواس «ترامپ» نسبت به این گروه تاکید «بریکس» بر چندجانه‌گرایی و حرکت در مسیر ایجاد نظم چندجانبه بر خلاف رویکرد «دونالد ترامپ» برای احیا و تحمیل هژمونی غرب به رهبری آمریکا را می‌توان دلیلی بر تهدید دانستن گردهمایی این گروه غیرغربی به عنوان ائتلافی ضدغربی از سوی مقام‌های واشنگتن دانست. بریکس چیست؟ «هر کشوری ... دلیل وسواس «ترامپ» نسبت به گروه بریکس چیست؟

ادامه

آلمان, آمریکا, افریقای جنوبی, اقتصادی, امپریالیسم, برزیل, بریکس, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سازمان ملل, شیلی, غرب, مکزیک, هژمونیسم

رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا در اظهاراتی با اشاره به اینکه بریکس نماد امید برای جهانی عاری از هرج و مرج است، تاکید کرد: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده‌ای است که کشورهای جنوب جهان از نیم قرن پیش خواهان آن بوده‌اند. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، میگل ... رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

ادامه

آمریکا, بریکس, تحریم, تحلیل, جهان, سازمان ملل, صلح, کوبا, همبستگی

داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در اظهاراتی در واکنش به تهدید دونالد ترامپ درباره اعمال ۱۰ درصد تعرفه اضافه علیه اعضای بریکس، خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: جهان تغییر کرده است و به امپراتور نیاز ندارد. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از رویترز، داسیلوا در جریان یک نشست خبری پس ... داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اسراییل, ایران, برزیل, بریکس, جهان, چین, روسیه, فلسطین, گرسنگی, گزارش, هندوستان

چین از خروج صدها هزار تولیدات تقلبی فیفا جلوگیری کرد

پلیس چین از خروج صدها هزار قلم از کالاهای تولیدی مرتبط با بازی های جام جهانی و فیفا که به صورت تقلبی ساخته شده است، جلوگیری کرد.

 

در شهر شانگهای پر ازدحام ترین بندر باربری جهان ماموران موفق به کشف ۱۳۰ هزار قلم از کالاهای تولیدی اعم از البسه و توپ های فوتبال شده اند که قرار بوده است در ایام بازی های جام جهانی روسیه از کشور خارج شود.

 

در همین حال اعلام شده است که برخی از شرکت های چینی در ماه های گذشته هزاران قلم کالا را در این شهر تولید کرده اند که تقلبی بوده و قرار بوده است به کلمبیا ارسال شود.

 

روزنامه ‘جه جیانگ’ دیلی در شرق چین گزارش کرده که دستکم ۳۲ هزار قلم کالای تقلبی مربوط به فیفا نیز در شهر ‘یی وو’ از بزرگترین مراکز تجاری چین توقیف شده است.

 

گمرک شهر ‘گوانگ جو’ مرکز استان ‘گوانگ دونگ’ در جنوب چین هم از خروج دستکم ۸ هزار کالای تقلبی از لباس های فوتبال گرفته تا توپ های فوتبال و پرچم کشورهای مختلف جلوگیری کرده است.

 

 

با این حال شرکت چینی ‘کیفورد’ در منطقه هانگژو که مجوز انحصاری تولید عروسک‌ها و اشیا یادگاری دیگر برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را در اختیار دارد کارگرانی را از سرتاسر کشور فراخوانده تا در تولید محصول برای جام جهانی روسیه مشارکت کنند.

 

ساخت میلیون‌ها عروسک در فاصله‌ای اندک تا آغاز جام جهانی کار ساده‌ای نیست، اما شرکت چینی کیفورد در منطقه هانگژو کارگرانی را از سرتاسر کشور فراخوانده تا در تولید محصول برای این سفارش عظیم مشارکت کنند.

 

رئیس این شرکت برای این حجم عظیم سفارش مجبور شده است تا ۳۰ کارخانه در ۱۰ استان دیگر چین را نیز به کار بگیرد.
جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه از روز گذشته آغاز شده است.
ایرنا

وال استریت ژورنال؛ ترامپ اعمال تعرفه بر کالاهای چینی را تایید کرد

به گزارش وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه از مسائل تجاری میان واشنگتن و پکن گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای وارداتی از چین به ارزش ۵۰ میلیارد دلار را تایید کرده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

ترامپ ‘گروه ۷’ را به ‘گروه ۶ دربرابر آمریکا’ مبدل کرد

واشنگتن پست روز یکشنبه در دیدگاهی نوشت: ترامپ با رفتاری که در پایان اجلاس سران گروه هفت در کانادا انجام داد، عملا این گروه را به ‘گروه ۶ در برابر گروه یک (آمریکا)’ مبدل کرد.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, روسیه, کانادا

شی جینپینگ؛ یک‌جانبه‌گرایی، محافظه‌کاری تجاری و واکنش به جهانی‌سازی در حال ورود به اشکال جدیدی است

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در صحبت‌هایش در جریان برگزاری نشست سازمان همکاری شانگهای در چین امروز (یک‌شنبه) خاطرنشان کرد که مجموع قدرت خرید اعضای سازمان همکاری شانگهای تحت رهبری روسیه و چین فراتر از مجموع قدرت خرید اعضای گروه ۷ است.

ادامه

اتریش, اقتصادی, جهان, چین, خبر, روسیه