رهبر حزب کنگره هند به همسویی این کشور با اسرائیل هشدار داد

راهول گاندی با انتقاد از سیاست خارجی دولت مرکزی و حمایت از فراخوان سیاست خارجی مستقل، اظهارداشت که دهلی‌نو در حال افتادن در مدار راهبردی رژیم صهیونیستی اسرائیل و همسویی با این رژیم است. به گزارش ایرنا از خبرگزاری آنی (آسیا نیوز اینترنشنال) راهول گاندی اظهار کرد: این سیاست خارجی هند در حالی اتفاق می ... رهبر حزب کنگره هند به همسویی این کشور با اسرائیل هشدار داد

ادامه

اسراییل, ایران, جنوب آسیا, جهان, دیپلماتیک, راهبردی, صلح, صهیونیسم, غرب آسیا, فلسطین, منافع ملی, هندوستان

وزیر خارجه چین: توافق فعلی بین ایران و آمریکا آغاز راه است، نه نقطه پایان

وانگ یی وزیر امور خارجه چین و محمد اسحاق دارمعاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در گفت‌وگوی تلفنی شامگاه سه‌شنبه ۲۶ خرداد، درخصوص توافق ایران و آمریکا برای امضای یادداشت تفاهم تبادل نظر کردند. به گزارش CGTN : اسحاق دار در این تماس تلفنی، ضمن تشریح جزییات تفاهم مرحله اول بین ایران و ... وزیر خارجه چین: توافق فعلی بین ایران و آمریکا آغاز راه است، نه نقطه پایان

ادامه

آمریکا, ایران, پاکستان, جنوب آسیا, چین, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس, شرق آسیا, شورای امنیت, صلح

جروزالم‌پست: ایران دو سلاح قوی‌تر از بمب هسته‌ای دارد

روزنامه جروزالم‌پست در تحلیلی مدعی شد آنچه آمریکا و اسرائیل را بیش از برنامه هسته‌ای ایران نگران کرده، دو اهرم راهبردی تهران یعنی توانایی تأثیرگذاری بر تنگه هرمز و موقعیت ژئوپلیتیکی ایران در قلب کریدورهای اوراسیاست؛ عواملی که به باور نویسنده، قدرتی فراتر از یک سلاح هسته‌ای برای ایران ایجاد کرده و به محور اصلی ... جروزالم‌پست: ایران دو سلاح قوی‌تر از بمب هسته‌ای دارد

ادامه

آسیای مرکزی, آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تنگه هرمز, جنوب آسیا, جهان, چین, خاورمیانه, راهبردی, روسیه, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, سلاح هسته‌ای, قفقاز, هندوستان

رویترز: اگر محاصره دریایی توسط امریکا پایان نیابد، ایران وارد مذاکره نخواهد شد

رویترز نوشت که اختلافات میان تهران و واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران هنوز پابرجاست و شکاف‌ها کم نشده است و ایران تاکید دارد که اگر محاصره تنگه هرمز توسط امریکا پایان نیابد، وارد دور دوم مذاکره نخواهد شد. میدل ایست نیوز: یک منبع ایرانی بلندپایه به رویترز گفت که اختلافات درباره برنامه هسته‌ای ایران هنوز ... رویترز: اگر محاصره دریایی توسط امریکا پایان نیابد، ایران وارد مذاکره نخواهد شد

ادامه

آمریکا, ایران, برنامه هسته‌ای, پاکستان, تنگه هرمز, جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر, محاصره دریایی, مذاکرات هسته‌ای

سی ان ان: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا دوشنبه در اسلام آباد

یک مقام ارشد ایرانی به سی‌ان‌ان گفت که اسلام‌آباد دوشنبه میزبان دور دیگری از مذاکرات تهران و واشنگتن خواهد بود‌. به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، یک مقام ارشد ایرانی به سی‌ان‌ان گفت که اسلام‌آباد دوشنبه میزبان دور دیگری از مذاکرات تهران و واشنگتن خواهد بود‌.طبق گزارش امروز شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان به گفته یک مقام ایرانی، ... سی ان ان: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا دوشنبه در اسلام آباد

ادامه

آمریکا, ایران, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, خبر

وقتی پای آمریکا به توطئه علیه دولت منتخب در پاکستان باز می‌شود

نخست وزیر پاکستان پنجشنبه شب در گفت وگوی زنده تلویزیونی خطاب به مردم کشورش از پیامدهای خطرناک مداخله خارجی و تهدید علیه یک دولت منتخب در پاکستان سخن گفت و البته ناخواسته در لابه‌لای اظهاراتش به نام آمریکا اشاره کرد و از نقش مستقیم آن علیه اسلام‌آباد پرده برداشت.

 

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از رسانه‌های دولتی پاکستان، «عمران‌خان» با حضور در برنامه زنده تلویزیونی خطاب به مردم این کشور گفت که روزهای آینده برای پاکستان بسیار سرنوشت ساز است زیرا کشور با تهدید خارجی و توطئه برای براندازی شخص اول مملکت روبرو است.

 

عمران‌خان که از مخالفان سرسخت سیاست‌های جنگ طلبانه ایالات متحده در منطقه است، به سابقه کارشکنی آمریکا در اذعان به فداکاری‌های پاکستان در مبارزه با جنگ ناخواسته، پیامدهای ناامنی افغانستان و نتایج مرگبار حملات پهپادهای آمریکا در خاک پاکستان طی سال‌های گذشته پرداخت.

 

وی تاکید کرد: دولت فعلی پاکستان متعهد و مصمم به پیروی از سیاست مستقل خارجی است البته این دیدگاه هرگز به معنی مخالفت با یک کشور خاص و یا دشمن سازی نیست.

 

نخست وزیر پاکستان در لابه‌لای سخنانش پس از اشاره چندباره به سیاست‌های سختگیرانه واشنگتن علیه اسلام‌آباد، ناخواسته گفت که اوایل ماه مارس امسال آمریکا عصبانیت خود را درباره شخص اول مملکت یعنی نخست وزیر پاکستان اعلام کرد.

 

عمران‌خان فورا پس از اشاره به نام آمریکا جمله خود را اصلاح کرد و مجددا گفت: از یک کشور پیام تهدیدآمیزی دریافت کردیم که توسط سفیر ما در پایتخت آن کشور به وزارت خارجه پاکستان ابلاغ شد.

 

شبکه‌های خبری پاکستان همزمان گزارش دادند که عمران‌خان اول با آوردن نام آمریکا گفت که این کشور پشت پرده توطئه علیه دولت منتخب و حمایت از طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر در مجلس پاکستان است، اما عمران‌خان مجددا گفت که یک کشور درپی برکنار شدن من از قدرت است.

 

براساس این گزارش، نخست وزیر پاکستان اعلام کرد که وی هرگز بر حاکمیت، استقلال و سیاست مستقل خارجی کشورش مصالحه نکرده و در برابر توطئه خارجی و همزمان تحرکات ضددولتی جناح مخالف در داخل مقاومت خواهد کرد.

 

وی هرگونه احتمال استعفای خود از منصب نخست وزیری را قاطعانه رد کرد و گفت: روز یکشنبه آینده مسیر و سرنوشت پاکستان تعیین خواهد شد البته در برابر توطئه‌ها ساکت نخواهم ماند.

 

کمیته امنیت ملی پاکستان متشکل از مقام‌های بلندپایه کشوری و لشکری در جلسه‌ای بدون افشای نام کشوری خاص، دخالت خارجی آن در امور داخلی و رفتار غیردیپلماتیک علیه دولت منتخب پاکستان را محکوم کرد.

 

دولت پاکستان قرار شد اعتراض شدید خود را با سفیر کشور مذکور در اسلام‌آباد مطرح و همچنین از طریق سفیر پاکستان در پایتخت آن کشور به مداخله خارجی مطابق با هنجارهای دیپلماتیک پاسخ دهد.

 

دومین جلسه بررسی طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر پاکستان امروز با حضور نمایندگان جبهه مشترک اپوزیسیون در مجلس ملی برگزار شد و نایب رئیس مجلس پاکستان ادامه این جلسه را به روز یکشنبه موکول کرد و قرار شد ۱۴ فروردین جلسه رای گیری برای عدم اعتماد علیه نخست وزیر منعقد شود.

لاوروف: خواهان نظم جهانی متوازن هستیم

وزیر خارجه روسیه در سفر به هند، ضمن قدردانی از موضع دهلی نو در قبال مسئله اوکراین، از اهمیت رابطه راهبردی دو کشور و علاقمندی به برخورداری از نظم جهانی متوازن سخن گفت.

ادامه

استرالیا, امریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

نخست‌وزیر پاکستان از خارج تهدید به مرگ شد / اختصاص بودجه برای براندازی دولت او

«عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان که این روزها با فشار مضاعف از سوی جبهه مشترک اپوزیسیون قرار گرفته و شاهد جدایی مسیر احزاب هم‌پیمان از دولت است، اکنون گفته می‌شود که تهدید به مرگ شده است.

ادامه

پاکستان, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر

دومین روز اعتصاب سراسری کارگران در هند

صدها کارگر امروز (سه‌شنبه) به عنوان بخشی از اعتصاب سراسری دو روزه که از روز دوشنبه آغاز شده است، با پرچم‌های سرخ اتحادیه‌های کارگری که در دست داشتند، در خیابان‌های پایتخت راهپیمایی کردند و شعارهای ضد دولتی سر دادند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگری, هندوستان