روایت معاون نخست وزیر روسیه از رایزنی جولانی در مسکو

معاون نخست وزیر روسیه پیرامون دیدار پوتین و جولانی در مسکو گفت: طرفین درباره پروژه‌های مشخصی در زمینه مشارکت روسیه در حوزه انرژی و حمل و نقل گفتگو کردند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: سوریه نیاز به بازسازی زیرساخت‌های ... روایت معاون نخست وزیر روسیه از رایزنی جولانی در مسکو

ادامه

جنوب آسیا, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوریه, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

آغاز رزمایش نظامی روسیه و هند/ دهلی‌نو در اندیشه سفارش جدید اس‌۴۰۰

رزمایش نظامی روسیه و هند با عنوان «ایندرا – ۲۰۲۵» که ترکیبی از نام انگلیسی دو کشور است، روز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ در هند آغاز شد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این رزمایش تا ۲۳ مهر ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و هدف اصلی، آن تمرین همکاری در ... آغاز رزمایش نظامی روسیه و هند/ دهلی‌نو در اندیشه سفارش جدید اس‌۴۰۰

ادامه

پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, مشارکت راهبردی, هندوستان

چین: ایجاد پایگاه نظامی توسط عاملان بحران افغانستان مخل امنیت منطقه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که در نشست میان نمایندگان تهران، پکن، مسکو و اسلام‌آباد، اعضای شرکت کننده هرگونه استقرار مجدد پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان را مردود دانستند و آن را مغایر با حاکمیت این کشور و تهدیدی برای صلح و ثبات منطقه اعلام کردند. به گزارش ایرنا از نشریه گلوبال‌تایمز، گوئو ... چین: ایجاد پایگاه نظامی توسط عاملان بحران افغانستان مخل امنیت منطقه است

ادامه

استقلال, افغانستان, ایران, بریکس, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, چین, روسیه, سازمان ملل, صلح

مسکو: حضور ۲۳ هزار تروریست در افغانستان، تهدیدی جدی است

شویگو دبیر شورای امنیت روسیه در سفر به افغانستان / نوامبر ۲۰۲۴ دبیر شورای امنیت روسیه گفت: بنا بر برآوردها، حدود ۲۰ سازمان تروریستی بین‌المللی در افغانستان در حال فعالیت هستند که در مجموع بیش از ۲۳ هزار شبه‌نظامی دارند و تهدیدی جدی برای منطقه و جهان محسوب می‌شوند. به گزارش ایرنا، سرگئی شویگو روز ... مسکو: حضور ۲۳ هزار تروریست در افغانستان، تهدیدی جدی است

ادامه

آسیای مرکزی, آمریکا, افغانستان, اقتصادی, ایران, تایلند, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شانگ‌های, غرب, گزارش, لائوس, میانمار

افشاگری روزنامه‌نگار آمریکایی از نقش واشنگتن در گسترش موادمخدر در افغانستان + فیلم

روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکایی نقش واشنگتن را طی ۲ دهه گذشته در تولید و گسترش مواد مخدر در افغانستان افشا کرد. به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه «رادیو دری» افغانستان، «سث هارپ» روزنامه‌نگار تحقیقی معروف آمریکایی در گفت‌ وگو با برنامه «دموکراسی، اکنون» اظهار داشت که نیروهای امریکایی نه تنها در برابر ... افشاگری روزنامه‌نگار آمریکایی از نقش واشنگتن در گسترش موادمخدر در افغانستان + فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, افغانستان, جنوب آسیا, غرب, فیلم, گزارش

وقتی پای آمریکا به توطئه علیه دولت منتخب در پاکستان باز می‌شود

نخست وزیر پاکستان پنجشنبه شب در گفت وگوی زنده تلویزیونی خطاب به مردم کشورش از پیامدهای خطرناک مداخله خارجی و تهدید علیه یک دولت منتخب در پاکستان سخن گفت و البته ناخواسته در لابه‌لای اظهاراتش به نام آمریکا اشاره کرد و از نقش مستقیم آن علیه اسلام‌آباد پرده برداشت.

 

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از رسانه‌های دولتی پاکستان، «عمران‌خان» با حضور در برنامه زنده تلویزیونی خطاب به مردم این کشور گفت که روزهای آینده برای پاکستان بسیار سرنوشت ساز است زیرا کشور با تهدید خارجی و توطئه برای براندازی شخص اول مملکت روبرو است.

 

عمران‌خان که از مخالفان سرسخت سیاست‌های جنگ طلبانه ایالات متحده در منطقه است، به سابقه کارشکنی آمریکا در اذعان به فداکاری‌های پاکستان در مبارزه با جنگ ناخواسته، پیامدهای ناامنی افغانستان و نتایج مرگبار حملات پهپادهای آمریکا در خاک پاکستان طی سال‌های گذشته پرداخت.

 

وی تاکید کرد: دولت فعلی پاکستان متعهد و مصمم به پیروی از سیاست مستقل خارجی است البته این دیدگاه هرگز به معنی مخالفت با یک کشور خاص و یا دشمن سازی نیست.

 

نخست وزیر پاکستان در لابه‌لای سخنانش پس از اشاره چندباره به سیاست‌های سختگیرانه واشنگتن علیه اسلام‌آباد، ناخواسته گفت که اوایل ماه مارس امسال آمریکا عصبانیت خود را درباره شخص اول مملکت یعنی نخست وزیر پاکستان اعلام کرد.

 

عمران‌خان فورا پس از اشاره به نام آمریکا جمله خود را اصلاح کرد و مجددا گفت: از یک کشور پیام تهدیدآمیزی دریافت کردیم که توسط سفیر ما در پایتخت آن کشور به وزارت خارجه پاکستان ابلاغ شد.

 

شبکه‌های خبری پاکستان همزمان گزارش دادند که عمران‌خان اول با آوردن نام آمریکا گفت که این کشور پشت پرده توطئه علیه دولت منتخب و حمایت از طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر در مجلس پاکستان است، اما عمران‌خان مجددا گفت که یک کشور درپی برکنار شدن من از قدرت است.

 

براساس این گزارش، نخست وزیر پاکستان اعلام کرد که وی هرگز بر حاکمیت، استقلال و سیاست مستقل خارجی کشورش مصالحه نکرده و در برابر توطئه خارجی و همزمان تحرکات ضددولتی جناح مخالف در داخل مقاومت خواهد کرد.

 

وی هرگونه احتمال استعفای خود از منصب نخست وزیری را قاطعانه رد کرد و گفت: روز یکشنبه آینده مسیر و سرنوشت پاکستان تعیین خواهد شد البته در برابر توطئه‌ها ساکت نخواهم ماند.

 

کمیته امنیت ملی پاکستان متشکل از مقام‌های بلندپایه کشوری و لشکری در جلسه‌ای بدون افشای نام کشوری خاص، دخالت خارجی آن در امور داخلی و رفتار غیردیپلماتیک علیه دولت منتخب پاکستان را محکوم کرد.

 

دولت پاکستان قرار شد اعتراض شدید خود را با سفیر کشور مذکور در اسلام‌آباد مطرح و همچنین از طریق سفیر پاکستان در پایتخت آن کشور به مداخله خارجی مطابق با هنجارهای دیپلماتیک پاسخ دهد.

 

دومین جلسه بررسی طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر پاکستان امروز با حضور نمایندگان جبهه مشترک اپوزیسیون در مجلس ملی برگزار شد و نایب رئیس مجلس پاکستان ادامه این جلسه را به روز یکشنبه موکول کرد و قرار شد ۱۴ فروردین جلسه رای گیری برای عدم اعتماد علیه نخست وزیر منعقد شود.

لاوروف: خواهان نظم جهانی متوازن هستیم

وزیر خارجه روسیه در سفر به هند، ضمن قدردانی از موضع دهلی نو در قبال مسئله اوکراین، از اهمیت رابطه راهبردی دو کشور و علاقمندی به برخورداری از نظم جهانی متوازن سخن گفت.

ادامه

استرالیا, امریکا, انگلستان, اوکراین, جنگ سرد, جنوب آسیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

نخست‌وزیر پاکستان از خارج تهدید به مرگ شد / اختصاص بودجه برای براندازی دولت او

«عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان که این روزها با فشار مضاعف از سوی جبهه مشترک اپوزیسیون قرار گرفته و شاهد جدایی مسیر احزاب هم‌پیمان از دولت است، اکنون گفته می‌شود که تهدید به مرگ شده است.

ادامه

پاکستان, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر

دومین روز اعتصاب سراسری کارگران در هند

صدها کارگر امروز (سه‌شنبه) به عنوان بخشی از اعتصاب سراسری دو روزه که از روز دوشنبه آغاز شده است، با پرچم‌های سرخ اتحادیه‌های کارگری که در دست داشتند، در خیابان‌های پایتخت راهپیمایی کردند و شعارهای ضد دولتی سر دادند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگری, هندوستان