راهپیمایی‌ در شهرهای مختلف جهان در محکومیت از سرگیری جنگ در غزه

راهپیمایی‌های گسترده‌ای در شهرهای سراسر جهان در روز شنبه برگزار شد و در آن از سرگیری جنگ خونین اسرائیل در نوار غزه محکوم گردید و پرچم‌های فلسطین در میادین پایتخت‌ها برافراشته شد. به گزارش ایسنا، از وین تا استکهلم، از اوکلند تا برلین، موجی از خشم مردمی گسترش یافته است. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی‌ها تاکید ... راهپیمایی‌ در شهرهای مختلف جهان در محکومیت از سرگیری جنگ در غزه

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, اشغالگری, انگلیس, تحریم, جنایات جنگی, حقوق بشر, خاورمیانه, سوئد, صهیونیسم, فلسطین, کودکان, گزارش, مکزیک, نسل‌کشی, همبستگی

موج ورشکستگی شرکت‌های آلمانی به دلیل تحریم روسیه

نماینده پارلمان اروپا از موج ورشکستگی شرکت‌های فعال در حوزه کشاورزی در آلمان به دلیل اعمال تحریم‌ها علیه روسیه خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، آرنو باوسمر نماینده پارلمان اروپا و عضو یکی از احزاب آلمان در سخنان خود در جریان نشست پارلمان اروپا تاکید کرد: تحریم‌های اعمال شده علیه ... موج ورشکستگی شرکت‌های آلمانی به دلیل تحریم روسیه

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, تحریم, جهان, خبر, روسیه

راهبردِ (استراتژیِ) امپریالیسم برای احیای خود

سیاست خارجی دونالد ترامپ مفسران را به‌شدت سردرگم کرده است. موضع‌گیری‌های بسیار متفاوت او در برابر اوکراین و غزه که در مورد اول گویا به‌دنبال صلح است و در مورد دوم پاک‌سازی قومی را درخواست می‌کند مفسران را به این فکر واداشته که آیا تأثیرگذاری او بر امور جهانی “مثبت” است یا خیر. با این ... راهبردِ (استراتژیِ) امپریالیسم برای احیای خود

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, اوکراین, تحریم, تحلیل, دیدگاه, روسیه, سرمایه‌داری, صلح, غرب, فقر, فلسطین

گلوبال تایمز؛ چین تحریم‌ علیه واردات نفت ایران را محکوم کرد

چین اعلام کرد که با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه شرکت‌های چینی به دلیل واردات نفت ایران مخالف است و از حقوق شرکت‌های خود دفاع خواهد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سخنگوی وزارت خارجه چین، مائو نینگ، روز جمعه گفت که چین همواره مخالف سوءاستفاده از تحریم‌های یک‌جانبه غیرقانونی و صلاحیت فراسرزمینی بوده و از ایالات ... گلوبال تایمز؛ چین تحریم‌ علیه واردات نفت ایران را محکوم کرد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, تحریم, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا

تظاهرات میلیونی یمنی‌ها در حمایت از فلسطین+ فیلم

یمنی‌ها در تظاهرات میلیونی امروز خود بر حمایت از فلسطین و محکومیت حملات متجاوزانه آمریکا به کشورشان تاکید کردند. به گزارش ایسنا، راهپیمایی گسترده مردم یمن امروز دوشنبه با شعار «در کنار فلسطین ایستادیم و با تنش آمریکا مقابله می‌کنیم» آغاز شد و جمعیت بزرگی از یمنی‌ها برای تاکید دوباره بر حمایت خود از غزه ... تظاهرات میلیونی یمنی‌ها در حمایت از فلسطین+ فیلم

ادامه

آمریکا, اسراییل, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, صهیونیسم, فلسطین, فیلم, یمن

وزارت خارجه آمریکا، ایران را در لیست سیاه قرار داد

در ادامه دست و پا زدن‌های واشنگتن برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، وزارت خارجه ایالات متحده، جمهوری اسلامی را به همراه چهار کشور دیگر به بهانه «عدم همکاری با آمریکا علیه تروریسم» در لیست سیاه قرار داد.

 

به گزارش فارس، وزارت امور خارجه آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) همزمان با سفر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به اراضی اشغالی اعلام کرد که ایران را به همراه چهار کشور دیگر یعنی کوبا، ونزوئلا، سوریه و کره شمالی به دلیل آنچه که عدم همکاری کامل با ایالات متحده در زمینه مبارزه با تروریسم توصیف کرده، در لیست سیاه قرار داده است.

 

بنا به گزارش خبرگزاری رسمی چین «شینهوا»، وزارت خارجه آمریکا مدعی شده است که پنج کشور مذکور در سال ۲۰۱۹ با تلاش‌های آمریکا در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری نکرده‌اند.

 

این اقدام وزارت خارجه آمریکا همزمان با اتهام‌زنی‌های روز گذشته پامپئو علیه ایران در اراضی اشغالی صورت گرفته است.

 

پامپئو در کنفرانس خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، با ژستی انسان‌دوستانه ضمن متهم کردن دولت ایران گفت که جمهوری اسلامی ایران حتی در شرایط فعلی که مردم این کشور به شدت در تلاش و تحت فشار و باکرونا درگیر هستند، از منابع خود برای «تحریک اقدامات تروریستی» در سراسر جهان سوء استفاده می‌کند و «این مسئله ذات افرادی که این کشور را هدایت می‌کند، آشکار می‌سازد».

 

واشنگتن در حالی ایران و چهار کشور دیگر را به عدم همکاری با تلاش‌های آمریکا در مقابله با تروریسم متهم کرده است که نیروهای آمریکایی تحت فرمان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه ۹۸) در اقدامی تروریستی که بسیاری از جمله برخی مقام‌های آمریکایی آن را اقدامی جنگی توصیف کردند، سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه را به همراه یارانش در نزدیک فرودگاهی در بغداد ترور کردند.

 

آنطور که خبرگزاری «دویچه وله» آلمان گزارش کرده است، یکی از پیامدهای قرارگیری در لیست سیاه آمریکا، منع صادرات نظامی آمریکا به کشورهایی است که در این لیست قرار گیرند.

 

در هفته‌های اخیر، مقام‌های آمریکا از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا دست و پازدن‌های خود را تشدید بخشیده‌اند به امید آنکه بتوانند، قطعنامه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را که در اکتبر ۲۰۲۰ (اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه) منقضی می‌شود، تمدید کنند.

 

در همین راستا، «برایان هوک» نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران روز گذشته (چهارشنبه) طی یادداشتی در روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» بار دیگر ادعاهای دیگر مقام‌های کشورش در خصوص تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران و در صورت عدم موفقیت، بازگرداندن تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.

 

وی مدعی شد که واشنگتن «در هر صورت»، تضمین می‌کند که تحریم‌های تسلیحاتی ایران بر جای خود باقی بماند.

پارلمان اروپا خواهان لغو تحریم‌ها شد

اعضای پارلمان اروپا با  ابزار نگرانی از تأثیر تحریم‌ها بر مقابله کشورها با «کووید-۱۹» خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشورهای آسیب دیده شدند.

ادامه

اتحادیه اروپا, ایران, تحریم, جهان, خبر, سازمان ملل, سوریه, کره شمالی, کوبا, لیبی, ونزوئلا

اندیشکده آتلانتیک: چین به ایران کمک میکند اما آمریکا دخالت و تحریم

یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی در زمینه روابط گرم ایران و چین نوشت، سیاست نگاه به شرق برای ایران موضوعی کم اهمیت نیست بلکه ضرورتی راهبردی است.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, مقاله

دانشجویان چینی با دور زدن تحریم‌های آمریکا به کوبا کمک کردند

دانشجویان چینی فارغ التحصیل از دانشگاه‌های کوبا حدود ۲۰ هزار دلار جمع کردند تا تجهیزات پزشکی محافظتی برای این کشور تهیه کنند که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا, کوبا, همبستگی