آمریکا رئیس‌جمهور کوبا را تحریم کرد

آمریکا در اقدامی که به تنش‌ها با هاوانا دامن می‌زند، رئیس‌جمهور کوبا را مشمول تحریم‌های صدور ویزا قرار داد. به گزارش ایسنا، ایالات متحده محدودیت‌های ویزایی علیه «میگل دیاز-کانل» رئیس‌جمهور کوبا اعمال و هاوانا را به نقض حقوق بشر متهم کرده است. همچنین «آلوارو لوپز میرا» وزیر دفاع کوبا و «لازارو آلبرتو آلوارز کاساس» وزیر ... آمریکا رئیس‌جمهور کوبا را تحریم کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, امپریالیسم, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, روسیه, کمونیسم, کوبا, همبستگی, ونزوئلا

پیشنهاد اعطای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۶ به فرانچسکا آلبانیز

«ماتیاز نِمِتش» عضو پارلمان اروپا پیشنهاد کرده است تا فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، نامزد دریافت جایزه صلح نوبل سال ۲۰۲۶ شود. به گزارش بامداد جمعه ایرنا از الجزیره، این در حالی است که واشنگتن به تازگی آلبانیز را به دلیل اقداماتش علیه اسرائیل و پیگیری ... پیشنهاد اعطای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۶ به فرانچسکا آلبانیز

ادامه

آمریکا, اروپا, اسراییل, ایتالیا, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, صلح, فرانسه, فلسطین, یونان

عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

سازمان عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را، حمله به اصول عدالت بین‌الملل دانست و از جامعه جهانی خواست این اقدام را محکوم کند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، سازمان عفو بین‌الملل طی بیانیه‌ای تحریم‌های آمریکا علیه «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در فلسطین اشغالی را محکوم ... عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

ادامه

آپارتایت, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, بیانیه, تحریم, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین

رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا در اظهاراتی با اشاره به اینکه بریکس نماد امید برای جهانی عاری از هرج و مرج است، تاکید کرد: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده‌ای است که کشورهای جنوب جهان از نیم قرن پیش خواهان آن بوده‌اند. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، میگل ... رئیس جمهور کوبا: سازمان ملل به شدت نیازمند اصلاحات گسترده است

ادامه

آمریکا, بریکس, تحریم, تحلیل, جهان, سازمان ملل, صلح, کوبا, همبستگی

نخست وزیر اسلواکی: «پرده آهنین» دوباره به اروپا برگشته است

نخست وزیر اسلواکی با تاکید بر اینکه سیاست پرده آهنین بار دیگر به اروپا بازگشته، نسبت به این اتفاق اظهار تاسف کرد. به گزارش ایسنا، «رابرت فیتسو»، نخست وزیر اسلواکی در یک سخنرانی با انتقاد به رویکردهای روس‌هراسانه و مستبدانه رهبران اروپا اظهار داشت: «آنها می‌خواهند بار دیگر جدایی میان غرب و شرق ایجاد کنند. ... نخست وزیر اسلواکی: «پرده آهنین» دوباره به اروپا برگشته است

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, تحریم, تحلیل, روسیه, شرق, صلح, غرب

وزارت خارجه آمریکا، ایران را در لیست سیاه قرار داد

در ادامه دست و پا زدن‌های واشنگتن برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، وزارت خارجه ایالات متحده، جمهوری اسلامی را به همراه چهار کشور دیگر به بهانه «عدم همکاری با آمریکا علیه تروریسم» در لیست سیاه قرار داد.

 

به گزارش فارس، وزارت امور خارجه آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) همزمان با سفر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به اراضی اشغالی اعلام کرد که ایران را به همراه چهار کشور دیگر یعنی کوبا، ونزوئلا، سوریه و کره شمالی به دلیل آنچه که عدم همکاری کامل با ایالات متحده در زمینه مبارزه با تروریسم توصیف کرده، در لیست سیاه قرار داده است.

 

بنا به گزارش خبرگزاری رسمی چین «شینهوا»، وزارت خارجه آمریکا مدعی شده است که پنج کشور مذکور در سال ۲۰۱۹ با تلاش‌های آمریکا در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری نکرده‌اند.

 

این اقدام وزارت خارجه آمریکا همزمان با اتهام‌زنی‌های روز گذشته پامپئو علیه ایران در اراضی اشغالی صورت گرفته است.

 

پامپئو در کنفرانس خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، با ژستی انسان‌دوستانه ضمن متهم کردن دولت ایران گفت که جمهوری اسلامی ایران حتی در شرایط فعلی که مردم این کشور به شدت در تلاش و تحت فشار و باکرونا درگیر هستند، از منابع خود برای «تحریک اقدامات تروریستی» در سراسر جهان سوء استفاده می‌کند و «این مسئله ذات افرادی که این کشور را هدایت می‌کند، آشکار می‌سازد».

 

واشنگتن در حالی ایران و چهار کشور دیگر را به عدم همکاری با تلاش‌های آمریکا در مقابله با تروریسم متهم کرده است که نیروهای آمریکایی تحت فرمان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه ۹۸) در اقدامی تروریستی که بسیاری از جمله برخی مقام‌های آمریکایی آن را اقدامی جنگی توصیف کردند، سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه را به همراه یارانش در نزدیک فرودگاهی در بغداد ترور کردند.

 

آنطور که خبرگزاری «دویچه وله» آلمان گزارش کرده است، یکی از پیامدهای قرارگیری در لیست سیاه آمریکا، منع صادرات نظامی آمریکا به کشورهایی است که در این لیست قرار گیرند.

 

در هفته‌های اخیر، مقام‌های آمریکا از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا دست و پازدن‌های خود را تشدید بخشیده‌اند به امید آنکه بتوانند، قطعنامه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را که در اکتبر ۲۰۲۰ (اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه) منقضی می‌شود، تمدید کنند.

 

در همین راستا، «برایان هوک» نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران روز گذشته (چهارشنبه) طی یادداشتی در روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» بار دیگر ادعاهای دیگر مقام‌های کشورش در خصوص تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران و در صورت عدم موفقیت، بازگرداندن تمامی تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.

 

وی مدعی شد که واشنگتن «در هر صورت»، تضمین می‌کند که تحریم‌های تسلیحاتی ایران بر جای خود باقی بماند.

پارلمان اروپا خواهان لغو تحریم‌ها شد

اعضای پارلمان اروپا با  ابزار نگرانی از تأثیر تحریم‌ها بر مقابله کشورها با «کووید-۱۹» خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشورهای آسیب دیده شدند.

ادامه

اتحادیه اروپا, ایران, تحریم, جهان, خبر, سازمان ملل, سوریه, کره شمالی, کوبا, لیبی, ونزوئلا

اندیشکده آتلانتیک: چین به ایران کمک میکند اما آمریکا دخالت و تحریم

یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی در زمینه روابط گرم ایران و چین نوشت، سیاست نگاه به شرق برای ایران موضوعی کم اهمیت نیست بلکه ضرورتی راهبردی است.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, شرق آسیا, مقاله

دانشجویان چینی با دور زدن تحریم‌های آمریکا به کوبا کمک کردند

دانشجویان چینی فارغ التحصیل از دانشگاه‌های کوبا حدود ۲۰ هزار دلار جمع کردند تا تجهیزات پزشکی محافظتی برای این کشور تهیه کنند که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, شرق آسیا, کوبا, همبستگی