نظرسنجی جدید انجام شده توسط موسسه گالوپ نشان میدهد که حل مشکلات اقتصادی مهمترین اولویت رایدهندگان آمریکایی است. به گزارش باشگاه خبرنگاران: تارنمای آمریکایی «هیل»، براساس یک نظرسنجی جدید انجام شده توسط موسسه گالوپ، کمتر از یک ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر (آبان ماه)، اقتصاد مهمترین مساله مردم آمریکاست. ... نظرسنجی گالوپ: حل مشکلات اقتصادی مهمترین اولویت رایدهندگان آمریکایی است
واشنگتنپست: اختلافات بین نتانیاهو و بایدن در رسانهها دروغ است
با شروع جنگ غزه، دولت بایدن به بزرگترین حامی اسرائیل و دولت نتانیاهو تبدیل شده است. اما در پی جنایات فزاینده اسرائیل، از جمله انفجار پیجرها در لبنان و ترور «سیدحسن نصرالله» دبیرکل مقاومت لبنان، رسانههای غربی با نشر گزارشهایی مدعی عدم آگاهی آمریکا بهعنوان بزرگترین حامی اسرائیل از برنامههای این رژیم شدند و نوشتند ... واشنگتنپست: اختلافات بین نتانیاهو و بایدن در رسانهها دروغ است
شورای آتلانتیک: ایالات متحده مهمترین مانع در تقویت نظامی اتحادیه اروپا بوده است
اندیشکده «شورای آتلانتیک» در تحلیلی ایالات متحده را یکی از موانع مهم در استقلال نظامی اتحادیه اروپا خواند و از واشنگتن خواست تا به بروکسل در تقویت بنیه نظامی بومی و راهبرد صنعت دفاعی خود کمک کند. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این اتاق فکر آمریکایی در چارچوب بررسی برنامه سیاست مشترک ایالات متحده ... شورای آتلانتیک: ایالات متحده مهمترین مانع در تقویت نظامی اتحادیه اروپا بوده است
رهبر کرهشمالی: به یک ابرقدرت هستهای تبدیل میشویم
خبرگزاری دولتی کرهشمالی امروز سهشنبه، گزارش داد، رهبر کرهشمالی گفت کشورش گامهایش را برای تبدیل شدن به یک ابرقدرت نظامی با سلاحهای هستهای تسریع خواهد کرد و در صورت حمله دشمن، استفاده از آنها را رد نمیکند. به گزارش ایسنا، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی برای دومین بار طی یک هفته شخصا از «کیم یوک ... رهبر کرهشمالی: به یک ابرقدرت هستهای تبدیل میشویم
پمپئو: ایران میتواند اسرائیل را ۲ هزار و ۵۰۰ بار نابود کند
مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا در اذعان به قدرت موشکی ایران اعلام کرد که تعداد زیاد موشک های ایران به این معنی است که این کشور میتواند ۲ هزار و ۵۰۰ بار اسرائیل را نابود کند. به گزارش دوشنبه شب ایرنا, پمپئو که در دولت دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا فعالیت میکرد, در ... پمپئو: ایران میتواند اسرائیل را ۲ هزار و ۵۰۰ بار نابود کند
نیویورک تایمز: آیا سیاست خارجی متفاوت سندرز میتواند او را پیروز انتخابات ۲۰۲۰ کند؟
ژامل بویی در نیویورک تایمز نوشت: برجستهترین پیام انتخاباتی سندرز در حوزه اقتصاد است که حول محور انتقاد از نابرابری کاپیتالیستی، محکومیت ابرثروتمندان و فراخوانی برای توسعه برنامههای تامین اجتماعی جدید شکل گرفته است. این وعدهها به او کمک کرد تا در دور پیشین به عنوان دومین کاندیدای حزب دموکرات برگزیده شود و این بار نیز برای انتخابات بعدی، سرلوحه کمپین تبلیغاتی او با عنوان «تکمیل انقلاب» قرار گرفته است.
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: متاسفانه در رقابت برای انتخابات ۲۰۲۰ از لحاظ مواضع اقتصادی، سندرز چندان از سایر کاندیداها متمایز نیست. رقبای او نیز وعدههای اقتصادی او مانند خدمات درمانی رایگان را شعار خود قرار دادهاند: الیزابت وارن یک طرح جامع برای درمان کودکان دارد؛ کوری بوکر طرحی برای کاهش قیمت مسکن دارد؛ یا کامالا هریس که لایحهای پیشنهادی مبتنی بر اعتبار مالیات بر درآمد دارد و پرداخت نقدی ماهانه به طبقه متوسط را در برمیگیرد.
اما سندرز بدون مزیت هم نیست. اگر در سال ۲۰۱۶ او سیاست خارجی ناپخته ای داشت، در سال ۲۰۱۹ او یکی از معدود کاندیداهایی است که برنامهای جامع برای سیاست خارجی آمریکا دارد. این سیاست، تمرکز او بر عدالت سیاسی و اقتصادی در داخل آمریکا را به پروژه عظیمتری در سطح بینالمللی به منظور همکاری و یکپارچگی گره میزند که ضداستبدادی و مروج ارزشهای مردمسالارانه است. سندرز ماهیت طرح پیشنهادی خود برای سیاست خارجی را در دو سخنرانی بیان کرده است: یک بار در سخنرانی سال ۲۰۱۷ در کالج وستمینیستر میسوری (که با یادی از سخنان چرچیل برای ارائه طرح پرده آهنین آغاز شد) و دیگری در اکتبر گذشته طی سخنرانی در دانشکده مطالعات بینالملل جان هاپکینز.
در سخنرانی دانشکده جان هاپکینز، سندرز تصویری کلی از شرایط فعلی روابط بینالملل ارائه کرد. از نظر او نبرد ایدئولوژیک در قرن بیستویکم، ناظر بر تقابل آمریکای لیبرال دموکرات با رقبای غیرلیبرال و اقتدارگرا نیست بلکه جهان، صحنه رویارویی مردم آزادیخواه با مخالفان آزادی در داخل و خارج کشورهای خود در سرتاسر جهان است. امروز شاهد رویارویی با حرکت جهانی به سوی الیگارشی، اشرافی گری و استبداد با موج مطالبه دموکراسی، برابری و عدالت اجتماعی، اقتصادی، نژادی و زیستمحیطی هستیم. در بستر چنین نگاهی به جهان، ترامپ تنها یکی از فرصتطلبانی است که از واهمه، نگرانی و تعصب مردم عادی برای تصاحب قدرت سوءاستفاده کرده است.
سندرز فهرستی از متهمان و شرکای جرم در این وضعیت را نیز ارائه میکند. او طی سخنرانی در جان هاپکینز، ولادیمیر پوتین از روسیه، ویکتور اوربان از مجارستان، بولسونارو از برزیل، نتانیاهو از اسراییل و بن سلمان از عربستان را بخشی از محور فساد و خودکامگی در جهان مینامد. همچنین او به برخی میلیاردرهای آمریکایی مانند رابرت مرسر و شلدون آدلسون به خاطر ترویج افکار مشترک در حوزه عدم مدارا و تعصب اشاره میکند که در جبهه مشترکی از خودکامگی میگنجند. در حالی که سندرز نسبت به ونزوئلا در این سخنرانی سکوت کرده، در سایر سخنرانیها عملکرد مادورو را نیز به باد انتقاد میگیرد اما در عین حال با مداخله آمریکا در این کشور نیز مخالفت میکند.
از نظر سندرز آمریکا باید یک نظم نوین جهانی ایجاد کند که ضمن محدود کردن حکومت های خودکامه، پاسخگویی مردمسالارانه را به سرمایهداری جهانی بقبولاند. همچنین باید همکاری جهانی برای مقابله با تهدیدات اقلیمی را در دستور کار قرار دهد و نه تنها میان حکومتها بلکه میان مردم جهان نیز ائتلافی برای همکاری به وجود بیاورد و این حقیقت را بپذیرد که امنیت و رفاه آمریکا به امنیت و رفاه سایر کشورها وابسته است.
برای موفقیت این پروژه، آمریکاییها باید انصاف و برابری را در کشور خود نیز برقرار کنند. به اعتقاد سندرز: «اگر قرار باشد مرزهای مردمسالاری و عدالت را در جهان گسترش دهیم و دیگران ما را جدی تلقی کنند، باید آن ارزشها را در داخل کشورمان نیز پیاده کنیم». این چشماندازی زیبا و توسعهیافته از مطالبه گری سندرز برای یک انقلاب سیاسی است. او سخنان خود در جان هاپکینز را اینگونه به پایان میرساند: «یک جنبش جهانی که متکی به نگاهی مشترک به شکوفایی، امنیت و حیثیت تمام انسانها است». اما معلوم نیست که سندرز در مقام ریاستجمهوری با تنش در روابط با چین یا انحطاط دموکراسی در شرق اروپا مانند لهستان چگونه برخورد خواهد کرد. البته سندرز در این مواضع تنها نیست. الیزابت وارن نیز طرحی برای سیاست خارجی ریخته که مانند سندرز متمرکز بر حمایت از دموکراسی و مقابله با فساد در جهان است و به طور تفصیلی نحوه تحقق آن را معلوم میکند.
اما وارن کمپین تبلیغاتی خود را پیرامون تغییر دادن قواعد اقتصادی آمریکا شکل داده است. اگرچه سندرز به راحتی میتواند در این زمینه با او رقابت کند، پیشقدمی او در اتخاذ این مواضع طی انتخابات پیشین ممکن است برای بسیاری از رایدهندگان اهمیتی نداشته باشد. عاملی که موجب تمایز سندرز از سایر رقبا در این حوزه میشود، رویکرد عملگرایانه و تبیین شده در سیاست خارجی و ترکیب نگرانیهای داخلی و خارجی با یکدیگر است. او میتواند وارد حوزههای جدیدی شود و مباحث بدیعی درباره نقش آمریکا در جهان امروز را مطرح کند. او میتواند مجموعهای از ایدههای پیشتازانه را به گفتمان حزب دموکرات وارد کند و رقبایش را مجبور کند که به زبان او به این مباحث بپردازند.
کوهن: ترامپ قدرت را به صورت مسالمتآمیز واگذار نمیکند / ترامپ یک «نژادپرست، فریبکار و متقلب» است
به گزارش شبکه خبری سی ان بی سی، مایکل کوهن وکیل پیشین دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در جلسه استماعی در مجلس نمایندگان آمریکا نسبت به واکنش ترامپ به شکست در انتخابات ابراز نگرانی کرد.
اهداف مسکو در آمریکا در صورت حمله واشنگتن به روسیه
شبکه تلویزیون دولتی «روسیه-۱» فهرستی از ۵ مرکز تصمیمگیری اصلی آمریکا را منتشر کرد که در صورت حمله این کشور به روسیه با موشکهای هایپرسونیک (مافوق صوت) مسکو منهدم خواهند شد.
اعتراض کارکنان مایکروسافت به قرارداد ۴۸۰ میلیون دلاری با ارتش آمریکا
تارنمای خبرگزاری رویترز نوشت: ۹۴ نفر از کارکنان شرکت مایکروسافت در طوماری، به قرارداد ۴۸۰ میلیون دلاری این شرکت برای فروش هدست های «واقعیت افزوده» (augmented-reality) به ارتش آمریکا اعتراض کرده و خواستار لغو آن شدند. به گزارش رویترز، کارکنان مایکروسافت با انتشار طوماری در توییتر، این طور عنوان کرده اند که کار آنها ... اعتراض کارکنان مایکروسافت به قرارداد ۴۸۰ میلیون دلاری با ارتش آمریکا
انتقاد شدید برنی سندرز از وضعیت اقتصادی دولت آمریکا
برنی سندرز در پیامی در توئیتر با انتقاد از وضعیت اقتصادی آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا اعلام کرد: ما ثروتمندترین کشور در تاریخ جهان هستیم.