وضعیتِ ناگوارِ جوانان خانواده‌های کارگری در ایران

وضعیتِ جوانان خانواده‌های کارگری در ایران یکی از مهم‌ترین مشکل‌های اجتماعی و اقتصادی است که کشور در حال حاضر با آن روبروست. این جوانان با چالش‌هایی متعدد روبه‌رویند. این چالش‌ها اثرهای شکاف طبقاتی‌ای مانند فقر اقتصادی، نابرابری در دسترسی یافتن به آموزش و فرصت‌های شغلی، و همچنین تبعیض اجتماعی را شامل می‌شوند. مشکل‌ها فقط ناشی ... وضعیتِ ناگوارِ جوانان خانواده‌های کارگری در ایران

ادامه

اجتماعی, اختلاف طبقاتی, استبداد, تبعیض جنسیتی, تحلیل, جوانان, درمان, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فقر, منافع ملی

اولویت‌های «بریکس» در دوره ریاست برزیل اعلام شد

برزیل در دوره ریاست این کشور بر «بریکس»، اولویت‌ها و محورهای اصلی فعالیت هایش در نهاد مذکور را رسانه ای کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلویزیون «بریکس»، دولت برزیل سندی را منتشر کرد که در آن خلاصه‌ای از اولویت‌های دوره ریاست این کشور بر این نهاد رسانه‌ای شده است. بر اساس اعلام ... اولویت‌های «بریکس» در دوره ریاست برزیل اعلام شد

ادامه

امنیتی, برزیل, بریکس, جنوب, جهان, خبر, دارو و درمان

وانگ یی: اگر آمریکا بر سرکوب و مهار چین اصرار داشته باشد، چین قطعاً تا پایان مقابله خواهد کرد

«وانگ یی»، عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و وزیر امور خارجه چین که در شصت و یکمین کنفرانس امنیتی مونیخ شرکت کرده، در پاسخ به سوالی درباره روابط چین-آمریکا اظهار داشت که سیاست چین در قبال ایالات متحده پایدار و ثابت است و به راحتی تغییر نخواهد کرد که نشان دهنده عزم راهبردی ... وانگ یی: اگر آمریکا بر سرکوب و مهار چین اصرار داشته باشد، چین قطعاً تا پایان مقابله خواهد کرد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, جنگ سرد, جهان, چین, سازمان ملل, همزیستی مسالمت آمیز

اکونومیست: برتری نظامی آمریکا در خطر است

اکونومیست می‌گوید که آمریکا به سلاح‌های جدید، تامین کنندگان جدید و یک سیستم تدارکات نظامی جدید نیاز دارد، زیرا برتری نظامی این کشور در خطر است. باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه اکونومیست در گزارشی نوشت: «آمریکا به تسلیحات جدید، تأمین‌کنندگان جدید و سیستم جدیدی برای تدارکات نظامی نیاز دارد تا بتواند در جنگ‌های آینده پیروز شود». ... اکونومیست: برتری نظامی آمریکا در خطر است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, چین, روسیه

شرکت ایلان ماسک کارخانه تولید باتری «مگاپک» را در چین افتتاح کرد

شرکت تسلا متعلق به ایلان ماسک امروز سه‌شنبه، یک کارخانه ۲۰۰ میلیون دلاری تولید باتری مگاپک را در شانگهای افتتاح کرد. این کارخانه که در نزدیکی گیگافکتوری تسلا قرار دارد، نخستین واحد تولید مگاپک این شرکت در خارج از آمریکا محسوب می‌شود و ظرفیت تولید سالانه ۱۰ هزار باتری را دارد. به گزارش عصر سه‌شنبه ... شرکت ایلان ماسک کارخانه تولید باتری «مگاپک» را در چین افتتاح کرد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

نماینده مجلس: فروش نفت کشور تا ۲۰ برابر کاهش یافته است

به گفته حشمت‌الله فلاحت‌پیشه فروش نفت ایران تا ۲۰ برابر کمتر شده است. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است که وزارت خارجه باید راهی برای برون‌رفت از این وضعیت بیابد.

 

به گزارش دویچه وله؛ حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت که فروش نفت ایران با کاهش تا ۲۰ برابری روبروست و این موضوع مهمی است که وزارت امور خارجه ایران باید برای تغییر آن “راهبردی را طراحی کرده و به گونه‌ای عمل کند که کشور بتواند در اولین سال پایان کوچک شدن اقتصاد، گام‌های تازه‌ای را برداشته تا بخشی از مشکلات مردم حل شود”.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که سه‌شنبه ۱۴ آبان (۵ نوامبر) در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت درباره اعلام گام چهارم در کاهش تعهدات برجامی از سوی حسن روحانی نظر می‌داد، گفت که به عقیده او برجام دچار “خواب زمستانی” شده و “تلنگر گام چهارم هم به حدی جدی نیست که خواب زمستانی حاکم بر برجام را بر هم زده و شرایط تازه‌ای را ایجاد کند”. به گفته فلاحت‌پیشه، این خواب از زمانی شروع شد که سفر روحانی به نیویورک به نتیجه‌ای نرسید.

 

رئیس جمهور ایران سه‌شنبه از برداشتن “گام چهارم کاهش تعهدات برجامی” از فردا چهارشنبه ۱۵ آبان خبر داد. به گفته او “گازدهی به سانتریفیوژها” در تأسیسات هسته‌ای فردو، چهارمین گام جمهوری اسلامی در کاهش تعهداتش در رابطه با توافق اتمی خواهد بود. در پی اعلام این خبر اروپا و روسیه در خصوص فروپاشی برجام ابراز نگرانی کردند. جمهوری اسلامی به اعضای باقی‌مانده در برجام، به‌خصوص کشورهای اروپایی، تا ۱۴ آبان‌ماه فرصت داده بود تا “تعهدات بانکی و نفتی” خود را در قبال تهران انجام دهند و برای تسهیل مبادلات بانکی و فروش نفت ایران “گام‌های عملی” بردارند.

 

فلاحت‌پیشه در ادامه مصاحبه با خانه ملت گفت: «ما نمی‌توانیم منتظر دیپلماسی تازه‌ای در حوزه برجام باشیم زیرا اولویت‌ها تغییر کرده، ترامپ خود درگیر استیضاح، اروپایی‌ها درگیر برگزیت و خاورمیانه نیز درگیر ناآرامی‌های کشورهایی هستند که هر کدام با چالش‌های خاص خود مواجه هستند.»

 

در نتیجه به نظر فلاحت‌پیشه مسئله اتمی ایران دیگر در کانون توجه رسانه‌ها و دیپلماسی غرب قرار ندارد، و اما همزمان مشکل کاهش شدید فروش نفت ایران پابرجاست و بر اقتصاد ایران و مردم این کشور فشار وارد می‌آورد.

 

پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای در اردیبهشت سال گذشته تحریم‌های لغو یا تعلیق شده علیه ایران دوباره اعمال شدند. آمریکا هدف از تشدید تحریم‌ها را به صفر رساندن صادرات نفت و وارد کردن “فشار حداکثری” بر جمهوری اسلامی به منظور کشاندن ایران به پای میز مذاکره عنوان کرده است. چشم‌انداز این مذاکرات دست یافتن به توافق جدیدی عنوان شده که برای همیشه به نگرانی‌ها در مورد برنامه اتمی، فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه‌های موشکی تهران خاتمه دهد.

 

جمهوری اسلامی در ماه‌های پیش از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای به طور میانگین بیش از دو و نیم میلیون بشکه نفت در روز صادر می‌کرد.

 

مطابق گزارش‌هایی که تا پیش از این منتشر شده بودند فروش نفت ایران در ماه‌های گذشته به ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته بود. برخی برآوردها این میزان را تا ۲۰۰ هزار بشکه و حتی کمتر ارزیابی کرده‌اند.

قول چین برای تامین مواد اولیه دارویی ایران

اعضای یک هیات تجاری تخصصی از استان هوبِی چین که در زمینه مواد اولیه و تجهیزات تولید دارو فعال هستند، با حضور در اتاق بازرگانی تهران و دیدار با نمایندگان این حوزه تاکید کردند آمادگی لازم برای تامین نیازهای صنعت داروی ایران در حوزه مواد اولیه و تجهیزات را دارند.

ادامه

اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا

اعلام آمادگی ۳۲ شرکت اروپایی برای حضور در صنعت نفت ایران

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران از اعلام آمادگی ۳۲ شرکت اروپایی برای حضور در صنعت نفت ایران خبر داد و گفت: این شرکت‌ها برای همکاری با شرکت‌های ایرانی خواستار ضمانت وزارت نفت هستند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اقتصادی, المان, انگلستان, ایتالیا, ایران, تحریم, جهان, خاورمیانه, خبر, رومانی, لهستان, هلند, یونان

آسه‌آن، چرخش ۱۸۰ درجه در ۵۰ سال؛ صف‌آرایی در برابر ترامپ

اتحادیه کشورهای جنوبی شرق آسیا (آسه‌آن) حدود نیم قرن پس از تاسیس با انگیزه مقابله با نفوذ فزاینده کمونیسم و شوروی در شرق آسیا این‌بار در حال صف‌آرایی در برابر آمریکا و سیاست‌های اقتصادی دولت این کشور است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, اندونزی, چین, خبر, روسیه, ژاپن, سازمان ملل, سنگاپور, شرق آسیا, فیجی, فیلیپین, کامبوج, کره جنوبی, هندوستان, ویتنام