پیشنهاد شتابزده «مالکیت» غزه؛ طرحی که دولتمردان ترامپ هم گردن نمی‌گیرند

نیویورک تایمز نوشته است: وقتی ترامپ پیشنهاد خود را برای تصاحب مالکیت غزه توسط آمریکا اعلام کرد، حتی اعضای ارشد کاخ سفید و دولتش هم شوکه شدند. به گفته افراد مطلع اگرچه اعلامیه او رسمی و متفکرانه به نظر می‌رسید – اما این طرح فقط روی یک برگه کاغذ بود – دولت او حتی ابتدایی‌ترین ... پیشنهاد شتابزده «مالکیت» غزه؛ طرحی که دولتمردان ترامپ هم گردن نمی‌گیرند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, اشغالگری, امپریالیسم, پاناما, تروریسم, جهان, حقوق بشر, سوریه, عراق, عربستان سعودی, فلسطین, کانادا, گرینلند, گزارش

روسیه: «سازمان توسعه بین‌المللی آمریکا» یک شبکه تبهکار و در جهت زمینه چینی کودتاها فعال بوده است

رئیس مجلس دومای روسیه امروز سازمان توسعه بین المللی آمریکا (USAID) را یک شبکه تبهکار خواند و خواهان مجازات مقام های آن شد. به گزارش ایرنا، خبرگزاری تاس به نقل از مطلب امروز ویاچسلاو ولودین (Vyacheslav Volodin) در پیامرسان تلگرام نوشت که “سازمان توسعه بین المللی ایالات متحده” به یک شبکه تبهکار تبدیل شده که ... روسیه: «سازمان توسعه بین‌المللی آمریکا» یک شبکه تبهکار و در جهت زمینه چینی کودتاها فعال بوده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ارمنستان, اوکراین, بیولوژیکی, جهان, دموکراسی, روسیه, گرجستان, گزارش, مولداوی

ترامپ در دیدار نتانیاهو: عربستان خواستار تشکیل کشور فلسطین نیست

رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار نخست‌وزیر اسرائیل با بیان اینکه «ایران ضعیف نیست و کشوری بسیار قوی است»، مدعی شد: «عربستان سعودی برای عادی سازی روابط خود با اسرائیل، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به‌عنوان یک شرط اعلام نکرده است.» به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل دیدار خود را ... ترامپ در دیدار نتانیاهو: عربستان خواستار تشکیل کشور فلسطین نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, اوکراین, ایران, تشکیلات خودگردان فلسطین, حقوق بشر, خاورمیانه, صلح, عربستان سعودی, فلسطین, قطر, گزارش, مصر

کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به سخنان وزیر خارجه آمریکا که پیونگ را دولتی سرکش خوانده بود، اعلام کرد که کره شمالی پاسخ تحریکات آمریکا را خواهد داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الشرق: کره شمالی از مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا پس از آنکه او کره شمالی را دولتی سرکش ... کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

اعتراف جنجالی «ایلان ماسک»؛ منشاء کرونا یک سازمان جنایت‌کار آمریکایی است

ایلان ماسک اعلام کرد که «سازمان جنایت‌کار» توسعه بین‌المللی آمریکا با استفاده از مالیات مردم آمریکا تحقیقات سلاح بیولوژیکی مانند کووید-۱۹ را تأمین مالی کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس ۲۴، ساعاتی پس از آنکه سخنگوی کاخ سفید رسماً مدعی شد که نهادهای امنیتی این کشور ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌چمهور این کشور ... اعتراف جنجالی «ایلان ماسک»؛ منشاء کرونا یک سازمان جنایت‌کار آمریکایی است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, بیولوژیکی, جهان, چین, خبر

نتایج خونین: اوباما با جهان چه کرده است

به گزارش رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا قصد دارد اولین فرامین را حتی در روز تحلیف امضا کند. ولی عجالتاً میراثی را بیاد می آوریم که اوباما برای جانشین خود به ارث گذاشته است

 

باراک اوباما در ۲۰۰۹ رئیس جمهور شد و وعده داد که در مناسبات آمریکا با بقیه جهان صفحه جدیدی گشوده شود و آمریکا از سیاست تجاوزکارانه دولت پیشین عدول کند. ولی اعمال بعدی کاخ سفید نشان داد که مقاصد وی اصلاً یک معنا نبود

 

برای خیلی‌ها اوباما نماد تغییرات بسوی بهبودی بود. او بجای مداخله در امور داخلی دیگران همکاری برابرحقوق و در عوض راه اندازی جنگ‌ها پایان دادن به اختلافاتی را وعده داد که رهبری پیشین آمریکا آن‌ها را آغاز کرد. این سیاستمدار وعده داد که از رفتار تهدید و ارعاب دولت پیشین بوش پسر خودداری کرده و به ساخت سیستم جدید مناسبات با جهان خواهد پرداخت.

 

انتظارات عمومی از اوباما سبب آن شد که در اکتبر ۲۰۰۹ به او جایزه صلح نوبل به خاطر «مساعی خارق‌العاده در راه تحکیم دیپلماسی بین‌المللی و همکاری میان افراد» اعطا شد. برای اولین با این جایزه بین‌المللی با پرستیژ به سیاستمدار از پیش داده شد — به خاطر دستاورد های آینده که در آن زمان حتمی به نظر می رسید. به این خاطر یأس و ناامیدی از اعمال «صلح سازی» اوباما بسیار زیاد بود.

 
بزودی واهی بودن خیال های خام در مورد رئیس جمهور آمریکا آشکار شد. در همان سال ۲۰۰۹ وی به جهانیان خبر داد که یگان آمریکایی بجای اینکه از افغانستان خارج شود تعداد پرسنل آن ۳۰ هزار نفر بیشتر خواهد شد و خروج سربازان آمریکایی از عراق نیز عملی نشد. ارتش آمریکا رسما از عراق رفت ولی مشاوران متعدد آمریکایی و نظامیان مزدور حمایت شده از طرف واشنگتن در آنجا باقی ماندند.

 

ولی غم و اندوه مربوط به اوباما هنوز در پیش بود. در ۲۰۱۱ واشنگتن از «بهار عربی» در کشور های خاور نزدیک و آفریقا حمایت کرد و در امور سیاسی آن‌ها مداخله نمود و از حوادث جاری در آن‌ها به نفع خود استفاده کرد. در نتیجه ثبات یک منطقه پهناور فرو ریخت، خیلی‌ها کشته شدند، سطح زندگی پایین آمد، جناینکاری و رادیکالیسم اسلامگرا بالا رفت. در مصر اخوان المسلمین — گروه تروریستی روی کار آمد و نظامیان مصر به ناچار آنرا سرنگون کردند و واکنش واشنگتن توأم با عصبانیت بود.

 

سیر حوادث در لیبی نیر جنبه فاجعه باری پیدا کرد. در آنجا در ۲۰۱۱ اعتراض ها علیه معمر قذافی رهبر آن کشور شروع شد که به رویارویی مسلحانه میان ارتش و قیام کنندگان انجامید. غرب به ریاست آمریکا بلافاصله طرف قیام کنندگان را گرفته و جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد را ترتیب داد و در آن قطعنامه ای در باره ایجاد حوزه ممنوع پرواز صادر شد. در نتیجه لیبی هدف تیراندازی سلاح های موجود در دست ارتش آمریکا و یگان های ناتو قرار گرفت. تعداد زیادی از مردم بی‌دفاع کشته شدند. بر اثر مداخله دارنده صلح نوبل آن کشور فروپاشی شد و تا به حال هرج و مرج خونین در آن کشور حکمفرما است.

 
در سال ۲۰۱۱ اوضاع در سوریه وخیم شد. «با مساعدت واشنگتن» اعتراض ها علیه رئیس جمهور بشار اسد به قیامی به قصد سرنگونی دولت تبدیل شد. اوباما بی درنگ رهبر سوریه را به «ملت کشی» متهم کرد. در آن هنگام آمریکا لازم دانست افرادی را به حساب نیاورند که به وسیله آن مخالفان مسلحی کشته می شدند که از آمریکا کمک می گرفتند.

 

در میان گروه‌هایی که از حمایت واشنگتن برخوردار شدند تعداد زیادی از آن‌هایی بودند که از ایدئولوژی اسلام رادیکال پیروی می کردند. از قرار معلوم اوباما تصمیم گرفت به این امر توجه نکند: مبارزه با اسد برای دارنده جایزه صلح نوبل مهمتر از مبارزه با تروریسم شد. کمک‌های نظامی، دیپلماتیک و پولی آمریکا و متحدینش علت ادامه اختلاف خونین در سوریه شد.

 

«دولت اسلامی» از مجموعه گروه‌های تروریستی بر آمده که آمریکا از آن‌ها حمایت می کرد. بسیاری مقام های بلندپایه آمریکا، از جمله سناتور جان مککین در زمان خود با آن‌ها ملاقات کردند. بخشی از تسلیحات آمریکایی تحویل شده به رادیکال ها بدست «دولت اسلامی» می افتاد.

 

این امر به آن گروه امکان داد قدرت خود را بشدت بیشتر کرده و به حملات گسترده در اراضی سوریه و عراق دست بزند. در نتیجه باصطلاح «خلافت» بوجود آمد. اوباما در یکی از اظهارات خود اعتراف کرد که واشنگتن در تشکیل آن گروه سهم مستقیم داشت. او بی پرده گفت: «داعش وارث مستقیم القاعده در عراق است، این گروه پس از هجوم ما به این کشور پدید آمده است».

 
سیاست او در مورد مسکو با شکست مواجه شد. او هیلاری کلینتون را به تصدی وزرت خارجه آمریکا منصوب کرد. وظیفه او تحکیم روابط روسیه و آمریکا بود که بر اثر تجاوز گرجستان به آبخازی و استیای جنوبی ضرر دیده است. نوشته اشتباهی «اضافه بار» به جای «ری ست» که به روسی شباهت دارد و هیلاری دکمه ای با این نوشته برای دیدار با لاوروف آورد یک اشتباه پیشگویانه ای شد.

 

کلاً سیاست خارجه اوباما با شکست روبرو شد. باراک اوباما که با لقب یک فرد صلح ساز پست ریاست جمهوری را اشغال کرد آنرا با غرش توپ‌های جنگ‌هایی که جهان را به جنگ سراسری نزدیک کرد ترک نمود. اعمال تجازکارانه آمریکا برای آن کاری نکردند که برتری خود را در جهان حفظ کند. آمریکا در زمان حکومت اوباما باز هم نفوذ خود را از دست داد و اختلاف با روسیه این امر را به ثبوت می رساند. مسکو نه تنها به آن کشور عظمت طلب جواب شایسته داد بلکه نشان داد که زمان آقایی آمریکا در جهان سپری شده است.

اسپوتنیک

ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

نامزد جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری گفت که طرح رقیب دموکراتش هیلاری کلینتون درباره سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود.   به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز که عمدتا روی مسائل سیاست خارجی متمرکز بود، گفت، شکست داعش اولویت بالاتری نسبت به متقاعد کردن بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه برای ... ترامپ: سیاست کلینتون در سوریه به جنگ جهانی سوم ختم می‌شود!

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انتخابات, جهان, خبر