بروکسل: چین برنده جنگ تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا خواهد بود

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به‌رغم ابراز آمادگی این بلوک برای جنگ تجاری احتمالی با آمریکا گفت که چین برنده این جنگ خواهد بود! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، کاجا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در آستانه اجلاس غیر رسمی اتحادیه اروپا در بروکسل گفت که این بلوک مهیای جنگ تجاری ... بروکسل: چین برنده جنگ تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا خواهد بود

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا

کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به سخنان وزیر خارجه آمریکا که پیونگ را دولتی سرکش خوانده بود، اعلام کرد که کره شمالی پاسخ تحریکات آمریکا را خواهد داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الشرق: کره شمالی از مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا پس از آنکه او کره شمالی را دولتی سرکش ... کره شمالی پاسخ تحریکات وزیر خارجه آمریکا را داد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی

جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، همان گونه که قبل از انتخابات وعده داده بود، روز شنبه اول فوریه فرمان اعمال تعرفه های تجاری بر واردات کالا از چین، کانادا و مکزیک را به عنوان سه کشور اصلی صادر کننده کالا به آمریکا صادر کرد. به گزارش CGTN : براساس این دستور جدید که قرار است ... جنگ تجاری ترامپ؛ بازنده اصلی کیست؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا, کانادا, مکزیک, منافع ملی

پکن: حملات سایبری به «دیپ‌سیک» بیش از ۱۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است

شرکت پشتیبان دیپ سیک(Deep seek) دستیار هوش مصنوعی چینی اعلام کرد که پس از معرفی این استارتآپ چینی، حملات سایبری به آن بیش از ۱۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است. به گزارش روز جمعه ایرنا از نشریه گلوبال‌تایمز، شرکت امنیت سایبری چینی ایکس لب(XLab) اعلام کرد که حملات سایبری به استارت‌آپ هوش مصنوعی چینی دیپ ... پکن: حملات سایبری به «دیپ‌سیک» بیش از ۱۰۰ برابر افزایش پیدا کرده است

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا

رهبر کره شمالی بر تقویت توان هسته‌ای تاکید کرد

کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از «موفقیت‌های قابل توجه» دانشمندان هسته‌ای این کشور تمجید کرد و خواستار تقویت توان هسته‌ای در سال جاری میلادی شد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، کیم در جریان بازدید از مرکز تولید مواد هسته‌ای و ساخت سلاح اتمی از «موفقیت‌های قابل توجه» و «نتایج تولیدی شگفت‌انگیز» دانشمندان ... رهبر کره شمالی بر تقویت توان هسته‌ای تاکید کرد

ادامه

آمریکا, تحلیل, جهان, شبه جزیره کره, شرق آسیا, کره شمالی, گزارش

مذاکرات نظامی آمریکا و کره جنوبی شکست خورد

مقام ارشد مذاکره کننده کره جنوبی با آمریکا بر سر هزینه های نظامی گفت که مذاکرات دو کشور درباره تقسیم هزینه نگهداری سربازان آمریکایی در کره جنوبی شکست خورده است.

 

به گزارش خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی، «جونگ یون بو» روز شنبه تصریح کرد موفقیتی در این دور از گفت و گوها درباره تقسیم بندی هزینه ها حاصل نشد.

 

مقام کره ای افزود که آمریکا می خواهد یک افزایش بسیار زیاد برای این هزینه ها در نظر گیرد اما کره جنوبی این افزایش را بسیار سنگین می داند و برای همین مذاکرات نتیجه ای نداشته است.

 

وی به دنبال دو روز گفت و گو با مقام های آمریکایی در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت که نتوانستیم اختلافات را در این زمینه حل کنیم.

 

این مقام کره جنوبی خاطر نشان کرد که افزایش شدید این هزینه ها طبق خواست آمریکا بر دوش کره جنوبی سنگینی می کند اکنون فقط می توانیم رایزنی ها را برای کاستن از اختلافات ادامه دهیم.

 

هزینه ای که اکنون کره جنوبی برای استقرار ۲۸ هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی آمریکا در این کشور تقبل می کند، معادل ۸۹۰ میلیون دلار است اما واشنگتن می خواهد این رقم به ۵ میلیارد دلار افزایش یابد.

 

توافق دو طرف برای این میزان پرداخت هزینه تا پایان سال جاری میلادی خاتمه می یابد و به نظر می رسد درخواست آمریکا برای افزایش شدید هزینه ها مشکل تازه ای در روابط دو متحد نظامی ایجاد کرده است بخصوص آنکه مذاکره کننده ارشد کره جنوبی گفت که ما می خواهیم همه چیز طبق توافق قبلی پیش برود با این حال تلاش می کنیم تا زمان باقیمانده به توافق برسیم.

 

دو طرف قرار است در ماه جاری میلادی یک بار دیگر در سئول با یکدیگر دیدار و گفت و گو کنند ریاست هیات مذاکره کننده آمریکا را «جیمز دی هارت» برعهده دارد.

ایرنا

کره شمالی: خلع سلاح‌های هسته‌ای از میز مذاکرات با آمریکا خارج شد

نماینده کره شمالی در سازمان ملل روز شنبه گفت: خلع سلاح‌های هسته‌ای از میز مذاکرات با آمریکا خارج شد و در حال حاضر بحث و گفتگو با واشنگتن ضروری نیست.

ادامه

امریکا, انگلستان, جهان, خبر, خلع سلاح هسته‌ای, شرق آسیا, کره شمالی, ناتو

کره شمالی از یک “آزمایش بسیار مهم” خبر داد

مذاکرات آمریکا و کره شمالی پیرامون مناقشه هسته‌ای این کشور به بن بست رسیده است. کره شمالی پس از شکست مذاکرات هانوی، آزمایش‌های موشکی خود را از سر گرفته است. اکنون از یک “آزمایش بسیار مهم” سخن می‌رود.

ادامه

استونی, المان, امریکا, انگلستان, بلژیک, جهان, خبر, شرق آسیا, فرانسه, کره جنوبی, کره شمالی, لهستان

وانگ یی: تلاش آمریکا برای جلوگیری از پیشرفت چین شکست می‌خورد

وزیر امور خارجه چین با اشاره به سنگ اندازی آمریکا و برخی کشورهای غربی در مسیر توسعه چین اظهار کرد چین مسیر توسعه را ادامه خواهد داد و هر توطئه‌ای برای جلوگیری از پیشرفت چین با شکست رو به رو خواهد شد.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا