برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

خبرگزاری رویترز به‌نقل از بیانیه ساعات پیش دفتر رئیس‌جمهوری برزیل نوشت که این کشور در واکنش به وضع تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. به گزارش ایرنا، دفتر لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را ... برزیل تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا را تلافی می‌کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, بریکس, جنگ تجاری, جهان

عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

سازمان عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را، حمله به اصول عدالت بین‌الملل دانست و از جامعه جهانی خواست این اقدام را محکوم کند. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، سازمان عفو بین‌الملل طی بیانیه‌ای تحریم‌های آمریکا علیه «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در فلسطین اشغالی را محکوم ... عفو بین‌الملل تحریم‌های آمریکا علیه گزارشگر ویژه سازمان ملل را محکوم کرد

ادامه

آپارتایت, آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, بیانیه, تحریم, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, فلسطین

سناتور آمریکایی: ترامپ از یک «جنایتکار جنگی» در کاخ سفید استقبال کرد

«برنی سندرز» سناتور آمریکایی امروز چهارشنبه، در واکنش به سفر نخست‌وزیر اسرائیل به واشنگتن گفت: در حالی‌که «بنیامین نتانیاهو» به‌عنوان یک جنایتکار جنگی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است، «دونالد ترامپ» از او در کاخ سفید استقبال کرد. به گزارش ایرنا، برنی سندرز سناتور دموکرات آمریکا در پیامی صریح در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق)، ... سناتور آمریکایی: ترامپ از یک «جنایتکار جنگی» در کاخ سفید استقبال کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جنایات جنگی, جهان, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

یکی از تحلیلگران سابق سیا تاکید کرد که اوکراینی‌ها از اجلاس اخیر ناتو ناامید شدند و درحال غرق شدن هستند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، معتقد است که اوکراین به سمت فروپاشی می‌رود. او تاکید کرد که دادن امید‌های واهی به پیروزی به آن، بدترین کاری است ... تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا

رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

رسانه آمریکایی گزارش داد، در تازه‌ترین رسوایی سیاسی در واشنگتن، رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفته‌اند. به گزارش ایسنا، شبکه خبری آمریکایی به نقل از منابعی در وزارت دادگستری آمریکا گزارش داد، «جان برنان» رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «جیمز کومی» رئیس پیشین اف‌بی‌آی به دلیل ارائه ادعاهای ... رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

مدیر مالی شرکت هواوی با قید وثیقه در کانادا آزاد شد

منگ وانژو، مدیر مالی هواوی کمتر از دو هفته پس از بازداشتش در کانادا با قرار وثیقه آزاد شد. دادگاهی در ونکوور میزان وثیقه را ۱۰ میلیون دلار کانادا تعیین کرد. آمریکا وانژو را به دور زدن تحریم‌ها علیه ایران متهم کرده است.

 

به گزارش دویجه وله، قاضی دادگاهی در ونکوور سه‌شنبه ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر به وقت محلی) با آزادی منگ وانژو، مدیر مالی هواوی به قرار وثیقه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیون دلار کانادا (برابر با ۶/۶ میلیون دلار آمریکا) موافقت کرد.

 

آزادی وانژو به قید وثیقه با شروط سختگیرانه‌ای صورت گرفته است. او مجبور به تحویل گذرنامه‌های خود شده و همچنین باید پیوسته دستگاهی الکترونیکی برای مشخص بودن محل اقامتش حمل کند. او همچنین ۲۴ ساعته تحت نظارت یک نگهبان قرار خواهد داشت و همچنین تنها اجازه خواهد داشت که در بخش‌هایی مشخص از شهر ونکوور در حرکت باشد.

 

منگ وانژو، دختر ۴۶ ساله‌ی بینانگذار شرکت هواوی چین، روز اول دسامبر سال جاری میلادی در پی فشارهای مقامات ایالات متحده بازداشت شده بود. آمریکا او را به کمک در دور زدن تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی متهم کرده است. از این رو ممکن است که او در نهایت به آمریکا مسترد شود.

 

مقامات قضایی آمریکا مدعی هستند که منگ وانژو با استفاده از شرکت “اسکای‌کام” که یک شرکت زیرمجموعه هواوی است، معاملاتی با ایران انجام داده و به این ترتیب تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی را دور زده است.

 

هواوی از اسکای‌کام به عنوان “یکی از شرکای اصلی تجاری خود در ایران” نام برده و از این طریق تجهیزات تلفن‌های همراه را به تعدادی از شرکت‌های مخابراتی ایران می‌فروخته است. این در حالی است که آمریکا اسکای‌کام را “یک شرکت فرعی غیررسمی” برای اقدامات تجاری هوآوی در ایران می‌خواند.

 

بر اساس اتهامات مطرح‌شده، در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ مبادلات مالی انجام شده از طریق اسکای‌کام بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بوده است.

 

ایالات متحده که از سال ۲۰۱۶ سرگرم تحقیقات در باره‌ی این موضوع است، منگ وانژو را همچنین متهم کرده که در باره معامله با ایران اطلاعاتی نادرست در اختیار بانک‌ها قرار داده است.

 

وانژو در این راستا متهم است که چند بانک چند ملیتی را درباره فعالیت‌های هواوی در ایران فریب داده و با اقدامات خود این بانک‌ها را با خطر نقض تحریم‌ها و مجازات‌های شدید مواجه کرده است.

 

در صورتی که منگ وانژو به آمریکا تحویل داده شده و در آنجا محاکمه شود، ممکن است به ۳۰ سال حبس محکوم شود.

 

منگ وانژو خود هرگونه گناهی را رد و تصریح کرده که در راستای رد این ادعاها خواهد جنگید. طبق دستور دادگاه ونکوور، او باید در روز ششم فوریه سال ۲۰۱۹ دوباره در دادگاه حاضر شود.

 

برایان هوک؛ واشنگتن اخراج فرزندان مقامات ایرانی را از آمریکا بررسی می‌کند

نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، اعلام کرد که این وزارتخانه موضوع اخراج فرزندان مقامات جمهوری اسلامی از این کشور را بررسی می‌کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, خبر

ترامپ قانون مداخله ‘بشردوستانه’ در عراق و سوریه را امضا کرد

‘دونالد ترامپ’ رییس‌جمهوری آمریکا قانونی را امضا کرد که بر اساس آن زمینه مداخله یکجانبه آمریکا در امور عراق و سوریه بیش از پیش و این بار تحت عنوان اقدامات بشردوستانه فراهم می‌شود.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا, عراق

سنا امروز درباره طرح خاتمه حمایت از جنگ در یمن رای‌گیری می‌کند

برنی سندرز، سناتور آمریکایی در بیانیه‌ای اعلام کرد، سنا امروز چهارشنبه در خصوص طرحی که خود وی برای پایان دادن به حمایت غیرقانونی از جنگ تحت رهبری ائتلاف عربستان سعودی در یمن ارائه داده، رای‌گیری خواهد کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنوب غرب آسیا, جهان, خبر, عربستان سعودی

سناتور آمریکایی: دولت پنهان مانع حضور سناتورها در جلسه توجیهی قتل خاشقچی شد

«رند پال» سناتور «جمهوریخواه» آمریکایی اعلام کرد که «دولت پنهان» در دسیسه‌ای مانع از حضور وی و جمعی دیگر از سناتورها در جلسه توجیهی «جینا هاسپل» رئیس «سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا» (سیا) در مورد قتل «جمال خاشقچی» در مجلس شده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ترکیه, جهان, خبر, عربستان سعودی