دولت بهاصطلاح “وفاق ملی” پزشکیان همان یورش دولت رئیسی به دستمزد و امنیت شغلی آموزگاران را دنبال میکند و مجلس دوازدهم نیز همان وعدههای بیپایه دولت پزشکیان را تکرار میکند. با خط فقر حداقلی ۴۰ میلیون تومان درماه و حقوقهای ۱۲ تا ۱۵ میلیونی آموزگاران رسمی و دستمزدهای حتا ۷ میلیونی معلمان غیررسمی با ساعات ... مبارزه معلمان علیه سیاستهای رژیم ولایت فقیه
نظام آموزشی طبقاتی با بازگشایی مدارس تغییری نمیکند!
در آستانهٔ بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید هستیم، مناسبتی که میبایست انگیزهای برای شوق و شادی همه کودکان و خانوادههای آنان باشد، اما امسال نیز همچون سالهای گذشته این شادی از عدهٔ پرشماری از کودکان میهن ما دریغ میشود. هرساله میلیونها خانواده زحمتکش و کمدرآمد که بهقیمت تحمیل محرومیت و کار بیشتر و ... نظام آموزشی طبقاتی با بازگشایی مدارس تغییری نمیکند!
تلاش ترقیخواهان بریتانیا برای اثرگذاری بر چشمانداز سیاسی کشور در شرایط جدید مبارزه
بریتانیا در دهههای اخیر و پس از پایان جنگ سرد تغییرهای سیاسی مهمی را از سر گذرانده است. هفده سال حکومت حزب محافظهکار از ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۷ و سپس از ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ در آن کشور، در شرایط تغییر موازنهٔ تعیینکنندهٔ نیروها در جهان پس از فروریزی دولتهای سوسیالیستی، پیامدهای سیاسی، اجتماعی، و فرهنگی مهمی ... تلاش ترقیخواهان بریتانیا برای اثرگذاری بر چشمانداز سیاسی کشور در شرایط جدید مبارزه
صدای رسای بازنشستگان: اتحاد علیه فقر، فساد، و تبعیض
در چهار دهه اخیر کارگزاران رژیم در دولتها و مجلسهای مختلف تقریباً تمام صندوقهای بازنشستگی زحمتکشان را غارت کردهاند. مسئولین حکومتی با “برنامه هفتم توسعه” وعدۀ بهاصطلاح متناسبسازی حقوق بازنشستگان از ابتدای سال ۱۴۰۳ را داده بودند. مطابق پیشبینیهای گردانندگان دولت پیشین برای تأمین ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ... صدای رسای بازنشستگان: اتحاد علیه فقر، فساد، و تبعیض
متحد و یکپارچه حکم غیرانسانی اعدام شریفهٔ محمدی را محکوم کنیم!
شریفهٔ محمدی آزاد باید گردد! در حرکتی غیرانسانی، شعبۀ ۱ دادگاه انقلاب رشت شریفهٔ محمدی، فعال کارگری و محیط زیست، را بهدلیل شرکت در یک تشکل کارگری به اعدام محکوم کرده است. پس از انتشار خبر صدور این حکم، موج وسیع ابراز همبستگی با شریفهٔ محمدی و محکوم کردن صدور این حکم در بین تشکلهای ... متحد و یکپارچه حکم غیرانسانی اعدام شریفهٔ محمدی را محکوم کنیم!
محمود بهشتی لنگرودی: تغییرات دولتها، تاثیر مثبتی در اصلاح وضعیت اموزشی کشور نداشته
محمود بهشتی لنگرودی عضو هیات مدیره و سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران در گفتگوی اختصاصی با کانال کانون صنفی معلمان به تشریح وضعیت کنونی آموزش و پرورش و ارائه گزارشی از پرونده قضایی خود پرداخت .
وی در این گفتگو با اشاره به اصل ۳۰ قانون اساسی و وظیفه دولتها در تامین امکانات اموزشی تا پایان دوره متوسطه گفت:
“سیاست های افراطی در امر خصوصی سازی آموزش و پرورش و در نتیجه، بی توجهی و یا حداقل، کم توجهی مسوولان رده های مختلف نظام به آموزش و پرورش دولتی، باعث شده که این نهاد تربیتی و آموزشی در سراشیبی سقوط قرار گیرد به نحوی که امروزه، کمتر خانواده ای را سراغ داریم که در صورت داشتن اندک تمکن مالی، اولین دغدغه اش، ثبت نام فرزندانشان در مدارس غیر دولتی و آموزشگاه های خصوصی نباشد.
تاسف بار این که، خود مسوولان و حتی مسوولان آموزش و پرورش نیز، در این امر، پیشگام و پیشتاز هستند.”
سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران با اشاره به وضعیت نازل خدمات در مدارس غیر دولتی اضافه کرد:
“کیفیت نازل خدمات آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی نیز وجود دارد واخذ شهریه های کمر شکن میلیونی و بعضا چند ده میلیونی، حیثیت آموزش و پرورش و به ویژه معلمان زحمت کش را به تاراج برده است. مدارسی که بعضا با تکیه بر اصل اصالت قدرت و ثروت اداره می شوند و به جای تربیت یک شهروند خوب به پرورش دانش آموزانی مشغولند که مهم ترین مهارتشان، موفقیت در امتحانات و یادگیری روش های بهتر عبور از سد کنکور و ورود به دانشگاه های معتبر کشور است.
این عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان، در پاسخ به سوالی درباره تفاوت عملکرد دولتها در طول دو دهه اخیر در حوزه اموزش و پرورش گفت:
“تغییرات دولت ها نیز ، نه تنها تاثیر مثبتی در اصلاح این مشکلات نداشته، بلکه به دلیل غلبه ی تفکرات سیاسی و جناحی به جای نگاه تخصصی وآموزشی، تغییرات انجام شده، سطحی، سلیقه ای، کوتاه مدت و با انگیزه های سیاسی بوده و به محض تعویض وزیر، مورد تردید و تغییر قرار گرفته و این روش، حاصلی جز سردرگمی و بلاتکلیفی برای معلمان، اولیا و دانش آموزان، به همراه نداشته است.
بهشتی افزود : قربانیان اصلی تمامی این ماجراها، باز هم، معلمان، اولیا و دانش آموزانی هستند که سرنوشتشان به این نهاد گره خورده است.”
وی با تاکید بر وظیفه حاکمیت بر ارائه راهکارهایی جهت نجات وضعیت اموزشی کشور اضافه کرد:
“وقتی که بیش از ۹۸ درصد بودجه ی آموزش و پرورش صرف حقوق پرسنلی می شود که علی رغم دریافت این بودجه کماکان در فقر مطلق به سرمی برند. وقتی سهم بودجه ی تربیت کمتر از یک درصد است و دیگر نهادهای غیر مرتبط و غیر پاسخگو، سهم اصلی بودجه های تربیتی را می بلعند.
وقتی اکثریت قریب به اتفاق دانش آموزان، آینده ی شغلی خود را علی رغم سپری کردن تحصیلات عالیه، مبهم می بینند و آمار بسیار بالای فارغ التحصیلان بیکار، انگیزه های تحصیل را از بین برده است. وقتی وضعیت معلمان شاغل و بازنشسته به قدری اسفناک است که مهمترین دغدغه ی آن ها عبور از بحران فقر و نداری و شرمندگی نزد اعضای خانواده است.
وقتی در مدارس ما، انگیزه و نشاط، مرده است و اوضاع، هر روز بدتر از روز قبل می شود.
وقتی معترضین به این کاستی ها به زندان و تبعید محکوم می شوند، بی شک همه ی این ها نشان دهنده وضعیت اسفناک نظام آموزشی کشوراست و نجات آن، عزم ،همت و اجماع ملی می طلبد.
از بهشتی در باره ی وضعیت پرونده اش پرسیدیم او گفت :
مجموعا طی سه دادگاه، به ۱۴سال زندان محکوم شده ام.
سخن گوی کانون صنفی معلمان با تشریح وضعیت پرونده قضایی خود واحکام صادره در سالهای فعالیت صنفی توضیح داد:
“اولین بازداشتی بنده که منجر به زندان شد درسال ۸۳اتفاق افتاد.۳۱روز در انفرادی ۲۰۹ اوین بودم. پرونده ای تشکیل شد و قبل از برگزاری دادگاه به بایگانی رفت.
به دنبال تجمعات سال ۸۵ و در روز ۲۳ اسفند ۸۵ در مقابل مجلس مجددا بازداشت شدم و تا اواسط فروردین در انفرادی اوین بودم. سال ۸۶ در همین رابطه و به جرم اجتماع و تبانی ۴سال حبس تعلیقی گرفتم.
سال ۸۹ مجددا بازداشت شدم و مدت ۶۳روز در انفرادی اوین بودم و در این رابطه به اتهام فعالیت تبلیغی یک سال و به اتهام اجتماع و تبانی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شدم.
۱۵ شهریور سال ۹۴ و به دنبال برگزاری اعتراضات سال های ۹۳و ۹۴ فرهنگیان مجددا و این بار توسط اطلاعات سپاه بازداشت شدم و حدود ۱۵روز در انفرادی ۲الف سپاه بودم و بعد به بند ۷زندان اوین منتقل شدم. پس از آن و به واسطه ی سه بار اعتصاب غذا در اردیبهشت ماه سال ۹۵ از بیمارستان به منزل آمدم و این آزادی هنوز ادامه دارد.
وی در ادامه افزود:
در آخرین دادگاهی که به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد، مجددا به ۵سال حبس محکوم شدم که این حکم هنوز توسط دادگاه تجدید نظر تایید نشده است. درواقع هنوز دادگاه تجدید نظر برگزار نشده. پس مجموعا طی سه دادگاه، به ۱۴سال زندان محکوم شده ام.
گفتنی است در حال حاضر اسماعیل عبدی دیگر عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان تهران، که به اتهام فعالیت های صنفی، به پنج سال زندان محکوم شده است ،در حال گذراندن دوران حبس خود در زندان اوین می باشد.
علی اکبر باغانی دیگر عضو هیات مدیره این تشکل نیز، بعد از پایان محکومیت یک ساله خود در اسفند ماه گذشته، به شهرستان زابل تبعید شده است و در حال حاضر دوران تبعید خود را می گذراند.»
دانشجو آنلاین
۹۵/۹/۲۵
تشکل های کارگران و معلمان در تهران و همدان دستگیری اسماعیل عبدی را محکوم کردند
«کانون صنفی معلمان تهران، کانون معلمان همدان و سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با صدور بیانیههای جداگانه دستگیری اسماعیل عبدی عضو هیأت مدیره کانون صنفی معلمان تهران را محکوم کرده و خواستار آزادی وی و تمامی زندانیان سیاسی شدند. کانون صنفی معلمان تهران در بخشی از بیانیه خود با محکوم ... تشکل های کارگران و معلمان در تهران و همدان دستگیری اسماعیل عبدی را محکوم کردند
کانونهای صنفی معلمان سراسر کشور: اسماعیل عبدی، دبیر کل کانون صنفی معلمان را آزاد کنید!
در طی روزهای گذشته کانونهای صنفی معلمان سراسر کشور در اعتراض به بازداشت اسماعیل عبدی، دبیر کل کانون صنفی معلمان، بیانیه های جداگانه صادر کرده اند. در این بیانیه ها، فعالان کانون صنفی معلمان ضمن بیان این که جای معلم زندان نیست، از مسئولان قضایی کشور خواستهاند که عبدی را آزاد کنند. کانون صنفی فرهنگیان ... کانونهای صنفی معلمان سراسر کشور: اسماعیل عبدی، دبیر کل کانون صنفی معلمان را آزاد کنید!