تردید ترامپ درباره توافق تسلیحاتی با زلنسکی

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اجلاس رهبران گروه هفت را پیش از موعد ترک کرد، بنابراین از مذاکره با ولودیمیر زلنسکی که به طور خاص برای این منظور به کانادا پرواز کرده بود، صرف نظر کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، کی‌یف از قبل خود را برای این مذاکرات آماده کرده بود: این بار، اوکراین نمی‌خواست ... تردید ترامپ درباره توافق تسلیحاتی با زلنسکی

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, تحریم, جنگ نیابتی, روسیه, شرق آسیا, صلح, کانادا, گروه ۷, گزارش

هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

منابع اسرائیلی: تل‌آویو فهرست کاملی از مراکز آسیب‌دیده خود در حمله ایران ارائه نمی‌دهد العربیه: رسانه‌های ایران گزارش دادند که تهران به ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه هشدار داده است در صورت کمک به اسرائیل در مقابله با حملات ایران، پایگاه‌ها و شناورهای نظامی این کشورها در منطقه هدف قرار خواهند گرفت. به گزارش خبرگزاری ... هشدار تهران به کشورهای غربی: اگر از اسرائیل دفاع کنید، پایگاه‌هایتان را هدف می‌گیریم

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, انگلیس, ایران, خلیج فارس, دریای سرخ, غرب, محیط زیست

توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

هیات‌های نمایندگی چین و آمریکا در مذاکرات تجاری لندن اعلام کردند که به یک «چارچوب کلی» توافق رسیده‌اند که برای تأیید به سران دو کشور ارائه خواهد شد. باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین؛ لی ژنگانگ، مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین، روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد که پکن و آمریکا «به توافق اولیه‌ای در ... توافق آمریکا و چین بر سر یک «چارچوب کلی»

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا

حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

حسین اکبری گفت: دولت‌ها نباید به دارایی‌های تاریخی طبقه کارگر دست‌درازی کنند یا آن‌ها را برای سودجویی بیشتر به سرمایه‌داران واگذار نمایند. «حسین اکبری» فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: این روزها دغدغه کارگران و بازنشستگان اقدامی‌ست که در دستور کار دولت درباره وضعیت مالکیت بانک رفاه کارگران قرار دارد. مصوبه مجلس ... حسین اکبری: سرمایه بین‌النسلی کارگران را به مسلخ خصوصی‌سازی نبرید

ادامه

ایران, بازنشستگان, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, نئولیبرالیسم

پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

با توجه به وخیم‌تر شدن بحران‌های داخلی، اکنون بخش مهمی از مسائل اساسی اقتصادی کشور به نتیجۀ مذاکرات بین نماینده‎های خامنه‌ای و ترامپ وابسته شده است. برخلاف ادعاهای تبلیغاتی مقامات جمهوری اسلامی ایران، این واقعیتی است که اکنون بیش از پیش آشکار شده است. تردیدی نیست که امروزه فشار اصلی و کمرشکن اوضاع نابسامان اقتصادی ... پیش به سوی مبارزه در راه امکان‌پذیر شدن برپایی جمهوری ملی-دموکراتیک

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, امپریالیسم, ایران, تحریم, جمهوری ملی و دموکراتیک, رانندگان, زحمتکشان, سرمایه داران, سرمایه داری بوروکراتیک, سیاسی, غارتگری, فساد, منافع ملی

شرکت چینی برای جایگزینی توتال در ایران آماده است

شرکت چینی ‘سی ان پی سی’ اعلام کرد آماده است در صورتی که توتال به علت تحریم‌های آمریکا ، مجبور به ترک ایران شود، سهام این شرکت در پروژه گاز پارس جنوبی را خریداری کند و فورا جایگزین این شرکت شود.

 

به گزارش تارنمای چاینا ارگ، شرکت های ‘سی ان پی سی’ چین و ‘توتال’ فرانسه به صورت مشترک توافقی را برای اجرای طرح گاز پارس جنوبی امضا کرده اند.

 

این گزارش می افزاید که آمریکا از برجام تخطی کرده و در تلاش است تا راه های تجارت با ایران را برای شرکت های خارجی بخصوص اروپایی محدود کند اما در شرایط فعلی موفقیتی نداشته است و اروپا برای مقابله با مثل با تحریم های واشنگتن، اعلام آمادگی کرده است.

 

گزارش ها خاطر نشان می کند که اگر توتال میدان پارس جنوبی را که بزرگترین ذخایر گازی دنیا را دارد، ترک کند، شرکت چینی آنطور که مقامان آن اعلام کرده اند جایگزین توتال خواهد شد.

 

بر اساس قراردادی که یک سال قبل میان شرکت چینی و توتال امضا شده است و ارزشی معادل یک میلیارد دلار دارد، همین میزان سهام در اختیار طرف چینی قرار خواهد گرفت.

 

خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی هم گزارش کرده است که شرکت های نفتی این کشور در حال رایزنی با آمریکا هستند تا تحریم ها مانع تجارت آنها با ایران نشود و شرکت های چینی هم مستقلا به دنبال گسترش روابط بازرگانی و همکاری انرژی با ایران هستند.

 

قرارداد دو شرکت چینی و فرانسوی، مربوط به پارس جنوبی برای توسعه فاز یازدهم است و چنانچه تغییری در شرایط موجود بوجود بیاید، طرف چینی ۵۰.۱ درصد سهام توتال را در اختیار گرفته و تنها مجری این طرح خواهد شد.

 

این شرکت اکنون ۳۰ درصد از سهام این طرح را به خود اختصاص داده است و شرکت ایرانی پترو پارس نیز ۱۹/۹ درصد مابقی را در اختیار دارد.

 

شرکت ‘سی ان پی سی’ چین پیشتر ۲۰ میلیون دلار نیز برای توسعه این میدان هزینه کرده است و در صورت اجرای طرح می توان روزانه دو میلیارد متر مکعب گاز طبیعی معادل ۴۰۰ هزار بشکه نفت از آن استخراج کرد.
ایرنا

 

وزیر اقتصاد فرانسه: اروپا باید برای دفاع از استقلال‌ اقتصادی خود به‌پا خیزد

برونو لومر، وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه روز جمعه ۱۱ مه اعلام کرد برای دفاع در برابر تحریم های فرا سرزمینی آمریکا که شرکت های خارجی را که با ایران تعامل می‌کنند هدف قرار می‌دهد” زمان آن فرا رسیده است که برای دفاع از استقلال اقتصادی، اروپا از حرف وارد عمل شود.”

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, جهان, خبر, فرانسه, کوبا

نخستین راه‌آهن میان ایران و چین، که بخشی از پروژه “جاده ابریشم جدید” است شروع به کار کرد

کمی پس از اعلام تصمیم دونالد ترامپ مبنی بر خروج از برجام و اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، روابط اقتصادی میان ایران و چین بیشتر شد و نخستین خط ‌آهن میان ایران و چین روز پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت  آغاز به کار کرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, جهان, چین

به پیروی از تحریم‌های امریکا، شرکت ایتالیایی «اِنی» خرید نفت از ایران را متوقف می‎کند

مدیر شرکت انی ایتالیا در نشست سالانه این شرکت به سهامدارانش گفت، انی تمام طلب های معوق خود از ایران بابت سرمایه گذاری های سال های گذشته در این کشور را از تهران گرفته و قصدی برای اجرای پروژه جدید در ایران ندارد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایتالیا, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر

احتمال شکایت اتحادیه اروپا از آمریکا بابت نقض برجام به سازمان تجارت جهانی

سخنگوی دولت فرانسه در خصوص اقدام آمریکا مبنی بر خروج از برجام گفت: «اتحادیه اروپا آماده است که هرگونه اقدام یک جانبه ای را که به منافع شرکت های اروپایی لطمه بزند در سازمان تجارت جهانی به چالش بکشد .

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر