مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی از سر ریز شدن سه سد در این استان در پی بارندگی های بهاری خبر داد.
محمد دانش روز یکشنبه به ایرنا گفت: سدهای مزبور با نام های ‘سده’ در خواف، ‘دولت آباد’ در چناران و ‘فریمان’ در شهر فریمان استان خراسان رضوی واقع شده اند.
وی حجم آب ذخیره شده در سد سده را ۹.۶ میلیون متر مکعب عنوان کرد و افزود: حجم آب ذخیره شده در سدهای دولت آباد ۱.۲ میلیون متر مکعب و فریمان ۳.۸۰ میلیون متر مکعب است.
وی اظهار کرد: علاوه بر این سدها، چند سد کوچک با حجم کمتر نیز در برخی مناطق خراسان رضوی سرریز شده اند.
دانش با بیان اینکه هم اکنون حدود ۳۵ درصد ظرفیت سدهای خراسان رضوی آب دارد، گفت: این رقم در مدت مشابه پارسال ۲۶ درصد بود.
وی افزود: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۲۲۳ میلیون متر مکعب آب به سدهای خراسان رضوی وارد شده که ۱۵۵ میلیون متر مکعب آن مربوط به سد دوستی است.
وی اظهار کرد: ظرفیت ذخیره سدهای بزرگ و در حال بهره برداری این استان در مجموع یک میلیارد و ۵۴۹ میلیون متر مکعب است که یک میلیارد و ۲۱۱ میلیون متر مکعب از این مقدار مربوط به سد مشترک ایران و ترکمنستان با عنوان ‘سد دوستی’ می باشد.
خراسان رضوی دارای ۲۹ سد در شهرستان های تربت حیدریه، قوچان، مشهد، خواف، درگز، سبزوار، تایباد، تربت جام، چناران، کلات و فریمان است.