سفیر چین: آمریکا نمی‌تواند ما را بترساند

سفیر چین در آمریکا گفت واشنگتن نمی‌تواند پکن را با تصمیماتش در راستای تجارت دوجانبه بترساند. به گزارش ایسنا، جنگ تجاری که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده با وضع تعرفه‌های بالای تجاری جدید خود علیه تعداد زیادی از کشورها به راه انداخته باعث متوقف شدن حجم عظیم تجارت بین ۲ اقتصاد اول جهان شده است؛ ... سفیر چین: آمریکا نمی‌تواند ما را بترساند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

نیوزویک: در شرایطی که پکن درسایه فشارهای آمریکا با جهش روبروست، اقتصاد واشنگتن زمین خورد

نشریه نیوزویک نوشت: در شرایطی که اقتصاد آمریکا زیر فشار تورم، بدهی‌های کلان و کاهش رشد قرار دارد، چین با عبور موفق از تحریم‌ها و فشارهای واشنگتن، جهشی چشمگیر در شاخص‌های اقتصادی ثبت کرد و توازن قدرت جهانی را به سوی شرق سوق داد. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از این نشریه آمریکایی، در هفته‌ای ... نیوزویک: در شرایطی که پکن درسایه فشارهای آمریکا با جهش روبروست، اقتصاد واشنگتن زمین خورد

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اروپا, تحریم, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

نیوزویک: آمریکا از فرسودگی تجهیزات ارتش نگران است

هفته نامه «نیوزویک» با اشاره به نگرانی آمریکا درباره فرسودگی تجهیزات ارتش این کشور، از مهمترین تحولات پنتاگون بعد از جنگ سرد در این حوزه خبر داد که طی آن ۳۶ میلیارد دلار برای توسعه پهپادها و نوسازی کامل سیستم‌های تسلیحاتی خود سرمایه‌گذاری می کند. به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از نیورویک، وزارت ... نیوزویک: آمریکا از فرسودگی تجهیزات ارتش نگران است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

فنلاند، نروژ و سوئد «خط آهن جنگی» ایجاد می‌کنند

فنلاند برای طرح ساخت یک خط ریلی جدید با سوئد و نروژ که انتقال و جابجایی تجهیزات نظامی ناتو را در صورت بروز جنگ تسهیل می‌کند، مبلغ ۲۰ میلیون یورو اختصاص داده است. به گزارش ایسنا، روزنامه ایلتالهتی چاپ فنلاند نوشت، هلسینکی سیاست دیرینه بی‌طرفی خود را کنار گذاشته و در آوریل ۲۰۲۳ و پس ... فنلاند، نروژ و سوئد «خط آهن جنگی» ایجاد می‌کنند

ادامه

اتحادیه اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, سوئد, شرق اروپا, شمال اروپا, فنلاند, ناتو, نروژ

هشدار کارشناسان آمریکایی: زرادخانه هسته‌ای آمریکا مانند یک کادیلاک مدل ۱۹۷۵ است

کارشناسان آمریکایی هشدار دادند زرادخانه هسته‌ای آمریکا در وضعیت اسفناکی قرار دارد. باشگاه خبرنگاران به نفل از تاس؛ کارشناسان بنیاد «هریتیج» (Heritage Foundation)، یک اندیشکده محافظه‌کار، به همراه گروهی از قانونگذاران آمریکایی به دولت دونالد ترامپ هشدار داده‌اند که زرادخانه هسته‌ای این کشور «منسوخ شده» و نیاز به نوسازی اساسی دارد. «باب پیترز»، کارشناس بازدارندگی ... هشدار کارشناسان آمریکایی: زرادخانه هسته‌ای آمریکا مانند یک کادیلاک مدل ۱۹۷۵ است

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سوئد, گزارش, هلند

سفیر چین در روسیه: هژمونی و سیاست قدرت غرب باعث بی‌ثباتی در جهان است

سفیر چین در روسیه با بیان اینکه ناتو در سال های اخیر کشورهای مستقل از جمله ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، تأکید کرد سیاست قدرتی که غرب دنبال می‌کند، منشأ بی‌ثباتی در جهان است.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه چین در واکنش به تازه‌ترین تحولات مربوط به بحران اوکراین اعلام کرد: تحرکات ناتو به رهبری آمریکا منجر به تشدید تنش بین روسیه و اوکراین شده است. اقدامات و رویکرد آمریکا در اوکراین تنها نمونه کوچکی از هژمونی و قلدرمآبی این کشور در جهان است.

 

این موضع وزارت خارجه چین در حالی است که سفیر این کشور در روسیه نیز ضمن اتخاذ موضعی مشابه تصریح کرد: هژمونی و سیاست قدرتی که غرب دنبال می‌کند، منشأ بی ثباتی در جهان است.

 

«ژانگ هانهوی» با انتشار مقاله‌ای در این خصوص افزود: سی سال پیش ناتو به رهبری ایالات متحده در جنگ سرد پیروز شد اما این پیروزی مانع از تمایلش برای گسترش نفوذ نشد، بلکه آن را تسریع کرد.

 

وی ادامه داد: اعضای ناتو در راستای تأمین منافع ژئوپلیتیکی خود دائماً انقلاب‌های رنگی را در سراسر جهان تحریک می‌کنند.

 

هانهوی در ادامه مقاله خود تصریح کرد: کشورهای عضو ناتو تحت عنوان دموکراسی و حقوق بشر، آشکارا در امور داخلی سایر کشورها دخالت می‌کنند تا توسعه آنها را متوقف کنند. ناتو علیه روسیه، کره شمالی، و … سایر کشورهایی که مواضع مستحکم دارند و تسلیم سیاست‌های واشنگتن نمی‌شوند، مجموعه تحریم‌های یکجانبه در همه زمینه‌ها از جمله سیاسی، اقتصادی، علمی و فنی اعمال کرده است.

 

سفیر چین در روسیه تأکید کرد: صرف نظر از واقعیت‌ها، ناتو نه تنها استانداردهای دوگانه را ترویج می‌کند، بلکه از به اصطلاح نظام بین‌المللی مبتنی بر قوانین حمایت می‌کند که ترفندی کلاسیک برای دستکاری و جایگزینی مفاهیم به شمار می‌رود. سیاست خودخواهانه ناتو و متوسل شدن به حل مسائل جهانی از طریق دایره تنگ انتخاب‌ها، با واقعیت در تضاد است و تنها به یک بن بست تاریخی کامل منجر می‌شود.

 

ژانگ هانهوی در پایان مقاله خود نوشت: ما با هژمونی امپریالیستی و سیاست قدرت مخالفیم و قاطعانه از نظام بین‌المللی مبتنی بر سازمان ملل و قوانین بین‌المللی دفاع می‌کنیم. ما ضمن اینکه متعهد به پیشبرد سیاست اصلاحات و گشایش هستیم، تعهد خود به اصول سود متقابل و برد-برد را رها نکرده و به دنبال مشورت و همکاری هستیم.

جامعهٔ بشری در وضعیت خطرناکی است، و مهم‌ترین وظیفه، دفاع از صلح است!

شواهد نگران کننده حکایت از آن دارد که با گذشت هر روز، اوضاع سیاسی و اقتصادی جهان، شرایط زیست روی کرهٔ زمین، و روابط بین‌ کشورهای جهان بی‌ثبات‌تر و خطرناک‌تر می‌شود. ادامۀ این روند می‌تواند مردم جهان را با تهدیدهایی مهلک روبه‌رو کند و جهان و نوع بشر را به نقطۀ برگشت‌ناپذیر هولناکی سوق دهد.

ادامه

اتحادیه اروپا, استرالیا, اسراییل, افغانستان, امپریالیسم, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, اوکراین, ایران, تحریم, جهان, چین, دیدگاه, روسیه, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق اروپا, صلح, ضد جنگ, عدالت اجتماعی, غرب, فاشیسم, محیط زیست, مسابقه تسلیحاتی, مقاله, نئونازیسم, ناتو, هندوستان

گفتگوی یکساعته مجازی با نخست وزیر هند برای بایدن نتیجه‌ای دربر نداشت

یک مقام ارشد دولت آمریکا اعلام کرد جو بایدن رئیس‌جمهوری این کشور روز دوشنبه در دیدار مجازی یک ساعته با نارندرا مودی نخست وزیر هند دیدگاه صریح خود را درباره موضع بی‌طرف هند در جنگ اوکراین مطرح کرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جنگ سرد, جنوب آسیا, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندوستان