رئیسجمهور مکزیک به دونالد ترامپ پیام داده است که او هم میتواند بازی تغییر نام منطقهای را انجام دهد. به گزارش ایسنا، «کلودیا شینبام» رئیس جمهور مکزیک، «دونالد ترامپ» را به خاطر ادعای اینکه کشورش توسط کارتلهای مواد مخدر اداره می شود و خلیج مکزیک – که از قرن هفدهم نامگذاری شده است – به ... رئیسجمهور مکزیک به روش ترامپ پاسخ ترامپ را داد
تهدید هندوراس به اخراج نظامیان آمریکا
رئیسجمهور هندوراس تهدید کرد در صورتی که دونالد ترامپ مهاجران غیرقانونی را از ایالات متحده اخراج کند، ارتش ایالات متحده را از پایگاهی که چند دهه پیش در این کشور آمریکای مرکزی ساخته، بیرون خواهد کرد. به گزارش ایسنا، گفتههای «شیومارا کاسترو» رئیس جمهور هندوراس در پاسخ به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات ... تهدید هندوراس به اخراج نظامیان آمریکا
چگونه ترکیه در جنگ داخلی سوریه پیروز شد
سقوط اسد موهبتی برای اردوغان است- دستکم فعلاً نوشتهٔ گونول تول در نشریهٔ آمریکایی فارین اَفِرز، ۱۱ دسامبر ۲۰۲۴ [۲۱ آذر ۱۴۰۳] در بیشتر پایتختهای کشورهای خاورمیانه، خبر سقوط بشار اسد، رئیسجمهور سوریه، نگرانیهای زیادی برانگیخت. اما نه در آنکارا. رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه، بهجای نگرانی در مورد چشمانداز آتی سوریه بعد از بیش ... چگونه ترکیه در جنگ داخلی سوریه پیروز شد
فارن افرز: انتخاب دوباره «ترامپ»، پایان برتری نابجای آمریکا را سرعت میبخشد
نشریه فارن افرز در مطلبی پیروزی «دونالد ترامپ» را در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا همراه با تغییراتی نسبت به دوره نخست دانست و تشریح کرد: سیاست خارجی وی پایان برتری نابجای آمریکا را سرعت میبخشد. به گزارش روز سهشنبه ایرنا از این نشریه آمریکایی، پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری ۵ نوامبر (۱۵ آبان) ... فارن افرز: انتخاب دوباره «ترامپ»، پایان برتری نابجای آمریکا را سرعت میبخشد
تلاش ترقیخواهان بریتانیا برای اثرگذاری بر چشمانداز سیاسی کشور در شرایط جدید مبارزه
بریتانیا در دهههای اخیر و پس از پایان جنگ سرد تغییرهای سیاسی مهمی را از سر گذرانده است. هفده سال حکومت حزب محافظهکار از ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۷ و سپس از ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ در آن کشور، در شرایط تغییر موازنهٔ تعیینکنندهٔ نیروها در جهان پس از فروریزی دولتهای سوسیالیستی، پیامدهای سیاسی، اجتماعی، و فرهنگی مهمی ... تلاش ترقیخواهان بریتانیا برای اثرگذاری بر چشمانداز سیاسی کشور در شرایط جدید مبارزه
سازمان ملل: شمار آوارگان جهان به حدود ۸۰ میلیون نفر افزایش یافت
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) گزارش داد: آوارگی اجباری جهان در سالی که گذشت، به طورعمده به دلایلی همچون جنگ، خشونت و پیگرد به حدود ۷۹.۵ میلیون نفر رسیده است.
به گزارش تارنمای سازمان ملل متحد، کمیساریا در تازهترین گزارش خود که امروز (پنجشنبه ۲۹ خرداد) منتشر شد تاکید کرد، این ارقام نشان میدهد از هر ۹۷ نفر در کره زمین یک نفر مجبور به آوارگی شده است.
به گزارش ایرنا، این گزارش نشان داد، فقط در سال ۲۰۱۹ میلادی ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به شمار آوارگان جدید افزوده شده است.
فیلیپو گراندی رئیس کمیساریا در جمع خبرنگاران در سخنانی که تقریبا با روز جهانی آوارگان (۲۰ ژوئن – ۳۱ خرداد) مصادف شده، گفت: حدود ۸۰ میلیون نفر، بالاترین آماری است که از زمان گردآوری نظاممند چنین دادههایی به ثبت رسیده و البته نگرانکننده است.
وی افزود: هر چند بیخانمانی همه کشورها را تحت تاثیر قرار داده اما آمارها نشان میدهد کشورهای فقیرتر میزبان ۸۵ درصد از کسانی هستند که به زور از خانه و کاشانه خود بیرون رانده شدهاند.
این مقام سازمان ملل اضافه کرد: این مساله همچنان جهانی است و به همه کشورها مربوط میشود اما با وجود لفاظیها، بیشتر از همه این کشورهای فقیرتر هستند که با چنین چالشی مواجهاند.
تاثیر کووید-۱۹
وی درباره تاثیر بیماری کووید-۱۹ بر جابجایی گروهی جمعیت نیز گفت: این عامل، بیتردید بحران بیشتری را برای مردم ایجاد میکند.
گراندی با ابراز نگرانی از این وضعیت، افزود: «بحران معاش» به همراه افزایش فقر این جمعیتها به همراه نبود راهحل در مناطق درگیر و وخامت اوضاع امنیتی، بدون شک به افزایش جمعیت آوارگان نه فقط در کشورهای منطقه بلکه در اروپا منجر شده است.
برای نخستینبار، جمعیت آواره ونزوئلا در گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سال ۲۰۱۹-۲۰۱۸ افزایش نشان میدهد و به ۳.۵ میلیون نفر رسیده است.
براساس برآورد کمیساریا، نزدیک به ۳۰ تا ۳۴ میلیون نفر از جمعیت ۷۹.۵ میلیونی آواره در جهان کودک هستند.
سازمان ملل: بیش از ۲۰ هزار پناهنده در دریای مدیترانه غرق شدهاند
سازمان بینالمللی مهاجرت وابسته به سازمان ملل در گزارش جدیدی آمار قربانیان مهاجرت از دریای مدیترانه به سمت اروپا از آغاز بحران پناهندگان در سال ۲۰۱۴ را بیش از ۲۰ هزار نفر ارزیابی کرده است.
تظاهرات در آلمان در حمایت از پناهجویان سرگردان در مرز یونان
هزاران نفر در شهرهای برلین و هامبورگ به خیابان آمدند و خواستار پذیرش پناهجویان سرگردان در مرز ترکیه و یونان شدند. ترکیه برای تحت فشار قرار دادن اروپا راه پناهجویان برای رفتن به سمت گذرگاههای مرزی را باز گذاشته است.
صدراعظم سابق آلمان؛ اتحادیه اروپا به وعدههایش در مورد پناهجویان عمل نکرد
گرهارد شرودر روز جمعه گفت، اتحادیه اروپا به وعدههای خود در مورد توافقنامه پناهجویان در سال ۲۰۱۶ میان آنکارا و بروکسل عمل نکرده است.
اخراج ییمی اُکِسوُن، رهبر حزب دموکراتهای سوئد از ترکیه
رهبر حزب دموکراتهای سوئد، ییمی اُکِسوُن به نقل از منابعی در ترکیه، امروز به دلیل پخش اعلامیههایی در مرز یونان و ترکیه، توسط پلیس ترکیه مورد بازجویی قرار گرفت و برای اخراج به سوئد به فرودگاه استانبول منتقل شد.
فرانسه: اروپا تسلیم باجخواهی ترکیه نمیشود
ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه گفت: «اتحادیه اروپا تسلیم باجخواهی ترکیه نمیشود.»