ضرورت مقابله با تصمیم‌های ویرانگر ولی فقیه – برای نجات ایران، حفظ صلح، و منافع ملی

ایران امروز در چنبرهٔ بحران‌های فراگیر و ویرانگری گرفتار است. این بحران‌ها عرصه‌های بنیادین سیاسی، اقتصادی، و اجتماعی را فراگرفته و معیشت و زندگی بخش اعظم جامعه، یعنی طبقهٔ کارگر و دیگر زحمتکشان و قشرهای میانی را به سراشیبی تباهی کشانده است. وضع طوری است که خط فقر برای خانوادهٔ چهارنفره بین ۵۵ تا ۶۰ ... ضرورت مقابله با تصمیم‌های ویرانگر ولی فقیه – برای نجات ایران، حفظ صلح، و منافع ملی

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اسلام سیاسی, امپریالیسم, امنیتی, ایران, پاکستان, تحلیل, ترکیه, زحمتکشان, صلح, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, عراق, عربستان, غارتگری, فقر, محیط زیست, منافع ملی

بازگشت بوی باروت به کشمیر

موج تازه‌ای از انفجارها، تهدیدهای متقابل و لفاظی‌های نظامی، بار دیگر فضای ملتهب منطقه کشمیر را زنده کرده است؛ جایی که تنها چند ماه پس از آتش‌بس شکننده، نشانه‌های بازگشت بحران و احتمال درگیری دوباره میان هند و پاکستان آشکار شده است. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از کانال نیوز آسیا، مجموعه‌ای از حملات تروریستی، ... بازگشت بوی باروت به کشمیر

ادامه

آمریکا, امنیتی, پاکستان, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, کشمیر, گزارش, هندوستان

پشت پرده تهدیدسازی لندن علیه روسیه و چین چیست؟

هم‌زمان با جنجال لندن بر سر حضور ادعایی کشتی جاسوسی روسیه در آب‌های شمال اسکاتلند و هشدارهای تازه درباره شبکه جاسوسی چین در پارلمان، این پرسش برجسته شده است که آیا موج هشدارهای امنیتی انگلیس بازتاب تهدیدهای واقعی است یا تلاشی هدفمند برای توجیه جهش بودجه دفاعی و گره‌زدن هرچه بیشتر صنعت این کشور به ... پشت پرده تهدیدسازی لندن علیه روسیه و چین چیست؟

ادامه

اروپا, اسراییل, اقتصادی, امنیتی, انگلیس, اوکراین, ایران, پاکستان, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, دریای بارنز, روسیه, سایبری, ناتو, هندوستان

بده بستان‌­های بن سلمان و ترامپ در واشنگتن

بعد از سفر اخیر «احمد الشرع» به آمریکا، سفر «محمد بن سلمان» از اهمیت خاصی برخوردار است و با توجه به طرح نوین خاورمیانه‌ای ترامپ، این دو سفر به نحوی مکمل یکدیگر به شمار می‌روند. به گزارش ایسنا، «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان روز سه‌شنبه ۱۸ نوامبر برای نخستین‌بار از سال ۲۰۱۸ در راس هیاتی ... بده بستان‌­های بن سلمان و ترامپ در واشنگتن

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, امارات, امنیتی, پاکستان, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, ٰژئوپلیتیک, عربستان, فلسطین

افشاگری افسر سابق سیا درباره نقش آمریکا در تسلیح پاکستان به بمب اتم

یک افسر سابق سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) افشا کرد که این کشور در راستای مبارزه با اتحاد جماهیر شوروی سابق در دوران جنگ سرد، توسعه بمب هسته‌ای توسط پاکستان را نادیده گرفته است. به گزارش خبرگزاری مهر، ریچارد بارلو در مصاحبه با خبرگزاری بین‌المللی آسیا (آنی) فاش کرد که دولت‌های آمریکا در دهه ۱۹۸۰، توسعه ... افشاگری افسر سابق سیا درباره نقش آمریکا در تسلیح پاکستان به بمب اتم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, افغانستان, پاکستان, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جنوب آسیا, جهان, خبر, سلاح هسته‌ای, همکاری راهبردی

زنان مبارز و اسیر فلسطینی نیز به جمع اعتصاب کنندگان پیوستند

کمیته امور اسرا و آزاد شدگان فلسطینی روز چهارشنبه اعلام کرد که زنان مبارز و بیماران دربند رژیم صهیونیستی اسراییل نیز به جمع اسرایی که دست به اعتصاب غذا زده اند، پیوستند.

 
به گزارش پایگاه خبری مصری «الیوم السابع»، این کمیته تاکید کرد که زنان مبارز در بند رژیم صهیونیستی اسراییل امروز در اقدامی اعتراض، با رد کردن وعده های غذایی خود، به اسرایی که از روز دوشنبه دست به اعتصاب زدند، پیوستند.

 
«هبه مصالحه» وکیل کمیته یاد شده که به ملاقات بانوان اسیر در زندان «هشارون» رفته بود، با بیان اینکه این زنان تصمیم گرفته اند در راستای کمک و حمایت از اسرای اعتصاب کننده و خواسته های عادلانه آنها، دست به اعتصاب غدا بزنند، افزود: اگر رژیم اشغالگر خواسته های آنها را تامین نکند، آنها به همین روند با شدت بیشتری ادامه خواهند داد.

 
بر اساس این گزارش، ۵۸ بانوی فلسطینی در این زندان به سر می برند.

 
از سوی دیگر، «کریم عجوه» وکیل کمیته امور اسرا نیز گفت: تعدادی از اسرای بیمار فلسطینی نیز به اعتصاب کنندگان پیوسته اند. از جمله بیماران زندان عسقلان به نام های «سعید مسلم» ، «عثمان ابو خرج» و«ابراهیم ابومصطفی» که مبتلا به بیماری های صعب العلاج هستند.

 
وی تصریح کرد: مشکلاتی که اسرای بیمار با آن دست و پنجه نرم می کنند و اهمال پزشکی عمدی از سوی رژیم صهیونیستی اسراییل این اسرا را به سمت این اعتصاب کشانده است؛ امری که سلامت و زندگی آنها را به شدت تهدید می کند.

 
عجوه که از اسرای زندان عسقلان دیدار کرد، افزود: اداره زندان همه وسایل اتاق های متعلق به اسرای اعتصاب کننده از جمله وسایل برقی آنها را جمع کرده و چیزی باقی نگذاشته است. همچنین مسئولان اداره زندان برای تحقیر و خوار شمردن اسرا به صورت برهنه آنها را بازرسی و تفتیش می کنند.

 

وی ادامه داد: اسرا تصمیم دارند تا تحقق مطالبات انسانی خود همچنان به اعتصاب غذا ادامه دهند.

 
بر اساس این گزارش، زندانیان فلسطینی همزمان با هفدهم آوریل (۲۸ فروردین) و «روز اسیر»، از دیروز (دوشنبه) با مشارکت حدود ۱۵۰۰ زندانی اعتصاب خود را در همه زندان های اسراییل آغاز کردند.

 
اسرای فلسطینی خواستار بهبود کیفیت زندگی خود در زندان های اسرائیل هستند.

 
بر اساس آمار رسمی منتشر شده از سوی نهادهای فلسطینی، حدود ۶ هزار و ۵۰۰ فلسطینی در اسارت رژیم صهیونیستی اسراییل قرار دارند که ۵۷ تن از آنها زن و ۳۰۰ تن دیگر کودک هستند.

 
مبارزه اهی اسیران فلسطینی به صورت اعتصاب غذا برای اولین بار در سال ۱۹۶۹ در زندان «الرمله» شروع شده و پس از آن ۲۳ اعتصاب مشابه دیگر از سوی اسیران فلسطینی به ثبت رسید که آخرین مورد در سال ۲۰۱۴ بود که اسیران «بازداشت موقت» فلسطینی در آن مشارکت داشتند.
طبق اطلاعات وارده در یکی از پژوهش های سه سال پیش موسسه الاسیر فلسطین با عنوان «اعتصاب اسیران سیاسی زندان های اسرائیل؛ مشکلات و دستاوردها» معروف ترین اعتصاب های اسیران فلسطینی مربوط اعتصاب سال ۱۹۷۰ در زندان «عسقلان» بود که «عبدالقادر ابوالفحم» در جریان آن به شهادت رسید.

 
پس از آن در سال ۱۹۸۰ اعتصاب زندان «نفحه» اتفاق افتاد که ۲ اسیر فلسطینی به نام های «راسم حلاوه» و «علی الجعفری» در آن به شهادت رسیدند. اعتصاب دیگر در سال ۱۹۸۴ در زندان «جنید» بود که منجر به شهادت «محمود فریتخ» شد.

ایرنا

دلیل غیبت افغانستان در نشست سه‌جانبه مسکو

نشست سه‌جانبه مسکو با شرکت روسیه، چین و پاکستان در شرایطی برگزار شد که از همان ابتدا با واکنش منفی افغانستان روبه‌رو شد. بر عکس گزارشات بسیاری از خبرگزاری‌های جریان اصلی، این نشست صرفا درباره تحولات داخلی افغانستان نبود و بیشتر یک نشست منطقه‌ای درزمینه بی‌ثباتی و تروریسم بین‌المللی ازجمله «داعش» بوده است. البته به‌دلیل ... دلیل غیبت افغانستان در نشست سه‌جانبه مسکو

ادامه

پاکستان, جنگ بر علیه تروریسم, جهان, چین, خبر, روسیه