موشک حامل «لانگ مارچ ۲ اف» برای بردن فضاپیمای سرنشیندار «شنجو-۱۹» از مرکز پرتاب ماهواره «جیو چوان» (شمال غربی چین) در ساعت ۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه ۳۰ اکتبر (۹ آبان) به فضا پرتاب شد و حدود ۱۰ دقیقه بعد شنجوئو-۱۹ با موفقیت از آن جدا شد و در مدار از پیش تعیینشده قرار گرفت. به ... تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
یکصدایی اعضای شانگهای در مخالفت با تحریمهای یکجانبه
کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در بیانیه پایانی نشست اسلامآباد ضمن مخالفت با تحریمهای یکجانبه علیه کشورها آن را مغایر با اصول بینالمللی دانسته و تاکید کردند: اعمال محدودیتهای تجاری توسعه پایدار جهانی را مختل میسازد. به گزارش چهارشنبه شب خبرنگار ایرنا، وزارت امور خارجه پاکستان در پایان بیست و سومین نشست روسای دولتهای کشورهای ... یکصدایی اعضای شانگهای در مخالفت با تحریمهای یکجانبه
راهپیمایی هزاران نفری حامیان عمران خان در اسلامآباد + فیلم
هزاران معترض در نزدیکی اسلامآباد، پایتخت پاکستان در حمایت از عمران خان دست به راهپیمایی زده و خواستار آزادی وی شدند. به گزارش ایسنا، حزب «تحریک انصاف پاکستان» به رهبری «عمران خان» نخستوزیر برکنار شده این کشور برای نخستین بار از مه ۲۰۲۳ در حالی این راهپیمایی بزرگ را برگزار کرد که اسلامآباد چندین بار ... راهپیمایی هزاران نفری حامیان عمران خان در اسلامآباد + فیلم
پاول دورف کیست و چرا بازداشت شد؟
نام پاول دورف به پیامرسان تلگرام گره خورده است. پیامرسانی با نزدیک به یک میلیارد کاربر که از قضا دلیل اصلی بازداشت او در فرانسه در همین پیام رسان نهفته است. به گزارش خبرآنلاین، پاول دورف در فرانسه بازداشت شد. مدیر و از بنیانگذاران پیامرسان تلگرام که به واسطه همین پیامرسان در ۳۹ سالگی از ... پاول دورف کیست و چرا بازداشت شد؟
مصاحبه اختصاصی «نامهٔ مردم» با رفیق نثار احمد، نمایندهٔ ارشد حزب کمونیست بنگلادش
رخدادهای اخیر در بنگلادش با اعتراض دانشجویان و جوانان به تعیین سهمیهٔ شغلی و استخدامی بیش از حدّ برای بازماندگان و خانوادههای مبارزان شرکتکننده در جنگ استقلال آن کشور آغاز شد. در نهایت، در پی خیزشی تودهیی در واکنش به اوضاع عمومی اقتصادی-اجتماعی آن کشور، شیخ حَسینه، نخستوزیر بنگلادش، روز دوشنبه ۱۵ مرداد به هند ... مصاحبه اختصاصی «نامهٔ مردم» با رفیق نثار احمد، نمایندهٔ ارشد حزب کمونیست بنگلادش
زنان مبارز و اسیر فلسطینی نیز به جمع اعتصاب کنندگان پیوستند
کمیته امور اسرا و آزاد شدگان فلسطینی روز چهارشنبه اعلام کرد که زنان مبارز و بیماران دربند رژیم صهیونیستی اسراییل نیز به جمع اسرایی که دست به اعتصاب غذا زده اند، پیوستند.
به گزارش پایگاه خبری مصری «الیوم السابع»، این کمیته تاکید کرد که زنان مبارز در بند رژیم صهیونیستی اسراییل امروز در اقدامی اعتراض، با رد کردن وعده های غذایی خود، به اسرایی که از روز دوشنبه دست به اعتصاب زدند، پیوستند.
«هبه مصالحه» وکیل کمیته یاد شده که به ملاقات بانوان اسیر در زندان «هشارون» رفته بود، با بیان اینکه این زنان تصمیم گرفته اند در راستای کمک و حمایت از اسرای اعتصاب کننده و خواسته های عادلانه آنها، دست به اعتصاب غدا بزنند، افزود: اگر رژیم اشغالگر خواسته های آنها را تامین نکند، آنها به همین روند با شدت بیشتری ادامه خواهند داد.
بر اساس این گزارش، ۵۸ بانوی فلسطینی در این زندان به سر می برند.
از سوی دیگر، «کریم عجوه» وکیل کمیته امور اسرا نیز گفت: تعدادی از اسرای بیمار فلسطینی نیز به اعتصاب کنندگان پیوسته اند. از جمله بیماران زندان عسقلان به نام های «سعید مسلم» ، «عثمان ابو خرج» و«ابراهیم ابومصطفی» که مبتلا به بیماری های صعب العلاج هستند.
وی تصریح کرد: مشکلاتی که اسرای بیمار با آن دست و پنجه نرم می کنند و اهمال پزشکی عمدی از سوی رژیم صهیونیستی اسراییل این اسرا را به سمت این اعتصاب کشانده است؛ امری که سلامت و زندگی آنها را به شدت تهدید می کند.
عجوه که از اسرای زندان عسقلان دیدار کرد، افزود: اداره زندان همه وسایل اتاق های متعلق به اسرای اعتصاب کننده از جمله وسایل برقی آنها را جمع کرده و چیزی باقی نگذاشته است. همچنین مسئولان اداره زندان برای تحقیر و خوار شمردن اسرا به صورت برهنه آنها را بازرسی و تفتیش می کنند.
وی ادامه داد: اسرا تصمیم دارند تا تحقق مطالبات انسانی خود همچنان به اعتصاب غذا ادامه دهند.
بر اساس این گزارش، زندانیان فلسطینی همزمان با هفدهم آوریل (۲۸ فروردین) و «روز اسیر»، از دیروز (دوشنبه) با مشارکت حدود ۱۵۰۰ زندانی اعتصاب خود را در همه زندان های اسراییل آغاز کردند.
اسرای فلسطینی خواستار بهبود کیفیت زندگی خود در زندان های اسرائیل هستند.
بر اساس آمار رسمی منتشر شده از سوی نهادهای فلسطینی، حدود ۶ هزار و ۵۰۰ فلسطینی در اسارت رژیم صهیونیستی اسراییل قرار دارند که ۵۷ تن از آنها زن و ۳۰۰ تن دیگر کودک هستند.
مبارزه اهی اسیران فلسطینی به صورت اعتصاب غذا برای اولین بار در سال ۱۹۶۹ در زندان «الرمله» شروع شده و پس از آن ۲۳ اعتصاب مشابه دیگر از سوی اسیران فلسطینی به ثبت رسید که آخرین مورد در سال ۲۰۱۴ بود که اسیران «بازداشت موقت» فلسطینی در آن مشارکت داشتند.
طبق اطلاعات وارده در یکی از پژوهش های سه سال پیش موسسه الاسیر فلسطین با عنوان «اعتصاب اسیران سیاسی زندان های اسرائیل؛ مشکلات و دستاوردها» معروف ترین اعتصاب های اسیران فلسطینی مربوط اعتصاب سال ۱۹۷۰ در زندان «عسقلان» بود که «عبدالقادر ابوالفحم» در جریان آن به شهادت رسید.
پس از آن در سال ۱۹۸۰ اعتصاب زندان «نفحه» اتفاق افتاد که ۲ اسیر فلسطینی به نام های «راسم حلاوه» و «علی الجعفری» در آن به شهادت رسیدند. اعتصاب دیگر در سال ۱۹۸۴ در زندان «جنید» بود که منجر به شهادت «محمود فریتخ» شد.
ایرنا
دلیل غیبت افغانستان در نشست سهجانبه مسکو
نشست سهجانبه مسکو با شرکت روسیه، چین و پاکستان در شرایطی برگزار شد که از همان ابتدا با واکنش منفی افغانستان روبهرو شد. بر عکس گزارشات بسیاری از خبرگزاریهای جریان اصلی، این نشست صرفا درباره تحولات داخلی افغانستان نبود و بیشتر یک نشست منطقهای درزمینه بیثباتی و تروریسم بینالمللی ازجمله «داعش» بوده است. البته بهدلیل ... دلیل غیبت افغانستان در نشست سهجانبه مسکو