اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین امضا کردند

بیش از ۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری را امضا کرده‌اند که خواستار به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین و توقف جنگ نسل‌کشی‌ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه است. به گزارش ایسنا، در بیانیه «جنبش ززیم» که سازمانی غیردولتی در اراضی اشغالی است و شامل فعالان یهودی و عرب می شود، آمده است که این طومار با هدف «رساندن صدایی شفاف ... ۷۵۰۰ اسرائیلی، طوماری برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین امضا کردند

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, بیانیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, فلسطین, نسل‌کشی

یمن: حضور نظامی آمریکا و انگلیس عامل بحران در منطقه است

وزارت خارجه یمن اعلام کرد که آمریکا و انگلیس با «نظامی سازی دریای سرخ و تبدیل آن به صحنه درگیری» و تشکیل ائتلاف‌هایی بی‌ارتباط با منافع ملت‌های منطقه، عامل اصلی تنش‌های جاری هستند. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المسیره، وزارت امور خارجه یمن با صدور بیانیه‌ای بر پایبندی کامل صنعاء به امنیت کشتیرانی ... یمن: حضور نظامی آمریکا و انگلیس عامل بحران در منطقه است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, امنیت, انگلستان, تحلیل, تنش‌زایی, خاورمیانه, دریای سرخ, یمن

آغاز حذف تروریست‌ها در سوریه به دست یکدیگر

یک کارشناس امور امنیتی از تشدید درگیری‌های مسلحانه میان تروریست‌های سوریه بر سر پول و منابع نفتی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، قطری السمرمد کارشناس امور امنیتی تاکید کرد که درگیری‌ها میان تروریست‌ها در سوریه بر سر پول و کنترل مناطق نفتی وارد مرحله شدیدی شده است. وی اضافه کرد: ... آغاز حذف تروریست‌ها در سوریه به دست یکدیگر

ادامه

تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

جروزالم پست: در جنگ ۱۲ روزه، ده‌ها زن آموزش‌‌دیده توسط موساد به ایران نفوذ کردند

روزنامه جروزالم پست مدعی شد که ده‌ها جاسوس زن موساد به ایران نفوذ کرده و در طول حملات اسرائیل به برنامه‌های هسته‌ای ایران در ماه ژوئن، عملیات‌های مختلفی را انجام داده‌اند. به گزارش ایلنا، روزنامه جروزالم پست مدعی شد که ده‌ها جاسوس زن موساد به ایران نفوذ کرده و در طول حملات اسرائیل به برنامه‌های ... جروزالم پست: در جنگ ۱۲ روزه، ده‌ها زن آموزش‌‌دیده توسط موساد به ایران نفوذ کردند

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان

رسوایی بزرگ! صحت گزارش ضد سوریه سازمان منع تسلیحات شیمیایی زیر سئوال رفت

رئیس سازمان جهانی تسلیحات شیمیایی امروز (دوشنبه) از نتیجه‌گیری این آژانس مبنی بر اینکه سمی در حمله سال گذشته سوریه استفاده شده بود، دفاع کرد؛ اما انتشار اسنادی فاش کرد دو تن از کارکنان سابق این سازمان، برخی از یافته‌های این گزارش را مشکوک دانسته‌اند.

 

هفتم آوریل سال گذشته میلادی، در جریان وقوع حمله‌ای به دومای سوریه، واقع در حومه دمشق که در آن زمان در کنترل شورشیان بود، بیش از ۴۰ تن کشته شدند. ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه یک هفته بعد به همین بهانه، با شلیک‌ موشک‌هایی به اهداف دولت سوریه واکنش نشان دادند که بزرگترین اقدام نظامی غرب علیه مقام‌های دمشق در طول هشت سال جنگ محسوب می‌شد.

 

بازرسان سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی در گزارشی که اول مارس منتشر شد، نتیجه گرفتند که یک ماده شیمیایی سمی حاوی کلر در یک حمله مورد استفاده قرار گرفت. این تیم موظف نبود طرفی که مقصر استفاده از این ماده سمی شیمیایی است، شناسایی کند. با این حال انگشت اتهام به سوی دولت سوریه و متحدان روس آن گرفته شد. آن‌ها با رد این یافته‌ها تاکید کردند که به اعتقادشان این حادثه ساخته و پرداخته دست شورشی‌ها بوده و حمله‌ای رخ نداده است.

 

روز شنبه سایت افشاگر ویکی‌لیکس، یک ایمیل داخلی به رئیس سابق کارکنان در سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی (OPCW) را فاش کرد. این پیام متعلق به یک بازرس بود که هویتش فاش نشد. او در آن ایمیل از گزارشی صحبت می‌کرد که به گونه‌ای ویرایش شده بود تا جامع‌تر از یافته‌های این ناظران به نظر برسد.

 

این بازرس تاکید کرد: «تقاضا دارم گزارش حقیقت‌یاب به طور کلی منتشر شود زیرا می‌ترسم این نسخه ویرایش‌شده دیگر نشان‌دهنده کار این تیم نباشد.» یک منبع مطلع در سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی تایید کرد که این ایمیل، مورخ ۲۲ ژوئن ۲۰۱۸ معتبر است.

 

فرناندو آریاس، رئیس سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی امروز گفت، این نهاد از یافته‌های مذکور که ماه مارس سال جاری میلادی منتشر کرده است، دفاع می‌کند. او در جمع هیات‌هایی ادامه داد: «در حالی که برخی از این نظرات واگرا همچنان در برخی از نشست‌های عمومی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرند، می‌خواهم مجدداً تأکید کنم که من پای این نتیجه‌گیری‌های مستقل و حرفه‌ای این گزارش ایستاده‌ام. دبیرخانه، مثل همیشه تمام اطلاعات ارسالی را در نظر گرفته و مورد بررسی قرار می‌دهد.»

 

انتظار می‌رود مساله دوما یکی از اصلی‌ترین مباحث در کنفرانس سالانه سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی باشد که قرار است در روزهای آتی در لاهه برگزار شود. انتقاد از یافته‌های این سازمان در مورد حادثه مذکور، از زمان انتشار گزارش‌هایی در رسانه‌های طرفدار روسیه و سوریه در جریان است؛ این گزارش‌ها به نقل از یک سند داخلی دیگر است که یک کارمند سابق سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی به نام یان هندرسون در ماه مه فاش کرد.

 

یان هندرسون که به تیم سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی کمک می‌کرد تا در ماموریت میدانی به دوما نمونه‌ها را جمع‌آوری کند، نوشت دو سیلندر در صحنه حادثه یافت شد که به احتمال زیاد به جای آنکه از آسمان افتاده باشند، از قبل در آنجا جاسازی شده بودند.

اعتمادآنلاین

حزب کارگر انگلیس: فروش سلاح به عربستان و اسرائیل را ممنوع می‌کنیم

‌حزب کارگر انگلیس ممنوعیت فروش تسلیحات نظامی به عربستان و اسرائیل را جزو برنامه‌های انتخاباتی خود قرار داد و اعلام کرد در صورت پیروزی در انتخابات پارلمانی پیش رو، این وعده را عملیاتی می‌کند.

ادامه

اسراییل, انگلستان, جهان, خاورمیانه, خبر, عربستان سعودی, غرب اروپا, فلسطین, یمن