اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

اسپانیا: اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه سکوت کرده است

خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در اظهاراتی با انتقاد شدید از عملکرد اتحادیه اروپا در قبال بحران انسانی در غزه، تأکید کرد که این اتحادیه در برابر نسل‌کشی اسرائیل در این منطقه سکوت کرده است. به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از روزنامه دیلی صباح، وزیر خارجه اسپانیا در گفت وگو با خبرنگاران ... اسپانیا: اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه سکوت کرده است

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, اوکراین, تحلیل, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, نسل‌کشی

فراخوان تظاهرات همگانی علیه ۱۳ ساعت کار روزانه در یونان

جمعی از تشکل‌های دانشجویی و مدنی یونان از اعتراضات اخیر کارگران به لایحه اصلاح قانون کار در این کشور حمایت کردند. به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی جبهه سراسری کارگران یونان (PAME)، جمع قابل توجهی از کارگران عضو این تشکل سراسری با انتشار فراخوان‌هایی علیه تصمیم جدید ضد کارگری دولت یونان، درخواست ... فراخوان تظاهرات همگانی علیه ۱۳ ساعت کار روزانه در یونان

ادامه

بازنشستگی, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویی, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, مغیشت, یونان

مخالفت اسپانیا با لغو روادید مقامات فلسطینی از سوی آمریکا

اسپانیا تصمیم آمریکا برای لغو روادید مقامات فلسطینی را ناعادلانه خواند و بر حمایت از فلسطین تأکید کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از اینکه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که از صدور روادید برخی مقامات فلسطینی جلوگیری خواهد کرد، «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به صورت ... مخالفت اسپانیا با لغو روادید مقامات فلسطینی از سوی آمریکا

ادامه

آمریکا, اسپانیا, استرالیا, انگلیس, جنوب اروپا, جهان, خبر, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, کانادا

اسپانیا درپی بی‌عملی اتحادیه اروپا: حرف بس است؛ علیه تل‌آویو اقدام کنید!

وزیر خارجه اسپانیا با انتقاد از اسرائیل خواهان اتخاذ اقدامات عملی علیه این رژیم شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در سخنان امروز خود اعلام کرد که این کشور نقشه راهی را به اتحادیه اروپا ارائه داده که در آن بر ممنوعیت صادرات سلاح به اراضی ... اسپانیا درپی بی‌عملی اتحادیه اروپا: حرف بس است؛ علیه تل‌آویو اقدام کنید!

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, تحریم, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه

راهپیمایی هزاران تن از کاتالان‌ها در بارسلونا با درخواست استقلال

هزاران تن از کاتالان‌ها روز شنبه به خیابان‌های بارسلونا آمدند، شعار سر دادند، سرود خواندند، پرچم‌های کاتالونیا را تکان دادند و خواستار استقلال این منطقه از اسپانیا شدند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این راهپیمایی که توسط مجمع ملی کاتالونیا سازمان‌دهی شده بود، نخستین راهپیمایی از زمان عفو ۹ تن از رهبران جدایی‌طلب کاتالونیا توسط دولت اسپانیا محسوب می‌شود.

 

دولت اسپانیا اخیرا ۹ تن از رهبران جدایی‌طلب کاتالونیا را که به خاطر نقش‌شان در رفراندوم استقلال سال ۲۰۱۷ میلادی زندانی شده بودند، عفو کرد؛ رفراندومی که بزرگ‌ترین بحران سیاسی اسپانیا در دهه‌های گذشته بود.

 

اکثر راهپیمایی‌کنندگان چهره خود را پوشانده بودند. طبق اعلام پلیس، حدود ۱۰۸ هزار تن در این راهپیمایی شرکت داشتند اما مجمع ملی کاتالونیا تعداد شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی را نزدیک به ۴۰۰ هزار تن اعلام کرد.

 

این آمار کمتر از تعداد شرکت‌کنندگان در راهپیمایی سال ۲۰۱۹ میلادی هنگامی که حدود ۶۰۰ هزار تن در آن شرکت داشتند و همچنین راهپیمایی‌های سال گذشته هنگامی که اعتراضات کوچکی طبق محدودیت‌های کووید ۱۹ سازماندهی شدند، بود.

 

برخی از این ۹ سیاستمدار و فعال عفو شده  در راهپیمایی اعتراضی روز شنبه شرکت داشتند. در کاتالونیا، ۱۱ سپتامبر مصادف است با سالروز سقوط بارسلونا به دست نیروهای اسپانیایی در سال ۱۷۱۴ و این رویداد موسوم به “روز ملی کاتالونیا” در دهه گذشته با راهپیمایی‌های جدایی‌طلبی همراه بوده است.

 

“الیزندا پالوزیا”، رئیس مجمع ملی کاتالونیا گفت: برای نخستین بار در چهار سال گذشته، ۹ فرد بسیار ویژه در روز ملی کاتالونیا شرکت کردند. این زندانیان سیاسی به خیابان‌ها بازگشتند.

 

“جوردی کوئیشارت”، فعال فرهنگی که جزء زندانیان بود، از مردم خواست تا به مبارزه برای استقلال ادامه دهد.

 

وی افزود: اسپانیا که از ما می‌خواهند این دفتر را ببندیم و نمی‌خواهد که ما برای حق تعیین سرنوشت خود مبارزه کنیم، چه برنامه‌ای برای کاتالونیا دارد؟ هیچی. تنها سرکوب و سرکوب.

 

همزمان با اینکه دولت‌ مرکزی اسپانیا و دولت منطقه‌ای کاتالونیا به رغم دیدگاه‌های متفاوتشان درخصوص استقلال، موافق گفت‌وگو و مذاکره هستند، این اعتراضات نسبت به سال‌های گذشته در جوی آرام‌تر برگزار شدند.

 

انتظار می‌رود این دولت‌های مرکزی و منطقه‌ای هفته آینده برای از سر گیری مذاکرات در خصوص درگیری سیاسی کاتالونیا که از فوریه ۲۰۲۰ به حالت تعلیق در آمده بود، در بارسلونا دیدار کنند.

 

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا هنوز شرکت یا عدم شرکت خود در این نشست را تایید نکرده و این خطر وجود دارد که درگیری اخیر میان دولت مرکزی و منطقه‌ای در رابطه با فرودگاه بارسلونا، بر این مذاکرات سایه افکند.

اعتصاب کارگران یونانی حمل و نقل عمومی را فلج کرد

هزاران تظاهرکننده در پی تغییر برنامه تظاهرات ویژه روز کارگر در یونان، در شهر آتن پایتخت این کشور تجمع کردند و اجرای یک سری اعتصابات از سوی کارگران معترض باعث فلج شدن سیستم حمل و نقل عمومی این کشور شد.

ادامه

اختلاف طبقاتی, جنوب اروپا, جهان, حقوق حیوانات, خبر, کارگری, یونان

بحران خشکسالی در کمین اروپا

اگرچه در باور عمومی اروپا به عنوان قاره سبز و پرآب شناخته می‌شود، اما حتی این قاره نیز در سایه تغییرات اقلیمی گاه دچار بحران آب و خشکسالی می‌شود و تناوب این معضل با وخیم‌تر شدن اوضاع اقلیمی رو به افزایش است.

ادامه

اتریش, اروپا, اروپای شمالی, اروپای مرکزی, اسپانیا, المان, ایتالیا, بلغارستان, پرتغال, جنوب اروپا, جهان, چک, فرانسه, فنلاند, گزارش, لهستان, محیط زیست, یونان

اولین اعتصاب کارگران آمازون در ایتالیا در اعتراض به قرارداد موقت کار پدیده اقتصاد نئولیبرالیستی

بنابر گزارش‌ها کارگران اعتصابی اعلام کرده‌ند؛ بسته های سفارش داده شده از شرکت به مدت ۲۴ ساعت تحویل داده نمی‌شوند

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, کارگری

حضور هزاران معترض در خیابان‌های بارسلونا در اعتراض به‌ دستگیری یک خواننده چپ‌گرای رپ

هزاران معترض سه‌شنبه شب برخی خیابان‌های بارسلونا را تحت سلطه درآوردند تا خواستار آزادی خواننده رپی شوند که پس از گرفتن حکم حبس به اتهامات تجلیل از شبه‌نظامیان جدایی‌طلب باسکی و توهین به پادشاهی در آهنگ‌هایش، توسط پلیس اسپانیا دستگیر شده بود.

ادامه

اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر